Arcfrissítés a Soins natúr kozmetikumaival•

Sziasztok, örülök, hogy újra itt vagytok. Ma be szeretnék mutatni két terméket a már jól ismert Soins márkától, amik segítségével felfrissíthetitek az arcbőrötöket a meleg nyári napokon.

Ha esetleg lemaradtatok volna, nem régiben írtam már a Soins két csodás termékéről, amit ide kattintva el tudtok olvasni.
Ma azonban nagyon aktuális lesz a téma, hiszen nyáron elengedhetetlen a friss, tiszta arcbőr és annak érzete. Ehhez mutatok két natúr kozmetikumot is, amiből az egyik nem is olyan rég jelent meg a márkánál, tehát újdonságnak számít.


A Soins Essential termékcsaládjából a bőrkiegyenlítő tonerjéről és a Soins legújabb befutott C-vitaminos arcpermetéről fogom leírni a véleményemet, ha szeretitek a natúr kozmetikumokat, és érdekelnek a termékek, akkor tartsatok velem. :)

SOINS ESSENTIAL-Sejtregeneráló arc tonic-200ml (step1)

Azt lehet már tudjátok rólam, hogy hatalmas rózsa fan vagyok és imádok mint amiben rózsa vagy valamilyen rózsából kinyert hatóanyag található. A Soins Essential termékcsalád tagjaként ez az arc toner belopta magát a szívembe.


A termékcsaládból első lépésként (STEP1) használható termék, ugyanis az arc lemosás és a sminkeltávolítás után a következő lépés az arc tonizálása. Ez különösen fontos, hiszen valamelyest még hatékonyabban megtisztíthatjuk a bőrünket általa, illetve előkészítjük a további bőrápolók használatára.
Ennek a termékcsaládnak az összes tagja rendelkezik egy sejtmegújító peptides összetevővel és magával a damaszkuszi rózsa hidrolátummal azaz a rózsa virág vízzel.
A toner képes arra, hogy egységesebb, szebb bőrképet teremtsen, megkösse a bőrben lévő nedvességet, ezzel együtt megszüntesse a dehidratáltságot. Hatékony eredményeket érhetünk el az öregedéssel szemben is, hiszen azok a peptidek melyeket tartalmaz a toner, segítenek mélyen a sejtek szerkezetében úgymond "kommunikálni", azokkal az izmokkal melyek a mimikai ráncokért felelősek. Ez annyit tesz, hogy segítenek ellazítani ezeket az izmokat.


Glikolsav (egy gyümölcssav fajta) tartalmának köszönhetően lesz egységes és ragyogó a bőrfelszín, valamint a pigmentfoltokkal is felveszi a harcot és segít halványítani azokat. És nem utolsó sorban még egy értékes összetevőt szeretnék megemlíteni ami nagyon különlegesen hat, ugyanis tartalmaz tengeri algából kinyert energizáló tengervizet, mely egy láthatatlan filmrétegként védelmezi a bőrt a külső behatásokkal szemben és képes mélyen a sejtekig hatóan érvényesülni.
Használat előtt érdemes óvatosan felrázni!


-TAPASZTALATAIM-

Szeretem még mindig ezt a letisztult csomagolást. És nagyon praktikusnak is tartom, megemlíteném az adagoló fejét elsőként. Kis pattintós résszel rendelkezik melyen keresztül igazán könnyen lehet öntögetni a tetszőleges mennyiségű tonert a korongunkra. Hihetetlenül finom rózsa illata van, nagyon természetes behatású. Maga a folyadék színe teljesen áttetsző.
Kíméletesen távolítja el a bőrön maradt szennyeződéseket és hatékonyan hidratálja a bőrt. Használata után nem húzódik a bőröm, üdítően friss érzést kelt, enyhén érezhető a rózsás illat is még egy ideig az arcomon, illetve sokkal szebb, ragyogóbb az összkép. Én alapjáraton sápadt bőrrel rendelkezem, viszont a tonert használva üdébb és frissebb az ábrázatom.


Nem tartalmaz:
•mesterséges színezéket vagy illatanyagot
•hozzáadott mesterséges tartósítószereket (parabén mentes)
•vegyszert (kőolaj mentes)
•pálma olajat
•szilikont

Ajánlott a 20+-as korosztálynak.
Nem tapasztaltam semmilyen bőrirritációt vagy bármiféle allergiás reakciót! Egyszerűen imádom, mindenképpen próbáljátok ki, ha megjött hozzá a kedvetek. :)

SOINS-Stabil C-vitamin arcpermet-50ml

A C-vitamin számos jótékony hatásával nem lehet szembe szállni, valamint azzal a ténnyel sem, hogy nem csak belsőlegesen lehet alkalmazni, hanem magán a bőr felületén is hatékony eredményekre lehet számítani. A nagy hőségben pedig elengedhetetlen kellék, egy jó arcpermet, ami azon felül, hogy frissít még sok sok hasznos tényezőt hordoz magában.


Ahogy azt már említettem, C-vitamin tartalommal bír ez a csodás üvegcse. Olyan stabil C-vitamint tartalmaz ami a fény és az oxigén hatására sem bomlik le, ezáltal huzamosabb ideig képes fennmaradni az arcbőr felületén. Segítségével megelőzhető a pigmentfoltok kialakulása, ami idő előtt is bekövetkezhet, ha nem megfelelő módon védjük a bőrünket a káros behatásokkal szemben.
Képes megkötni a szabad gyököket.
Oligo hialuronsav hozzáadásával, (ami a legkisebb molekulatömegű hialuronsav) képes a bőr mélyebb rétegeiben kifejteni a hatását, mégpedig csökkenti a bőr nedvességének párolgását, és ezáltal jobban is megköti a vizet. Ebből következik, hogy a dehidratáltságot megszünteti és ezzel párhuzamosan hidratálja is a bőrt.


Phantenolt (B5-vitamin) is felfedezhetünk az összetevő listában, amely bőrregeneráló hatásáról híres, esetleg ha picit megpirult az arcod a napon, ezzel a permettel bátran lefújhatod, felgyorsítja mélyen a sejtekben a bőr helyreállító képességét.
Erdei mályva kivonattal járul hozzá a bőr idő előtti öregedésének csökkentéséhez. Az illata igai sárgabarackra hajaz, ami megmondom őszintén nagyon kellemes és igazán kedves nekem, ugyanis a barack az egyik kedvenc gyümölcsöm és imádom az olyan termékeket amik ezzel a friss illattal bírnak. :)


Praktikus üvegben érkezik a permet, csodálatosan szép, letisztult, elegáns külső design-al. Nagyon egyszerű a használata, tartsd magadtól (arcodtól, nyakadtól) megfelelő távolságra és permetezd magadra a kívánt mennyiséget. Pillanatok alatt felszárad a bőrről, azonnal frissít. Használhatod hidratáló krém előtt, vagy után, használhatod sminkelés előtt vagy után, ez azért fontos tényező, hogy akár sminkelés után is, hiszen sminkfixáló spray-nek is kiváló! Több alkalommal is bizonyította, hogy képes a helyén tartani a sminket még a legmelegebb órákban is.


Az esti/reggeli rutinomba is be tudtam illeszteni, általában mikor kedvem van hozzá akkor alkalmazom,  a teljesen tiszta és már tonizált arcfelszínre 2-3 nyomásnyit használok, majd ha beszívódott jöhet rá a szérum, szemkörnyék ápoló és hidratáló krém, vagy az éjszakai maszk/fényvédő nappalra stb., lényegesen attól függ, este vagy reggel használod. Nem lépett reakcióba egyik bőrápolómmal sem, viszont azt érdemes tudni, hogy a retinol tartalmú készítményeket nem érdemes C-vitamint tartalmazó kozmetikumokkal vegyíteni mert sok lehet a bőrnek és esetleg bőrirritációhoz vezethet. Vagy reggel használod a retinolos készítményt és este a C-vitaminost, vagy fordítva. :)


Szerintem nagyon szuper kis permet, ajánlom figyelmetekbe, annyira hasznos, valóban frissít és hidratál, tökéletes nyári termék. Az illata is csodás, és nem zavaró a használata, bárhol/bármikor, ha felfrissülésre vágyik a bőr.
Nem tartalmaz:
•mesterséges színezéket
•parfümmentes
•pálmaolaj mentes
•kőolaj származékoktól mentes
•mesterséges tartósítószert azaz parabént sem
•szilikont
Állatokon nem tesztelt termék!



Köszönöm szépen Edina ismételten a csodás termékeket és a lehetőséget is, hogy írhattam a kozmetikumokról, fantasztikusak és emelem kalapom a munkád és termékeid előtt. Mindenképpen ajánlom a Soins natúr márkát számotokra, hiszen most sem okoztak csalódást ezek a szépséges készítmények. Kívül-belül csoda!♥

Nektek pedig köszönöm, hogy olvastatok, remélem, kaptatok jó tanácsot, vagy hasznos infót a termékekkel kapcsolatosan. :)
Béke és szeretet! B.
A termékeket a Soins biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•