Avon ünnepi újdonságok•


Beköszöntött a szezon, és vele jön az ünnepi hangulat, az Avon újdonságaival most átélheted az igazi karácsonyi kényeztetést.

Három szuper termék érkezett hozzám az Avontól, és alig várom, hogy megmutathassam Nektek, illetve beszámoljak mik is a tapasztalataim velük kapcsolatban. :)


Mint mindenki, ilyenkor én is hajlamos vagyok az ünnephez közel álló dolgokat kipróbálni. Ezért is választottam ezt a három terméket. Különálló kategóriába sorolnám, hiszen van itt otthon kiegészítő, testápolás és smink is. De teljesen meghozta a kedvem és hatalmába kerített a karácsonyi érzés. Most pedig egyesével megmutatom, mik is az új kedvenceim. :)

Avon otthon illatosító WINTER SPICE (50ml)


Abszolút a kedvencem, de nézzétek el nekem mert elfogult vagyok az ünnepek közeledte miatt. :P
Annyira sajnálom, hogy így képernyőn keresztül nem tudom elküldeni Nektek azt az isteni illatot amit ez az elegáns üvegcse rejt. Szuper ünnepi dobozba van csomagolva, ez a csoda illatosító. Mellé 5 db rattan fa pálca van mellékelve, ami ugye azt a célt szolgálja, hogy felszívja az üvegcséből az illatosító folyadékot és azáltal árassza be otthonunkat a kellemes illat. Egy fél nap kellett kb. hogy a fa pálcák teljesen megszívják magukat. 


Mennyei narancsos-fűszeres illatmámor lengi be a nappalinkat. Elég intenzíven ontja magából az aromákat, de nem zavaró és tolakodó. Teljesen téli, meleg, kellemes, hangulatos feelinget csempész a mindennapokba. Szeretem ha jó illat van itthon, és azt hiszem teljes mértékben jó választás volt, és dekornak sem utolsó. Hiszen maga az üveg, a felcímkézés is egy karácsonyi stílusú kifinomult dolog. Büszkén teszem otthonunk illatosító díszévé.
Ha Te is szeretnéd, hogy otthonod finom télies illatfelhőbe burkolózzon, akkor katt ide és már teheted is a kosaradba!

Avon Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep testvaj (200ml)


Nagyon szeretem a Planet Spa termékeket, mert mindig minőségi összetevőkkel készülnek, tehát a termékek is mindig nagyon beválnak. Ez most sincs másképp. Kerestem az esti bőrápolási rituálémhoz egy nagyon finom testvajat, ami az mellett hogy fantasztikusan puhít és hidratál, kíméletesen nyugtatja is a bőrfelületemet, pl. egy szőrtelenítés után. Mivel ebben a testvajban levendula és kamilla található így nem kérdés, hogy a hatása is bizonyított. Esszenciális olajokkal gazdagított nagyon sűrű állagú krém, de a test melegére egyből puhulni kezd, szépen beszívódik és selymes tapintású bőr lesz a végeredmény.

Nagyon finom az illata, teljesen el lehet vele lazulni, miután lecsendesedett itthon a Család. Valóban egy rituális testápolási szertartáshoz hasonlíthatnám, azt az érzést, hangulatot amit ez a krém ad. Gyújts gyertyát, ápold a bőröd, élvezd a csendet. Add át magad a "me time" fogalmának. 


Nagyon praktikus műanyag tégelyben van az ápoló testvaj, teljesen légmentesen zárható, a fedelének köszönhetően, egy gumikarika is rásegít az erős zárásra. Esetleg ha elfogy (akkor sírni fogok :D) fel lehet használni a tégelyt akár más célokra is. Így nem keletkezik hulladék sem. 
Ha Te is csatlakoznál az esti "me time"-hoz, akkor katt ide és már teheted is a kosaradba!

Avon Mark. folyékony matt ajakrúzs (7ml)


Még tavaly ismertem meg a Mark. folyékony matt rúzst. Egyből szerelem lett, így most sem volt kétségem, hogy melyiket válasszam. Kissé metálos fényűre vettem a figurát, ha már ünnepek akkor adjuk meg a módját, had pompázzanak azok az ajkak. A "CHIT CHAT" nevű árnyalat kis aranyfényű csillámokkal dúsított rúzs, ami visszafogottan hozza a selymes metálos pink matt hatást. 


Egyébként az ajkaimon teljesen más mint itt most swatchba a kézfejemen. 
Krémes állagú, kellemes illatú, jól pigmentált intenzív rúzs, nagyon szépen fed és órákig fent marad. Nem kenődik el, szerencsére. A precíziós applikátor fej segít a könnyű felvitelben. Szuper púderes érzést nyújt az ajkaimnak, nem ragacsos, ahogy azt némely rúzsnál sajnos tapasztaltam már. Tökéletesen matt fedést biztosít. A bejegyzés végére teszek egy sminket, hogy lássátok mennyire szépséges is a színe! :)





Látjátok milyen gyönyörű színe van felkenve? ♥
Ha keresed a tökéletes matt rúzst akkor válaszd a Mark. folyékony matt rúzsait, rengeteg árnyalat közül tudsz válogatni, katt ide és már teheted is a kosaradba! 

Hangolódjatok Ti is az Avonnal az ünnepekre. Nézzetek szét a weboldalon is további ajánlatokért, most sok akcióba/leárazásba is belefuthattok. Remélem tetszett a bejegyzés és kedvet kaptál az Avon termékeihez. Béke és szeretet! B.
A termékeket az Avon biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

"Fekete csütörtök" farmerrel•