Halloween is coming...•


Arra gondoltam, hogy a közelgő Halloween alkalmával összeállítok Nektek egy kis costume bejegyzést.

Szuper ötletek vannak arra miként dobhatsz be egy rémisztő vagy kevésbé rémisztő jelmezt a közelgő Halloween-i ünnepre. Én személy szerint odáig vagyok érte, tudjátok Halloween éjszakáján megnyílik a túlvilági portál és elözönlik a "rémek" a Földet. :P


Adok néhány ötletet, inspirációt, hogy megjöjjön a kedvetek, vagy csak megszálljon az ihlet, ha buliba, vagy családi programra, vagy csak úgy kedvetek támadna kicsit "borzongni". 

1. A bohóc
Az ismert IT után szabadon. A rémbohóc fogalma már elég régóta beégett a tudatunkba, és nem kérdés, hogy az egyik legelterjedtebb jelmez. 
Sminknél általában piros vagy fekete az ajak színe, lehet jellegzetes fehér árnyalatú az egész arc, és a csíkozás sem maradhat el. 
A jelmez pom-pomos, fodros-bodros, habos-babos, színes.






De nem csak Pennywise van, hanem van nekünk egy Amerikai Horror Story-s bohócunk is.




2. A szellem
Remélem túl tudunk lépni a fehér lepedős szemnek két lyukat kivágós ötlettelen jelmezen, vannak ennél találóbb sminkek és ötletek.
Fontos, hogy tökéletesen le kell sápasztanod a bőrödet és hatalmas fekete karikákat kell aplikálnod a szemeid alá. Szuper lehet csipkével ez a megjelenés.




3. A zombi
Éljen a Walking Dead vagy a Holtak hajnala? Egy biztos, örökös jelmez alternatíva marad.
Zöld bőr, vágások, vér, kifordult szemek, kilátszó bordák és csontok. Koszos szakadt ruha. Ezek a legfőbb jellemzői ennek a viseletnek. 






4. A vámpír
Kedvenc vérszívónk Dracula bácsi után, rengeteg film, sorozat volt már a terítéken. Nekem személy szerint nem a kedvenc "szörnyem" de üsse kő. Tipikus smokey eyes smink piros/vörös/bordó rúzzsal, egy kis sápadtsággal megspékelve. A piros kontaktlencse se egy hátrányos dolog és a szemfog meghosszabbítása sem. Élőrérbe kerülnek a fekete gótikus ruhák, kiegészítők, és természetesen a vér megfestése. Vagy harapás nyomok a nyakon.





5. A boszorkány
A kedvenc jelmezem mindközül!!! Valamilyen motívumot/rúnát ábrázoló arcsmink, általában sötét ajkakkal. A fekete ruha kötelező. Lehet fodros, selytelmesen áttetsző, fehér galléros, csipkés. Egy kalappal mindenképpen fel tudod dobni a szettet.









6. A halott menyasszony
Mindenki ismeri ezt a Tim Burton mesét, én nagyon szerettem gyerekkoromban de talán a mai napig szívesen megnézném.
Emily a halott menyasszony jelmezére jellemző a kék bőr, a nagy szem, a csontkar, a kiálló bordája, és a szakadt koszos esküvői ruhája, száraz rózsákból készült fejpánja.





 
7. Silent Hill
Nagyon sokan megalkotják a filmbeli karaktereket, mint az ápolónőket és azt a piramis fejű akármit. Fú amúgy eléggé félelmetesek lettek! Ide már maszkmester kell :D 




8. A démon
Aki nézte az Odaát című sorozatot az tudja hogy a fekete szemek azt jelentik hogy démon bújt az adott személybe. Vannak kevésbé undi sminkek és elég vadak is.





9. A csontváz
Vannak ezek a csontváz mintás kezes lábas ruhák. De van aki szimplán csak sminkel.





10. A cuki
Hogy ne csak rémisztő, vértől és fekete szemektől tocsogós Halloween-i jelmez ötleteket mutassak, a végére egy igazán cuki összeállítást hagyok Nektek.

Lecsó

Lilo és Stich

Woody és Jessie

Alíz csodaországban

Hófehérke

Sushi

Leopárd csajszi

Csillagok háborúja

Aladdin és Jázmin

Kalóz csaj

Chucky és menyasszonya


Remélem tetszett a bejegyzés és tudtam adni némi ötletet! Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•