Endless summer-Bonprix•

Sziasztok, hamarosan véget ér a nyár, viszont még egy jó darabig élvezhetjük a meleg napokat. Ebből az apropóból mutatok két szuper szettet Nektek. :)

A Bonprix kínálatából és jóvoltából készült el a két nyári szett, amik még pici ideig biztos megállják  majd a helyüket míg tart a nyári meleg, valamint az outfit-ek egyes darabjait akár ősszel is tudom viselni, ha ügyesen kombinálom őket.

Mindig is imádtam a vintage/retro stílusú ruhákat, és nagyon szeretem őket akár modern darabokkal is párosítani. A mai bejegyzésben is ez a stílus kapja a főszerepet, ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem. :)

RAINBOW-Overál zsebekkel

Nagyon de nagyon megfogott a maga kis vintage hangulatával ez a rövid jumpsuit. Igazi nap sárga alapon fehér pöttyös, lenge anyagú és szabású, kényelmes darab. A dereka gumis toldással van megoldva, így nagyon egyszerű bele bújni és igazán komfortossá is teszi egyben.




A hossza is tökéletes számomra, combközépig ér. Az ujjai különleges harang szabásúak, és kis megkötővel lehet szabályozni, hogyan is szeretnénk viselni. Ugyanis három féleképpen lehet hordani. Lehet ki engedve, lehet megkötve, vagy lehet felcsúsztatva az anyagot. Így egy ráncolt/fodros hatást elérve.



Az elején nem gombokkal, hanem szintén megkötőkkel lehet rögzíteni a ruhát. A nyakrész pedig v-kivágással lett kialakítva, ami szerintem nagyon illik ehhez a stílusú darabhoz. Ezek a részletek adnak neki egyfajta bájos összhatást. A gumis derékrész alatt pedig két zseb található.


Méret: 36
Anyag: 100% viszkóz
Ebből az overálból még kapható zöld-fehér pöttyös verzió is.
Egyszerűen imádni való, kényelmes és csinos viselet még lépővel is. ;)

RAINBOW-Póló mintával

Mindig is tetszettek az ilyen mintával ellátott felsők. Az éltető Nap és a mindent befolyásoló Hold motívumok köszönnek vissza a pólón. Gyapjú-fehér alapon fekete nyomtatással, kerek nyak kivágással, kedves kis szöveggel pluszban. “Bright Sunshine Soul” azaz “Ragyogó Napsütéses Lélek”.



Ennek a pólónak is tökéletes a hossza, és az alja kétoldalt fel van egy picit sliccelve, így ha nem betűrve hordom, ez a részlet is megdobja a maga egyszerűségében ezt a darabot.
Annyira szuper anyagból készült, extra puha és kényelmes is.


Méret: 36
Anyag: 65% poliészter, 35% viszkóz

RAINBOW-Rövidnadrág

Szintén egy retro hatású darab, ami szerintem egy ‘paperbag’ hatású derékrészre hajaz. Ugyanis azon felül, hogy magasított a dereka és gumis, egy a nadrág mintájához passzoló anyag-övvel lehet szorosra húzni, így megráncolva a derekán az anyagot. Nekem kimondottan tetszenek az ilyen stílusú nadrágok. 



Nagyon édes zöld és citromsárga pipacsvirágok díszítik, szuper lenge a combrésznél, és extra kényelmes. Bármilyen egyszerű felsőrészt fel tudsz dobni egy ilyen vidám mintás shorttal. A hosszúsága is illik a retro stílusához, és egyáltalán nem zavaró hogy rövidebb mint pl a jumpsuit. Ennek a darabnak ilyennek kell lennie, de nem kelt közönséges hatást sem, mert nincs kint belőle az emberlányának mindene. :D




Méret: 36
Anyag: 100% viszkóz
Nagyon imádom ezt a nadrágot is, hiszen annyira retro és annyira különleges. Szintén lehet csinos vagy lezser, a lényeg hogy milyen kiegészítőkkel párosítjuk.
-További termékinformáció és rendelési lehetőség-

RAINBOW-Magastalpú szabadidőcipő

Imádom ezt a cipőt! Én ezt csak ilyen tenisz cipő szerűségnek ismerem. Szuper kényelmes, csoda fehér színű fűzős darab. Annyi extrával, hogy a talpa magasított szegéllyel van ellátva. Tulajdonképpen a magasságon nem emel túlzottan viszont különlegessé teszi a hagyományos talprészekhez képest. 



Ugyanis számomra ez is a retro időszakot eleveníti fel, a ‘90-es években volt hatalmas divat a “holdjáró” lábbeli. Ez a cipő a hordható kinézetű kategóriába sorolandó, egyáltalán nem a nevetséges típus közé. Tulajdonképpen ez a cipellő remekül hordható a fentebb említett ruhákhoz, és még számos szettel jól összerakható a ruhatáramból. Fekete színben is kapható.


Méret: 40
Anyag: textil/szintetikus gumi talp

Köszönöm a Bonprix Csapatának az újabb lehetőséget a közös munkára, valamint továbbra is hálás vagyok a bizalmukért. Most is mint minden alkalommal, egyik darabban sem kellett csalódnom és elégedett vagyok az érkezett termékek minőségével, a méretekkel, azzal, hogy ugyanazt az árut kaptam ami a képen is szerepel.





Ne feledjétek, ha regisztráltok, és létre hozzátok a saját fiókotokat, akkor időközönként százalékos akciókat kaptok, valamint sokszor küldenek ingyenes kiszállításra feljogosító kódokat is, illetve az aktuális hírlevelükben értesülhettek a legújabb termékekről és divatirányzatokról.

Most pedig nagy nyár végi leárazások vannak az oldalon, érdemes körbenézni, akár -60%-os akciókba is belefuthattok!

Köszönöm, hogy olvastatok, remélem sikerült adnom némi inspirációt vagy értékes információt valamelyik termékkel kapcsolatban.
Béke és szeretet! B.
A termékeket a Bonprix biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•

"Fekete csütörtök" farmerrel•