Skin care by Korea•

Ma egy igazán igényes és exkluzív webshopot szeretnék bemutatni Nektek, ahol prémium minőségű koreai kozmetikumokhoz tudtok hozzá jutni.

•The Magic Glow•

www.magicglow.com
A bőrápolás alapvetően ott kezdődik, hogy megteremtsük a megfelelő alapot. Ha ez nincs meg, onnantól kezdve egy szép smink sem úgy mutat majd rajtunk ahogy kellene. Ezért fontos, hogy megfelelő és minőségi anyagokkal ápoljuk és kezeljük az arcbőrünket.
Tudom, hogy a K-Beauty fogalma még sokatoknak ismeretlen és rideg is talán, de én egy jó ideje elköteleztem magam mellette, és nem hiába. Lehet olvastátok már rólam, hogy nagy rajongója vagyok ennek a világnak.
Hiszen ezek a márkák nagyon megbízhatóak, minőségiek, és tényleg használnak! Csak nézz meg egy koreai nőt. Számomra az első ami beugrik, ezekről a hölgyekről, hogy szép a bőrük. Mindig ápoltak. Ők is java részt ilyen jellegű krémeket, tisztítókat, maszkokat stb. használnak.
Arról nem is beszélve, hogy magas hatóanyag tartalmú készítmények, minőségi és gazdag összetevőkkel. 

A The Magic Glow webáruház közelebb hozza számunkra az igazi bőrápolás érzését. 5 féle bőrápoló márka közül tudtok válogatni, melyek mind minőségi termékeket is felkínálnak.
•Missha
•Banila Co
•Nature Republic
•Koelf
•Mamonde

Sőt, bőrtípusodhoz megfelelően is tudsz nézelődni, hiszen kategóriák szerint is össze van válogatva számodra a terméklista.
Számos olyan újdonságot tudsz felfedezni, amit itthon talán nem igazán tudnál kipróbálni. 

Két szuper terméket fogok Nektek bemutatni, véleményezéssel. Mind a két termék bőrápolási készítmény, és nagyon megszerettem őket.


Banila Co Clean it ZERO (tisztító balzsam, original verzió 180ml)


A Banila Co egy arctisztító termékcsalád, ami több típusú lemosó balzsamot tartalmaz. 
Kezdeném azzal, hogy már a csomagolással le vett a lábamról a márka, nekem annyira tetszenek a matt és szép színű tégelyek. De ennél sokkal többről van szó.
Ez a termék egy arctisztító balzsam, ami az ajkakra és a szemkörnyékre is bátran alkalmazható. 
Enyhén tisztító folyamatokat lehet véghez vinni vele, nyugtatja az érzékenységre hajlamos bőrt. 
Gondolom, Ti is küzdötök néha pattanással, vagy túl érzékenységgel, esetleg ételallergiátok van és az okoz gondot, akkor ezzel a tisztító balzsammal nyugodtan végezhetitek az arctisztítást. A sminket és a felesleges faggyút is hatékonyan távolítja el. 


Illatanyagot nem igazán tartalmaz, nagyon enyhén szinte alig lehet kiérezni benne egy kellemes rózsás illatot. Természetes hámlasztót tartalmaz, úgynevezett 'acerola' kivonatot, ami C-vitaminnal van dúsítva, így segít hogy a bőr ragyogóbb legyen, és ezt észre is lehet venni már az első használatok során. 
Az az egészben a lenyűgöző, hogy úgy lett kifejlesztve ez a formula, hogy szinte minden bőrtípus tudja alkalmazni és most kapaszkodjatok meg...még a gyerekek is! Ugyanis az ásványi anyag tartalmú olajokat teljesen leváltották a természetes észterolajra, valamint plusz E-vitamin acetátot kapott. Fenoxi-etanolt tartalmaz amit természetes zöld teából vonnak ki. Számomra fontos, hogy vitaminokban gazdag készítményeket használjak, mert tudjuk, hogy a vitaminok képesek a pórusokon keresztül is felszívódni a mélyebb rétegekbe.


A termékhez jár egy spatula is, amivel könnyedén, úgymond ki lehet kanalazni a balzsamot (tehát nem kell belenyúlkálni, így elkerülhető, hogy esetleg valami baci bekerüljön a tégelybe) 
Maga a balzsam eléggé sűrű állagú, tényleg mint egy keményebb testvaj. A spatulával pedig nagyon könnyen lehet kinyerni a tégelyből. Szuper, hogy erre is gondolt a márka! Viszont a textúrája nagyon finom, krémes és a bőr melegére elkezd folyamatosan felpuhulni. Először mikor szépen eloszlattam az arcbőrömön, olyan érzés mintha egy olajos/zsíros masszát kennék, viszont láthatóan oldotta fel a sminket a szememről is és egyáltalán nem irritál. És akkor most vissza térnék az illatára, ugyanis most érződik ki igazán a rózsás illat, mikor éppen használatban van. Mikor csak a tégelybe illatoztam nem volt ilyen intenzív. Tehát használat közben kellemes finom rózsaillat lengi körbe a tisztítási folyamatot.


Így használd:
Száraz arcbőrre kell bemasszírozni a krémes tisztítót, nyugodtan mehet a szemkörnyékére és az ajkakra is. Majd egy kevés vízzel fel lehet lazítani, ekkor jöhet a tisztítás, hiszen a balzsam már könnyedebb textúrájú. Nem habzik fel, viszont ez nem zavaró, attól  tényleg kellemes és valóban hatékony. Langyos, vízzel könnyedén le is lehet öblíteni, hiszen egyből oldódik, elegyedik, ilyen "tejszerűvé" válik és annyira de annyira puha arcbőr lesz a végeredmény. Nincs feszülő viszkető bőrérzés a tisztítás után. Enyhe illat is marad utána.
Nagyon, nagyon megszerettem ezt a terméket, annyira jó! Próbáld ki Te is, az alábbi linken tudod megrendelni. Nem fogsz csalódni benne, ebben biztos vagyok. :)

Nature Republic hidratáló és ápoló Aloe Vera permet (92%-os aloe vera levél kivonattal, 150ml)


A Nature Republic márka többnyire Aloe Vera tartalmú készítményekből áll, maszkok, gél, tonerek, de megtalálható csiga nyálka kivonatos szemkrém és zöld tea kivonatos maszk is a termékek között. Nagyon régóta tudom, hogy az Aloe Vera mennyire jótékonyan hat pl. a gyulladt bőrfelületre, használható leégésre, szúnyog csípésre, pattanásra, száraz, irritált bőrfelület kezelésére. Egyébként permet formájában még soha nem próbáltam és nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen is lehet és mennyire is jó.
Szuper amúgy ez a spray szerű kialakítás, mert annyira egyszerű és higiénikus. Csak annyi a dolgod, hogy lenyomod a szórófejet és már jöhet is a frissítő permet. Azt tudni kell, hogy ezáltal sokkal hígabb maga a gél, így nem hagy ragacsos érzést egyből a permetezés után, viszont ugyanolyan jól tud hidratálni mint géles társai. 
Kellemes illata van. C és E-vitaminnal járul hozzá a bőrápoláshoz és ásványi anyag tartalma megújítja a bőr szerkezetét. A káros UV-sugarakkal szemben is védelmet nyújt.
Nagyon tetszik ez a kialakítás, mert több kedve van az embernek használni. Egyszerűbb is, gyorsabb is, nem kell bele nyúlkálni semmibe. Szuper!


Így használd:
Olyan gyakorisággal használhatod, amennyiszer csak jól esik. Nincs limit szabva hozzá. Kb. 10-15cm-re eltartva az arctól lehet fújni 3-4 fújásnyit, tökéletesen eloszlik ez a mennyiség, mert a szórófej eléggé nagy hatósugárban ontja magából a géles permetet. 
Hagyhatod beszívódni is, de enyhén masszírozó mozdulatokkal is lehet "simizni" az arcot.
Nagyon kellemesen frissít, teljesen el tudom képzelni, pl. nyáron, hogy ezzel spricceljem magam a 40 fokban. (kizárólag tisztított bőrfelületre ajánlom!)  
Tényleg praktikus és hasznos termék. Nagyon megszerettem ebben a formában az Aloe Verát.
Ha Te is szereted a könnyű innovatív megoldásokat, az alábbi linken tudod megrendelni. Szintén nem fog csalódást okozni! :)


Ha szívesen olvasnátok még bejegyzéseket bőrápolásról akkor ajánlom a The Magic Glow blogját!
Továbbá itt egy érdekesség a kétfázisú arcápolásról,  The Magic Glow blog bejegyzése. Szuper írás lett. ♥

Köszönöm a lehetőséget a www.magicglow.com oldalnak, hogy megismerhettem és, hogy kipróbálhattam ezeket a fantasztikus bőrápoló kincseket! 
Ti pedig lássátok be, hogy a K-Beauty világ már nem is olyan idegen! Egyre többen ismerik, és szeretik meg ezeket a termékeket, mert lassan kezdi mindenki felfedezni, mennyire is jók!
Teljes szívemből ajánlom Nektek. Kérlek próbáljátok ki, megéri, főleg ha szerettek adni a minőségre és persze Magatokra is. :)
Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad a benne szereplő információkat. Ha bármi kérdésed merülne fel, írj nyugodtan ide, vagy Instagram oldalamra (@wear_cupcake) és készséggel válaszolok! Béke és szeretet! B.
A termékeket a The Magic Glow biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•

"Fekete csütörtök" farmerrel•