IsaDora Sparkling Nights Holiday Make-Up Collection 2019•


Nagyon izgalmas hírem és bemutatni valóm van Számotokra!

Jönnek az ünnepek, és vele együtt az IsaDora csodás ünnepi kollekció darabjai is. Amiből most két gyönyörű sminkterméket meg is fogok Nektek mutatni.



Először is nagyon köszönöm az IsaDora-nak a lehetőséget amiért kipróbálhattam a termékeket! 
Mikor közelednek az ünnepek, önkéntelenül is hajlamosak vagyunk arra, hogy egy kicsivel több csillogást vigyünk a megjelenésünkbe. Ebben partnerünk lesz az IsaDora Sparkling Nights Holiday Make-Up Collection ami a 2019-es év ünnepi smink kollekció kiadása. Gyönyörű aranyló, csillogó árnyalatokkal, amik mind-mind ünnepi hangulatot csempésznek a sminkünkbe. Egyébként ahogy azt láthatjátok, már a külső csomagolás is aranyba borult. A kollekció egyes darabjai is a "golden" fantázia nevet viselik. 

IsaDora Loose Highlighting Powder face/eyes/hair


A "Golden Glow" nevet viselő púder tényleg arany csillogást képvisel. Tégelyes kiszerelésben kapjuk az extra csillogást. Használhatjuk arcra bronzosítóként, szemre szemhéjpúderként és hajra pl. ha buliba készülünk. Határ a csillagos ég. Szuper pigmentált, jól ragaszkodó, erős, csillogós púder állagú sminktermék.


A tégelyünk közepén tudjuk "kinyerni" a púdert, ugyanis egy hálós betét segítségével lehet a púdert a tégely aljából a felszínre hozni. Célszerű ecsettel dolgozni, így könnyebben el tudod oszlatni a púdert. Aránylag kevés kell belőle mert nagyon intenzív és jól pigmentált termékről beszélünk.


Természetes fényben jól látható, hogy nagyon szép arany színe van, kis csillámokkal felturbózva. Két rétegben lett ez az eredmény a kézfejemen. 
Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a szép aranyfényű csillámos púderrel, és abban is biztos vagyok, hogy az ünnepi sminkemből sem fogom kihagyni!

IsaDora Eye Shadow Quartet


Egy igazi csillogó szemhéjpúder paletta ami a "Golden Moments" névre hallgat és a 81-es összeállítás. Négy szín helyezkedik el a palettában, amik szépen harmonizálnak is egymáshoz, tehát kellemesen lehet kombinálni és összedolgozni, a smink megalkotásakor. Van egy barackos árnyalatunk, egy rózsaszínes, egy pirosas és végül egy barnás púderünk. 


Továbbá egy kétvégű applikátor is jár a palettához és a fedél belső részében egy kompakt tükör is. Minden egyben :) Nagyon praktikus, hiszen mikor úton vagyunk és egy kis igazításra szorul a sminkünk, csak előkapjuk és minden adott ahhoz, hogy korrigáljuk a make-upunkat. 
Egy kis swatch: (természetes fényben, 1 rétegben)


Hihetetlen ez a kis paletta! A benne található színek extrán pigmentáltak és selymesen gyöngyház fényűek. Kevés is elég belőle, hogy intenzív sminket kapjunk. Könnyű eldolgozni, nem "mászik" el és nem porzik le felvitelkor. Elég tartós is.
Összességében ez egy csoda paletta, akár alkalomra, akár hétköznapokra is készítenél szemsminket.

Én is készítettem a két termékkel egy visszafogottabb sminket, nem szeretem a nagyon erős festést magamon, mert mostanában azt érzem, hogy öregít :P
Fogadjátok szeretettel, remélem tetszik:


A szememre mindegyik színből került egy kevés, de nem vittem túlzásba. Pedig lehet ennél hangsúlyosabb szemsminket is készíteni a palettával, mint említettem szépen pigmentált, ezért nem nagyon mertem használni. :D


Pirosítókét a Highlighting Powder-t használtam.


Nagyon tetszik ez a kellemes visszafogott smink, amit az IsaDora termékekkel alkottam. Minőségi sminktermékek egytől-egyig. Ajánlom Nektek is a figyelmetekbe. Nézzetek szét az IsaDora weboldalán további különleges termékekért.
Remélem tetszett a bejegyzés, és kedvet kaptál egy ünnepi smink megalkotásához és az IsaDora ünnepi kollekciójához. Béke és szeretet! B.
𝙰 𝚜𝚖𝚒𝚗𝚔𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚔𝚎𝚔𝚎𝚝 𝚊𝚣 𝙸𝚜𝚊𝙳𝚘𝚛𝚊 𝚋𝚒𝚣𝚝𝚘𝚜𝚒𝚝𝚘𝚝𝚝𝚊!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•