GLUIRE•

Szeretem mikor egy termék teszt során, lehetőségem van egymáshoz harmonizáló termékcsaládot kipróbálni. Nemrégiben a GLUIRE koreai márkától ismertem meg ezt a két arcápolási kozmetikumot.

A Gluire márka Magyarországon, kizárólag a skinshop.hu-n érhető el! A webshop nemrég nyitotta meg kapuit, viszont annál nagyobbat dobbantott. Ezért is érdemes ránézni az oldalra, illetve hasznos cikkeket is olvashattok a blog szekcióban.

Az én két termékem egy tonerből és egy hozzá tartozó emulzióból áll. Tartsatok velem a teszt eredményeiért, és ismerjétek meg hatásait a szerzett tapasztalataim által.

GLUIRE AC CALMING -nyugtató toner- 150ml

Mivel lehet, hogy már tudjátok, hogy nekem ha pattanásom van, akkor nagyon nehezem tudom kezelni illetve sajnos lassabb is a gyógyulási időtartamom is. Ezért próbálok olyan termékeket használni, amik segítenek abban, hogy egy problémásnak ítélt arcbőr hamarabb regenerálódjon. Nem kimondottan mondanám magam full problémás bőrűnek de ha megjelenik egy patti, az nagyon tud fájni és elég sokáig is éktelenkedik az arcomon.
Ez a toner kimondottan az aknékkal, zsíros bőrrel küzdőknek lett kifejlesztve. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy kíméletesen tonizál, nyugtatja, fertőtleníti és hidratálja is a bőrt.


Letisztult, matt a termék külseje és designja, ami nekem nagyon tetszik.
Könnyű géles textúra jellemzi, amely elég gyorsan beszívódik az arc bőrébe. Olyan értékes gyógynővény kivonatokkal gazdagított  mint, a kamilla, a levendula, a teafa és ázsiai gázló, melyek nyugtatják az irritált felületet, valamint antioxidánsokkal látják el a bőrt a gyorsabb regenerálódás érdekében.
Meglehetősen kellemes teafás illata van. Az én arcbőrömre igazán jó hatást gyakorolt, ugyanis nem szárította ki a bőrömet, nem érzékeltem irritációt, szabályozta a faggyútermelésem, már tonizálás után egyből látszódott, hogy csökkent a fényesség, illetve szépen kezelte a meglévő gigantikus pattanásom után maradt sebecskémet, ami rohamosan kezdett el összehúzódni és gyógyulni.


Könnyen használható adagolófejjel rendelkezik, mely az öntős kategóriába tartozik. Te szabályozod, hogy mi az a mennyiség amire szükséged van, hogy áttöröld az arcod. Reggel és este is használom arctisztítás után. Nekem nagyon bejött ez a termék, és tényleg azt kaptam tőle amit ígér. Szeretem a teafás termékeket, mert köztudott, hogy a teafa gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, gombaölő csodaszer. Nem árt a pattanásoknak, sőt! 
Sajnos a pattanást sok esetben gomba okozza ezért is fontos olyan kozmetikumokkal rásegíteni a kezelésre amelyek antibakteriális és gombaölő hatással rendelkeznek, valamint olyan hatóanyagot tartalmaznak, melyek csökkentik a gyulladást és támogatják a bőr önmegújító képességét. Ez a szuper toner, pedig éppen ilyen, ajánlom, hogy próbáljátok ki. ITT megtaláljátok. :)

GLUIRE AC CALMING-nyugtató krémemulzió- 50ml

Az imént említett toner párja ez a krémemulzió. Szintén minimál stílusú csomagolást kapott. Nekem kimondottan tetszenek az ilyen visszafogott külsejű termékek.


A krém szuperül kiegészíti az AC CALMING tonert, érdemes őket párban kipróbálni. Hasznos és értékes gyógynövény kivonatok hozzáadásával született meg mint, kamilla, rozmaring, ázsiai gázló, bazsarózsa, teafa, levendula és bajkali csucsóka. Ezek a gyógynövények pórus összehúzó bőrnyugtató és gyulladásgátló hatással rendelkeznek, valamint segítik a bőr önvédelmi funkcióit. A krémben található B3-vitamin segít a faggyútermelés szabályozásában. Klinikai tesztek is igazolják hatékonyságát.


Ezt a tubusos kiszerelést nagyon praktikusnak tartom. Megfelelő mennyiséget tudok a bőrömre juttatni. Nekem általában 1-2 borsónyi nagyságú emulzió elegendő a teljes arcfelületemre. Igazán lágy textúra jellemzi, amely szinte pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, eldolgozni is szépen és gyorsan lehet. Nem tapasztaltam irritációt, vagy ragacsos utóérzést használat után. Fantasztikusan puha bőrt eredményez, nagyon jól hidratál. Láthatóan egységesíti a bőr felületét. 


Az emulziónak finom illata van, de egy idő után azért elillan. Hihetetlenül puhít és hidratál, valamint a bőröm sem olyan fényes miután jól beszívódott. A pórusaimat pedig nem tömítette el, ami jó hír hiszen egy eltömődött pórus is átcsaphat kellemetlen pattanásba. Érdemes a tonerrel együtt használni, hogy kiegészítsék és fokozzák egymás hatékonyságát.
Próbáld ki mindenképpen, ha gyengéd formulájú, mitesszerek, pattanások és túlzott faggyútermelés ellen hatásos arcápolót keresel. ITT megtalálod.



Összességében nagyon megvagyok elégedve mindkét termékkel, és szerintem érdemes őket párban használni, mert valóban jól kiegészítik egymás hatásait, nemhiába tartoznak egyazon termékcsaládba. De találhattok még szuper kombókat a skinshop.hu oldalon akár másik márkától is, ha pedig nem tudtok választani, vagy nem tudjátok, hogy a bőrtípusotoknak vagy bőrproblémátoknak mely arcápolókra van szüksége, keressétek őket bátran! Készséggel segítenek és válaszolnak minden kérdésetekre. :)
Email: skinshop.hu@gmail.com
Linkelek Nektek egy hasznos lapfület a szállítás módjairól, hogy még tájékozottabbak legyetek.
•szállítási infók

Köszönöm szépen a skinshop Csapatának, hogy lehetővé tették számomra a termék tesztet, és  hogy megismerhettem a Gluire márkát.♥

Nektek is köszönöm, hogy velem tartottatok, hogy elolvastátok a bejegyzést. Remélem tetszett Nektek!
Béke és szeretet! B.
A termékeket a skinshop biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•