Have a nice day, have a boots•


Kis bakancs/csizma körkép, ha nincs ötleted mit szerezz be.

Annyi, de tényleg annyi féle fajta csizma van, hogy lehetetlen az összeset kategóriákba sorolni, így csak néhány divatosabb darabot fogok kiemelni Nektek a választékból.

Nem mondom, hogy mindenkinek a kedvencei lesznek de talán újra gondolod majd a saját stílusodat és lehetőségeidet bakancs/csizma téren.


1. Rocker "Martens" vonal
Van az a bakancs amiről mindig a punk/rock heavy-metál és társai jutnak eszembe. De az utóbbi időkben csomószor láttam ezeket a bakókat, olyan lányokon akik igenis nem Manson, vagy Pokolgép rajongók. :D Ha csajosan szeretnéd ezt a stílusú bakancsot hordani, akkor már erre is van lehetőséged. A grunge vonalnak is vannak "softybb" követői.
Egy teddy kabival, pulcsival és farmerrel látod nem is olyan hard ez a bakó?!


Az örök érvényű fekete-fehér kombó most is tökéletesen mutatja, hogy nem kell ünnepségre menni, ahhoz, hogy vállalható  legyen ez a színkombináció. A csaj egy púderszínű hátival finomított a részleteken. 



2. Lakk móka
Nagyon kevesen merik bevállalni, főleg rikító, élénk színekben, pedig a lakk hatású csizmák nagyon sikkessé tehetik a szetted a megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel kombinálva. Egy rojtos végű farmerrel még a piros lakk csizma is extra stílusos.


A feketével pedig valószínűleg nem lehet mellé lőni. Szőrmével párosítva pedig bomba az összhatás.


3. Túra bakancs kicsit másképpen
Szép erdő, hegyes-dombos vidék, csúszós falevelek...megvan? Nekem egyből a túrázásra alkalmas bakó jut az eszembe. De ennél azért kicsit több lehetőséget hordoznak magukban ezek a stílusú bakancsok.


Egy ilyen púderes csodát soha nem vinnék az ágas-bogasba. Helyette egy szép városi sétára kötött pulcsiban beülős kávézós/teázós délutánra a csajokkal jobban el tudom képzelni. 


Ha vadulni támad kedved, akkor sem kell lemondanod erről a stílusról. Fekete-piros verzióval, necc harisnyával, kockás szoknyával megütheted a mércét. 

4. Virágos csodák
Csempészhetünk a borús őszbe egy kis tavaszt, ezekkel a hímzett, díszített virágmintás csizmákkal. Bármelyik egyszerű szettet fel lehet dobni egy kis bájjal.



5. Metál
Sokszor elgondolkodom, hogy valóban mi is az értelmes a metálos-discos stílusú lábbeliknek...
Arra a következtetésre jutottam, hogy nem is olyan borzalmas, főleg ha jól alkalmazza az ember a színeket és a dresszkódot. 


Ha pedig kicsit terelnéd a figyelmet a túlzott krómos hatásról, válassz olyan darabot amin valamilyen felirat szerepel. 


6. A fehér csizmád
Kissé '70-es évek, kissé egyedi, de bátran állíthatom, hogy újra feltörekvő hadjáraton van a fehér hosszú csizma. 


Basic darabokkal kombinálva sem leszel olyan mint aki egy Twiggy fotózásról lépett volna elő.


Remélem tetszett a bejegyzés és kaptál némi segítséget a választáshoz. Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•