Novemberi Avon újdonságok•

 Sziasztok! Köszöntelek a blogomon. :) A mai bejegyzésben hozom az aktuális Avon újdonságokat és velük együtt a saját véleményemet is a termékekről.


Az arany színben pompázó Avon termékek meghozzák elég rendesen az ünnepi hangulatot aminek én kimondottan örülök, hiszen a karácsonyi időszakot és a születésnapomat szeretem egyedül a télben. Így nagy elánnal kezdtem neki a termékeket használni. :) Ha kíváncsiak vagytok miket próbáltam ki ezúttal, akkor jó olvasgatást kívánok!

AVON PLANET SPA-Blissfully Nourishing testvaj-200ml

Ha igazán gazdagon ápoló testvajat keresel, ami ténylegesen megszünteti a száraz, viszkető és húzódó bőrt akkor ezt mindenképp ajánlom figyelmedbe. Ősszel és télen is különösen fontos megfelelő ápolást biztosítani a bőrünknek, hiszen a szélsőséges időjárás jócskán megtépázza bőrünket, és igen, a ruharétegeken keresztül is.


A Planet Spa tégelyes testvaj termékcsaládjának legújabb tagja gazdag afrikai shea vajjal maximálisan puhítja, hidratálja és feljavítja még a legszárazabb bőrt is. Segít nyugtatni a feszülő területeket és mélyen táplálja azokat.


Erről a kialakítású tégelyről már korábban írtam Nektek, ide kattintva elolvashatjátok azt a bejegyzést is.   Maga a krém elég sűrű állagú igazi testvaj. Kellemes finom fűszeres-krémes illatú. 


A test melegére szuperül “olvad” úgymond, és szépen be lehet masszírozni a bőrbe. Extrán és hosszantartó módon hidratálja és táplálja a száraz felületeket. Kell egy kis idő mire teljesen beszívódik, viszont utánna tökéletesen puha lesz a végeredmény és nincs ragacsos/olajos érzés.



Ha tökéletes hidratálót kerestek száraz és vízhiányos bőrre, nekem nagyon bevált és ajánlom hogy próbáljátok ki. :)
-További információ/termékismertető és rendelési lehetőség-

AVON-Glowing Gold szemhéjpúder paletta-17g

Imádom a csillogást, de csak ha sminkem ragyog. Mutatom ezt a fantasztikusan szép extrán csillogó palettát, amivel tuti biztos hogy az ünnepi sminkemet is meg fogom kreálni. 


Már maga a csomagolás is lenyűgöző számomra, mivel nagyon kedvelem a kemény karton elemeket. Természetesen az árnyalatok egy biztonságos műanyag foglalatban helyezkednek el és mágneses pattintóval lett ellátva a jó zárhatóság érdekében. Így kevesebb műanyag felhasználásával lett előállítva és a termék jó tulajdonságai közé még az is beletartozik hogy nem végeztek állatokon tesztelést!


Összesen 10 egymáshoz harmonizáló szín található meg a palettában, melyek közül 4 matt hatású, 4 csillámos és 2 pedig metálfényben ragyog. Mind hideg arany és barna tónusúak viszont csodásan kombinálhatóak egymással. Megtalálható benne a világostól egészen a sötétig is ezekben az árnyalatokban. Szépen pigmentáltak és jól is építhetőek. Puha állagúak és könnyedén felvehetőek az ecsetre vagy applikátorra. Nem potyog le és szépen a helyén is marad.


A paletta nyitófülén belül található egy akkora tükör amekkora a paletta, illetve jár egy kétvégű szivacsos applikátor is hozzá.


Szuperek ezek a színek, nagyon kedvelem főleg így az ünnepek közeledtével az aranyos barnás árnyalatokat használni. Swatch-ban is felvittem illetve készítettem egy ünnepi sminket az árnyaltokkal.




Nagyon jó minőségű termék és elég sok szín közül lehet válogatni benne, szerintem tökéletes paletta lett. Lessétek meg az oldalon is. :)

AVON-Pure Delight habfürdő-250ml

Ez a habfürdő is teljes mértékben hozzátesz az ünnepi hangolódásra. Mostanában próbálkozom többször beiktatni a relaxáló fürdőzést a mindennapjaimba, ebben pedig nagy segítség egy illatos habfürdő.


A két féle illatból én ezt a ‘Sweet Vanilla Sugar’ nevű változatot választottam és azt hiszem nagyon jól tettem mert isteni finom. Édes vaníliás cukros illat ami annyira kellemes hogy legszívesebben megenném. :D


Kis mennyiség is képes felhabozni egy nagy kád vízben. Amellett hogy kíméletesen tisztítja a bőrt, fürdés után nem is szárít. Valamint ez a finom cukros vanília illat is érezhető a bőrön. Olyan jó utánna ágyba bújni, jó hatással van az érzékekre.


A csomagolásról is mondanék pár szót. Nagyon édes a külső design, igazi kis téli kiadású és cuki maga a flakon is. Szintén nem végeztek a terméken semmilyen állatkísérletet, amely a flakon hátoldalán is fel van tüntetve.


A flakon tetején elhelyezkedik az öntős fej rész, amin keresztül annyi terméket öntesz a vizedbe, amennyit csak szeretnél. Természetesen nem borul meg, hiszen nem olyan híg állagú a habfürdő.
Hangolódjatok az ünnepi időszakra illatokkal a fürdőszobában és csekkoljátok a másik habfürdő változatot is az oldalon.

Ismételten csalódásmentes és élvezhető volt az ehavi Avon újdonságok tárháza, mindenképpen nézzetek szét a termékek között az avon.hu oldalán. Hiszen most rengeteg akció is várja a kedves vásárlókat!


Köszönöm szépen az Avon szuper Csapatának a meglepetéseket, imádom őket és bátran merem ajánlani a termékeket. :) ♡︎

Köszönöm hogy elolvastátok a bejegyzésem, remélem kaptatok hasznos infókat a termékekkel kapcsolatban. Találkozunk a következő bejegyzésben. 
Béke és szeretet! B.

A termékeket az Avon biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•