O'dore-krémparfüm•

Bemutatkozik a kézi készítésű, vegán, állatkísérleteket nem támogató O'dore solid perfume. A cég legnagyobb és nem titkolt célja, az ökológiailag lebomló és műanyagmentes csomagolás, környezetünk védelme, és a csodás illatok forgalmazása.

A cég ezek mellett még az Eco-packing Alliance tagja is, akik nagyban hozzájárulnak a globális erdősítéshez. 

A kézzel készült, illóolajokban gazdag szilárd parfümben, kizárólag csak vegán, prémium minőségű összetevőkkel találkozhatsz, amik a környezetet sem szennyezik, és ha esetleg alkohol-intoleranciában szenvedsz, (túlérzékenység, allergia az alkohol vegyületre) ezeket a parfümöket nyugodtan használhatod.


A parfüm csomagolása teljes mértékben papírból készült, stick-es kiszerelésben érkeznek a különféle illatok. Jelenleg 3 aroma érhető el a márkától:

Használatuk igen egyszerű, hiszen a kis henger alakú csomagolás alját kell megnyomni az adagolás során, majd a test tetszőleges pontjaira felvinni. Kellemesen puha és krémes állagú a parfüm, és felvitele után nem marad zsíros vagy ragacsos érzés a bőrön.



Az én választásom a Women Like Me elnevezésű csoda illat lett, 24g/14g, a parfüm 20% illóolaj tartalommal bír és akár 500 alkalommal használható az egész mennyiség. A következő leírás tartozik az illathoz, hozzáteszem annyira egyedi és szép a megfogalmazás, hogy az ember lelkéig hatol ez a kedves kis pár mondatos jellemzés.

"A szilárd Women Like Me parfümöt egy nő ihlette.
Egy olyan Nő, aki mint a kaméleon időnként kiabál vagy hangosan nevet,
máskor néma és egy hangot sem ad ki.
Valamikor gyengéd, rémül vagy félénk, de szintén bátor őrült és erőteljes is.
Imádja a napfényt, a tengert, a kikapcsolódást és képes egyetlen térképpel végigjárni
a világ nagyvárosait vagy hegyekben síelni.
Néha úgy tűnik nem tudja mit akar.
Nő, aki szívvel gondolkodik és nem ésszel.
Ez az illat hűen tükrözi ennek a különleges Nőnek a személyiségét."



Fej illat: mandarin, bergamott, fekete ribizli
Szív illat: jázmin, rózsa
Alap illat: cédrus, szantálfa, pézsma

A leírás alapján én ebben az illatban találtam meg önmagam, és teljes mértékben tetszik is. Nagyon finom, lágy kissé fás jellegű, amit a nyár végére és az őszi hónapokra is el tudok magamon képzelni. A tartóssága is eszméletlen, több órán keresztül lehet érezni a különböző lecsengési folyamatokat. Első körben a gyümölcsös jegyek dominálnak, majd szépen ahogy szárad fel az illat, előjönnek a virágos és végül a fás jegyek.



A stick-es parfüm egy elegáns kis karton dobozkában foglal helyet. Az egész csomag hangulata meseszerűen szép, ugyanis a mellékelt képeken szereplő borítékban egy személyre szabott kedves üzenet is található melyet Adelatól kaptam. Nagyon jól esett a lelkemnek ez a plusz figyelem.


Amint azt az elején is említettem, a cég roppant mód odafigyel a környezetünk védelmére, így nem csak maga a termék környezetbarát, ugyanis a futárlevél is 100%-ban lebomló és komposztálható anyagból készül, ezzel is csökkentve a műanyag felhasználását. Szerintem nagyon célra vezető ez a hozzáállás, nézzétek csak:


Fantasztikus az egész márka koncepciója, a környezettudatossága, a termék minősége, hihetetlenül elégedett vagyok. Köszönöm szépen Adela a lehetőséget, hogy megismerkedhettem ezzel a csodálatos világgal amelyet az O'dore krémparfümje nyújt.♥

Nektek is szeretne kedveskedni a cég egy 20%-os kedvezményre jogosító kuponnal, amely a www.odore.hu oldalon felhasználható bármelyik parfümre.

Kód: WEARCUPCAKE




A házhoz szállítás ingyenes és pár napon belül, gyorsan, biztonságosan kézhez kapod.

Bízom benne, hogy tetszett Nektek ez a bejegyzés és kaptatok általa hasznos információkat. Köszönöm, hogy olvastátok! :)
Béke és szeretet! B.
A terméket az O'dore biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

Szabd át-Missguided•