Annabelle Minerals•


Nem titok, hogy az egyik kedvenc sminkmárkám az Annabelle Minerals.

Még nyáron volt szerencsém kipróbálni az egyik alapozójukat, korrektorukat és pirosítójukat. Azóta megveszek ezért a márkáért és bátran kijelenthetem, hogy a porállagú ásványi sminkeké a jövő!


Most pedig két bestseller terméket fogok bemutatni, ami szintén nagy kedvencem lett, amin meg sem lepődök. Hiszen az Annabelle Minerals Diamond Glow névre hallgató highlighter felkerült az Asos Beauty Award 2019-es listájáta!!
Ide kattintva pedig szavazhatsz is rá!!

De most akkor lássuk a két terméket, amit sikeresen leteszteltem.

Diamond Glow highlighter
Egyre nagyobb érdeklődést mutatok a természetes kozmetikumok iránt, így ezekben a termékekben sem kell csalódnom, hiszen kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. E-vitaminnal, természetes olajokkal és ásványokkal válik tökéletesen csillogóvá ez a sminktermék. Ami nekem nagyon fontos egy highlighternél, hogy jól látható ragyogó fényt kölcsönözzön. Nem csak szuper fényt ad a bőrnek, de még táplálja is azt!


Tartalmaz többek között feketeribizlimag olajat, napraforgó olajat és E-vitamint, így regenerál is egyben, és segít megtartani a bőr rugalmasságát, feszességét. Végre egy kozmetikum ami nem öregít! :D Sőt! Ez a highlighter elsősorban a világos bőrűeknek ajánlott mivel hűvös, bézses árnyalatú. 
Nos, el kell mondjam Nektek, tényleg szuper termék lett, annyira jól pigmentált és kevés is elég belőle. Ha növeled a rétegek számát, az intenzitás is változik értelem szerűen. Könnyű a használata is, én úgy szoktam, hogy a tégely tetejébe szórok egy keveset. Az ecsetemet belemártom, majd leütögetem a kupak szélén, így a felesleget eltávolítom.


Ha kedvet kaptál ehhez a kis csoda highlighterhez, ide kattintva meg is tudod rendelni!

MINT ásványi szemhéjpúder
Igazi menta álom. Régóta kerestem már menta színű szemhéjpúdert, és azt hiszem megtaláltam a szemszínemhez megfelelő árnyalatot. Nemcsak a világosbarna és sötétbarna szeműeken mutat jól, de még zöld szemű lányok is bátran viselhetik.
Magas pigment tartalmának köszönhetően már az első felvitt réteg után látható volt a szemhéjamon. Könnyű használni, nem porzik le felvitel közben, egyáltalán nem kenődik és csomósodik össze az apróbb szemhéji ráncokban. Órákkal később is makulátlanul ragaszkodott hozzám.♥


Ha esetleg feltűnésre vágysz és megsokszoroznád a szatén hatást, vizes ecsettel is felviheted a szemhéjra. Azt tudtad, hogy szintén természetes összetevőinek köszönhetően még érzékeny szemkörnyékkel rendelkezők is nyugodt szívvel használhatják? Ugyanis mika és selyemtartalmú készítmény. Tökéletes kombináció! 


Ha kedvet kaptál a MINT ásványi szemhéjpúderhez akkor ide kattintva meg is tudod rendelni.

Annyira gyönyörű fénye és színe van mindkét terméknek: 
•SWATCH•
(1 rétegben felvitt mennyiség)


Most pedig az ígért Halloween-i sminkemet szeretném Veletek megosztani amit a termékekkel készítettem el.





Rengeteg smink és kellék közül tudtok még válogatni, ha felkukkantotok az www.eshopannabelle.com weboldalra. 

Remélem tetszett a bejegyzés és inspirálónak találtad! Béke és szeretet! B.

A termékeket az Annabelle Minerals biztosította.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•