Sicy's Showroom-csodás megjelenés, minden szezonban•

 Sziasztok, örülök hogy itt vagytok és olvastok! :) Ma egy budapesti vállalkozást, egy elegáns és divatos ruhaüzletet szeretnék Nektek bemutatni.

A Sicy's Showroom egy Budapesten a 7. kerületben lévő ruha üzlet, ahol minőségi, egyedi, igényes olasz divatáru kapható. Cinti a Showroom alapítója egy csupa szív, öntudatos lány aki létre hozta márkáját és a boltját, mindezt azért, hogy a Sicy's-nél minden hölgy találjon valami olyan darabot amivel igazán azonosulni tud, amiben igazán magára talál és jól érzi benne magát. Nem titkolt szándéka, hogy segítsen a nőknek a megfelelő darabok kiválasztásában, és úgymond egy olyan közegbe invitálja a vendéget ahol lelkileg is feltöltődhet.




A kollekció darabjai egyesével válogatott és átvizsgált ruhák, melyek korlátozott mennyiségben érhetők el (lehet után rendelni, név és e-mail cím megadásával a Sicy's közösségi felületein-lentebb linkelek minden elérhetőséget-) és törekszik megmaradni az elfogadható és megfizethető árkategórián belül. Ahogy Cinti is fogalmaz:

"...a divat mindenkié."
Ami még kiemeli a boltot a többi közül az az, hogy időpontot tudsz foglalni és teljes nyugodtságban lehet nézelődni, próbálni, vásárolni vagy csak nézelődni még úgy is ha nincs konkrét kiválasztott ruhadarab. Szerintem ez egy szuper stresszmentes és pihentető program minden nő számára, hiszen a bevásárló központokban az óriási tömeg, a sorban állás a fülkénél, vagy kasszánál bosszantó tud lenni, valamint ha megkérdezel egy eladót lehet hogy nem tud hasznos tanáccsal ellátni, hogy mi áll jól Neked. Természetesen online is van lehetőség nézelődni, vásárolni. Folyamatosan kerülnek fel a webshopba a szebbnél-szebb darabok.

És mindenképpen említésre méltó, hogy a Sicy’s egy igen nemes ügy mellett is kiáll! A Szülők Háza Alapítványt segítik a “Segíts ahogy jólesik!” program keretein belül, ahol a hátránnyal induló családok és gyerekek ruháztatásához járulnak hozzá oly módon, hogy az éves bevételük 1%-ból minőségi ruhák megvásárlásával támogatják a rászoruló családokat, gyerekeket. Nagyon szép és önzetlen hozzáállás és cselekedet, sok nagy “neves” márka pedig példát vehetne róluk.♥︎
-További információ a programról-

Hogy a kínálatról is szó essen, akár teljesen basic darabokat is találhattok a kollekciókban, de ha kicsit extrább, feltűnőbb, vagy különlegesebb viseletet kerestek akkor ilyen darabokkal is találkozhattok. 
Vannak kabátok, dzsekik, blézerek, nadrágok, ingek, blúzok, felsőruházat, szoknyák, tunikák és egyberuhák. Természetesen mindig az aktuális szezonnak megfelelő kollekciók közül is tudtok válogatni.
Ha pedig inspirációra lenne szükségetek, bátran keressétek fel a Sicy’s blog felületét, ahol érdekes és hasznos cikkeket olvashattok.

Szeretném megmutatni Nektek, az új kedvenc fehér elegáns nadrágomat, amit ezúton is még egyszer hálásan köszönök, egyszerűen tökéletesen passzol hozzám, szuper a szabása, és az anyaga is minőségi.

-Fehér paperbag stílusú business nadrág, övvel-

Mostanában nagyon megkedveltem a paperbag stílusú nadrágokat, azon felül, hogy igazán kényelmes és különleges a magas derék megoldása, hihetetlen egyedi is számomra. Mindig is a magasabb derekú nadrágokat részesítettem előnyben, egyrészről azért mert nincs kint belőle az ember dereka, másrészről pedig számomra mindig is retro hatást hordoztak magukban. Tudjátok, hogy imádom ezt a stílust.


Úgy láttam jónak, hogy barna-fekete és csontfehér színű darabokkal párosítom össze a nadrágot, aranyszínű kiegészítőkkel és részletekkel de egyébként egy fehér nadrág szerintem mindennel jól passzol és sokféleképpen kombinálható. Mondhatni alapdarabja a gardróbunknak. 


Finom lágy anyagból készült, nem túl vastag, így ősszel egy harisnyával is nyugodtan lehet hordani ha hűvösebbre fordulna az idő. Nagyon kényelmes, egyáltalán nem szoros a szabása, és különlegesnek tartom a "ráncolt" hatású derekát, amihez tartozik egy azonos színű és anyagú vastag öv szerű megkötő. Egyébként a zip-zár rész az oldalánál nyílik, ami nekem extrán jó megoldásnak bizonyul. (igazi retro, hiszen az 1960-as évekig minden női nadrág oldalt nyílt és zárult) Oldalán még helyet kapnak a zsebek is.



A színe tökéletesen hófehér, egyszerűen varázslatosan szépnek találom. A szárai kissé egyenes szabásúak és bokánál végződnek. Minőségével is nagyon megvagyok elégedve, mind az anyag, mind a szabás esetében. Biztos vagyok benne, hogy gardróbom egyik legjobban kombinálható nadrágja ez, (a farmerek mellett), érdemes szétnézni az oldalon, hiszen annyi szép ruhadarab várja, hogy valakit boldoggá tegyen. Én is osztom Cinti nézetét, miszerint:

"Hiszek abban, hogy a ruháimnak hála az emberek jobb képet alkotnak magukról-ez pedig növeli az önbizalmukat és boldogságukat."


Én is teljesen átszellemültem amikor a képeket készítettük, csinosnak és fiatalosan elegánsnak éreztem magam. Emellett a kényelmet is nagyon fontosnak tartom, nem szeretek feszengeni a ruhákban, úgy gondolom ebben a nadrágban teljes magabiztosságban érzem magam. :) 
Méret: S-M-re is ajánlott

A szállítás költségének a felét a Sicy's állja, valamint minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás költsége. Különböző szállítási módok közül is tudtok válogatni, és személyes átvételre is van lehetőség, ahol akár a már lefoglalt darabokat is át lehet venni. Ha pedig további információkra lenne szükségetek a gyakran ismételt kérdések lapfület is olvassátok el. 

♥︎A Sicy’s most szeretne kedveskedni Nektek egy 10%-os kedvezményes kuponnal ha vásárolni szeretnétek, akkor azt a mai naptól számítva 1 héten keresztül igénybe lehet venni a BETTI10 kóddal.♥︎

Elérhetőségek:



Köszönöm szépen ha idáig eljutottatok, és elolvastátok a cikkem. Várlak legközelebb is szeretettel! :)
Béke és szeretet! B.

A nadrágot a Sicy's biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•