Huangjisoo-Olajos arctisztító•

Sziasztok, üdv. újra a blogon. Ma a kétfázisú arctisztítással fogok foglalkozni, azon belül is az első lépéssel, az olajos lemosással. Ehhez természetesen ajánlani is fogok egy terméket, melyről a véleményemet is elhozom.

Azt már tudjuk, hogy a koreai nők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a többlépcsős arcápolásra, kiemelten fontosak számukra a különböző minőségi hatóanyagok használata, a megfelelő rétegzés alkalmazása. De mindezek semmit nem érnek addig míg meg nem tanuljuk megfelelően előkészíteni a bőrünket a további lépésekre. Itt kezdődik el minden, a hatékony smink, és a maradék szennyeződések eltávolításnál.


A kétfázisú arclemosás általában úgy néz ki, hogy első lépésként mindig egy olajos (vagy balzsamos) terméket használjunk, melyet a száraz arcfelületre érdemes felvinni. Majd ezután következik egy habzó krémes állagú (vagy géles) arctisztító. Ezzel a két lépéssel könnyedén és kíméletesen szabadulhatunk meg a szennyeződésektől, sminktől, fényvédőtől, felesleges faggyútól. 
A minimalistskin.hu kizárólag olajos bázisú arclemosó termékekkel foglalkozik, melyek Koreából származó, magas hatóanyag tartalmú, eredeti, minőségi termékek.

HUANGJISOO-Pure Perfect Arctisztító Olaj-180ml


Egyébként sokan megijednek, ha azt olvassák, hogy olaj. Nagyon sok tévhittel találkoztam már ezzel kapcsolatban. Ezentúl ne társítsuk az olaj fogalmához, a -zsíros, -nehéz lesz tőle a bőr, -nem lehet tőle szabadulni, -csúszós lesz tőle a bőr jelzőket. Ugyanis ezek a termékek kifejezetten jól oldódnak víz hatására és semmiféle kellemetlen utóérzést nem hagynak maguk után. Leginkább az imént említett kifejezésekre gondolok. Valamint akik érzékeny bőrrel élnek, sem kell aggódniuk, hiszen ez a termék leginkább ekcémás és érzékeny bőrűeknek lett kifejlesztve, de minden bőrtípus bátran használhatja.

Ezen felül vegán, természetes és organikus összetevők alkotják, hipoallergén, alkohol és parabén mentes, és természetesen állatokon sem tesztelik!


Az INCI is igen egyszerű, és tömör. Csupa jótékony olajat tartalmaz mint pl.:
•mandula olaj
•jojoba olaj
•olíva olaj
•ligetszépe olaj
•keserű narancslevél olaj
•zöld tea mag olaj
•kamélia olaj
•makadámia olaj

Továbbá magas antioxidáns tartalommal bír, E-vitaminnal járul hozzá a tápláláshoz. És tulajdonképpen ennyi. Természetes összetevők, amiket én nagyon preferálok és jó ideje megszállottan használom az ilyen kedves és tiszta kozmetikumokat. Mivel magas hatóanyag tartalmú termékről beszélünk, biztosak lehettek benne, hogy hatékony és kíméletes munkát végez, és nem kell attól sem tartani, hogy veszélyes kemikáliákkal mérgeződik a bőrötök/szervezetetek.


A kiszerelés nagyon gazdaságosra sikeredett, ugyanis nagyon kevés összesen 2-3 pumpányi mennyiség elegendő ahhoz, hogy jól le tudjuk tisztítani a bőrünkről a dolgokat. Pumpás adagoló fejével pedig mindezt egyszerűen és higiénikusan tehetjük. A pumpa alján található egy "gyerekzár" féle tolós rész, mellyel le tudjuk zárni a pumpát, így elkerülhető az, hogy véletlenül kifolyjon a flakonból az olaj.
Amint azt említettem, a száraz arcunkon kell eloszlatni az olajat, (egyáltalán nem sűrű állagú) szépen körkörös mozdulatokat végezve. (szemünket is nyugodtan) Majd ezt követően nedvesítsük be a kezünket és folytassuk a masszírozást a bőrön. Ekkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a már fent lévő olaj elkezd oldódni, mondhatni tejszerűvé válik az állaga és a színe is (nem habzik). Természetesen jöhet a leöblítés, ami nagyon egyszerű hiszen nem érezhető olajos filmréteg. 


Egyébként nagyon lágy, természetes kicsit citrusos (narancsos) illata van. Gyengéd és leöblítés után puha és friss érzésű bőrt kapunk. Hatékonyan számol le a szennyeződésekkel. Ezután pedig nyugodtan választhatjuk kedvenc habzó/géles lemosónkat. Én semmiféle irritációt, vagy kellemetlen dolgot nem tapasztaltam vele kapcsolatban, egy nagyon kellemes lemosó olajnak találom ezt a terméket. Ha kimondottan olyan kozmetikumot kerestek első fázisos lemosóként ami természetes, kíméletes, hatékony, akkor bátran merem ajánlani ezt az arctisztító olajat!


Számomra nem volt csalódás, sőt nagyon elégedett vagyok vele, a kiszerelést illetően pedig elég sokáig élvezhetem ezt a lemosót, hiszen kevés mennyiséggel is teszi a dolgát. 
-További információ/termékleírás és beszerzési lehetőség-

Köszönöm szépen a minimalistskin.hu Csapatának a lehetőséget és hogy megismerkedhettem ezzel a csoda termékkel, valamint köszönöm hogy ki is próbálhattam. Ha esetleg keresitek a tökéletes olajos vagy balzsamos lemosótokat, mindenképpen nézzetek fel a webshopba, hiszen csak ilyen jellegű termékeket fogtok találni. Koreai, természetes, minőségi, ellenőrzött, eredeti kozmetikumok várnak rátok. Természetesen az oldalon szereplő minden termék kegyetlenség mentes, Dél-Korea nem támogatja az állatkísérleteket!

Elérhetőségek:




Köszönöm a figyelmeteket, remélem tetszett Nektek ez a beszámoló, és azt is remélem kaptatok számotokra fontos információkat. Találkozunk a következő bejegyzésben. :)

Sziasztok!
Béke és szeretet! B.
A terméket a MinimalistSkin biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•