Pick N Dazzle unboxing•

Sziasztok, örülök hogy itt vagytok. Ma egy jó kis unboxing bejegyzést hozok, mégpedig a Pick N Dazzle dobozkát fogom kielemezni Nektek :)

Ha még nem hallottál az egyedi szépség profilos rendszerről a Pick N Dazzle-től akkor most pár mondat erejéig mesélnék róla. A lényeg annyi igazából, hogy egy egyedi profil alapján dobálja fel az oldal a számotokra legmegfelelőbb kozmetikumokat amikor előfizettek a dobozra, ez tulajdonképpen a regisztráció része. A profil kitöltése során különböző kérdésekre kell választ adnotok, mint pl. milyen a bőr vagy hajtípusotok, milyen színeket, illatokat kedveltek, milyen stílus áll hozzátok közel.




Ezt követően tudjátok belőni a 3 doboz fajta közül, hogy melyiket részesítenétek előnyben:
•LUXUS
•IGÉNYES
•GAZDASÁGOS

Valamint kiválaszthatjátok hány hónapra szeretnétek előfizetni.
Ne feledjétek, ha előfizettek a saját személyre szabott beauty-boxotokra, százalékos kedvezményben részesültök, az előfizetés időtartamától függően. Mindig az adott hónapban kell fizetni érte, és bármikor lemondható. Valamint a szépségprofil is akármikor módosítható.

1 hónapra 20%
3 hónapra 30%
6 hónapra 40%
kedvezmény jár, ezért is megéri az előfizetés.

Most pedig vágjunk is bele az unboxingba, nagyon izgalmas és tartalmas az e-havi doboz, igazi prémium minőségű termékekkel. Lássuk! :)

KUESHI-Kétfázisú olajos sminklemosó (amely a vízálló smink eltávolítására is alkalmas)-125ml

Nagyon megszerettem a Kueshi organikus és tiszta márkát az utóbbi időkben. Rengeteg csodás terméket dobtak a piacra értékes összetevőkkel ellátva. Most ezt az olajos szemsmink eltávolítót próbáltam ki ami kifejezetten a ragaszkodó és vízálló smink eltávolításáért felel.


Már a külső csomagolás is nagyon letisztult és annyira izgalmas hogy két "elemből" áll tulajdonképpen a termék. Akár finoman összerázva akár önmagában is lehet alkalmazni, teljesen mindegy a végeredményen nem változtat. Azt lehet tudjátok már, hogy a vízálló/tartós sminket baromi nehéz levakarni esténként, amit általában csak az olajos bázisú remover képes leszedni.
Könnyen önthető a korongra vagy pálcikára és egyből hatékonyan távolítja el a maradék sminket. Én általában arctisztítás után használom. Illata egyáltalán nincs ami nagyon tetszik.


Használata után marad egy alig érezhető olajos érzet a  bőrön amit szépen el lehet oszlatni/bemasszírozni és ezáltal ápolja is azt a területet ahol használom. Kis idő elteltével be is szívódik, vagy ha a következő lépést alkalmazom ami a tonizálás akkor el is tűnik ez a film réteg. Nagyon elégedett vagyok a hatékonyságával, nem irritálja a szemkörnyéket és a bőr további területeit sem.

KUESHI-99% tiszta Aloe Vera gél-250ml

Erről a csoda gélről már írtam korábban, egyszerűen megszállottja vagyok az Aloe Vera gélnek. Szintén Kueshi organikus termék, illatanyag mentes és teljesen natúr, tiszta kozmetikum, ami 99%-ban tartalmazza az Aloe Vera levelének kivonatát. Napégésre, bőr irritációra, gyulladásra, csípésre, karcolásokra, kiszáradt/kirepedezett bőrfelületre is nyugodt szívvel használható csodaszer. Egy tipp ami nekem nagyon bevált, a hűtőszekrényben tartom, hogy mikor kell akkor jó hűs legyen a megviselt bőr számára.


Szuper nagy kiszerelésben érkezik és annyira könnyen használható ezzel a nyomókás adagoló fejjel. Higiénikus és praktikus is egyben. Remekül hidratál, egyből beszívódik és nincs ragacsos érzés utána. Gyerekek bőrén is bátran lehet használni, én rendszerint kisfiam szárazabb bőrfelületeit kenegetem vele, vagy a legutóbbi strandolás után picit megpirult bőrén használom. De ha napkiütésünk van a melegtől, egyből csillapítja a viszketést a hűs gél.


Az egyik legszuperebb dolog szerintem ez az Aloe Vera gél, mivel azon felül, hogy teljesen vegyszer és illatanyag mentes, azonnal orvosolja a problémákat. Mindenkinek kell otthonra egy Aloe Vera gél! :)

NAOBAY ORIGIN-Bőrpuhító arc toner-150ml

A másik kedvenc organikus márkám a Naobay, már többször láthattátok hogy a dobozba került valamelyik termékük. Organikus gazdaságból származó növényi összetevőket tartalmazó, szintén vegyszermentesen előállított kozmetikumai kíméletesek a legérzékenyebb bőr számára is. Most az Origin termékcsalád tagjai közül ezt a tonert próbáltam ki.


Igazi prémium minőségű toner rizs proteinnel, málna, fehérmályva, narancsvirágvíz és körömvirág kivonatokkal, antioxidáns koncentrátummal az egységes puha és szép bőrért. Minden bőrtípusra ajánlott.
Különleges pórus összehúzó hatással rendelkezik, és tényleg puhítja a bőr felületét. Egyből használat után be is szívódik és selymesen puha baba bőrt eredményez. Nagyon kellemes az illata, ilyen púderes picit gyümis egyveleg. Használni is nagyon egyszerű az öntőfej igazán megkönnyíti és higiénikussá teszi a terméket. A letisztult design és fa kupak elem pedig csak hab a tortán.


Nem tartalmaz:
•alkoholt
•tartósítószert (parabén mentes)
•alumínium sót
•szilikont és paraffint
•acetont
•ásványi alapú nyersanyagokat
Továbbá állatokon sem tesztel a cég! Imádni való termék és nagyon nagyon szeretem. :)

NAOBAY-Mattító hidratáló-50ml

Erről a Naobay mattító hidratálóról is írtam már korábban, ezért került bele ismét a dobozomba mert maximálisan azt nyújtja ez a termék amit elvárunk tőle. Ha kifényesedésre/olajosodásra hajlamos a bőröd mint nekem, főleg nyáron, akkor ennek a krémnek alapdarabnak kell lennie a bőrápolási rutin során.


Rizs keményítő hozzáadásával készült, igazából ez az az összetevő amely képes kontrollálni a faggyútermelést és képes látványosan is megszüntetni a kifényesedett bőrfelszínt. A pórusok összehúzásában is segít, ezzel is csökkentve a faggyú kiülésének kockázatát a bőrre, ezt barna alga és borostyán kivonatának köszönheti, valamint tartalmaz Aloe Vera kivonatot is amely hidratálttá és puhává teszi a bőrt. Egyszerű megújult külső csomagolásban érkezik, pumpás adagoló fejjel, praktikus és higiénikus egyben. Nagyon parányi mennyiség is csodát művel, azonnal beszívódik és teljes mértékben mattítja a bőr felületét. Kiváló smink alapnak is, de a természetes megjelenéshez is tökéletes.


Nincs igazán különös illata, inkább ilyen természetes naturális aromája van. Semmilyen vegyszert vagy hozzáadott adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Valamint állatokon sem tesztelték le!
Nagyon elégedett vagyok vele, és rendszeresen segít a bőröm normalizálásában.

MISSHA-Super Seed zöldteás habzó arclemosó-150ml

Csak hogy az egyik kedvenc koreai kozmetikai márkám se maradjon ki a sorból, következzen a Missha márka habzó arclemosója. Ebből a lemosóból egy másik verziói is kapható a Pick N Dazzle-nél amit már használok egy ideje, nagyon elégedett voltam korábban ezzel az arctisztítóval, ezért mertem ismét bele tenni a dobozba, és persze a kíváncsiság is hajtott, hogy ez a változata milyen is lehet.


Tökéletesen tisztává varázsolja az arcbőrt, szinte minden maradék szennyeződést képes eltávolítani. Elég egy kis mennyiség is hiszen szuper puha habot képez. Kíméletes a bőrhöz, zöld tea mag kivonatának és a csak természetes növényi tartalmának köszönhetően. Kellemes lágy enyhén érezhető zöld teás illata van. Sűrű krémes és jól habzó lemosó.


Könnyű adagolni ebből a tubusos kiszerelésből, és igazán gazdaságos is, hiszen hatalmas mennyiség rejlik a csomagolásban. ahogy említettem nagyon kevés kell belőle, tehát jó sokáig lehet élvezni a terméket. Én nagyon szeretem ezt is és a másik változatát is. A linkre kattintva megnézhetitek ezt és a kék áfonyás lemosót is.

MISS COP-Procolor szemhéjpúder paletta-Sensual-12 shades

Elképesztő ez a Miss Cop paletta. Annyira de annyira imádom! Összesen 12 árnyalatot tartalmaz, amely nem csak nyáron használható, de szerintem ősszel is megállja a helyét, köszönhetően a sötétebb színeknek. Külön tetszenek az árnyalatok elnevezései, amik tipikus nyári hangulatot csempésznek még pluszban ennek a gyűjteménynek. Ez a #sensual elnevezésű paletta, de több változat kapható még ebből a stílusú szemhéjfestékből.


Árnyalatok: (balról-jobbra, vízszintesen haladva)
•banana (matt)
•apricot (matt)
•papaye (matt)
•coconut (matt)
•gold (metál)
•sweet peach (csillogó)
•brownie (metál)
•cream coffee (metál)
•macchiato (metál)
•mango (gyöngyház)
•brique (metál)
•taupe (gyöngyház)


Nagyon szép intenzív színek és eléggé pigmentáltak, jól fognak. Remekül tapadnak és nem poroznak/potyognak le sem felvitel, sem viselés közben. Könnyű használni, szépen feljönnek az ecsetre, puha textúrájúak. Nem kell kapirgálni a festék felületét. Nagyon jól kombinálható és egymáshoz harmonizáló árnyalatokat tartalmaz a paletta.


Tartósak is hiszen a nagy hőség közepette sem mászkál el a szemhéjról. Annyira tetszik, hogy különböző stílusúak a csillámlások, hiszen van köztük metálosan ragyogó sor is, és enyhe gyöngyházfényű is. Valamint a matt részletek is igazán különlegessé tehetik a sminket. Ezeket kombinálva akár alkalmi akár egy egyszerű make-up is elkészíthető vele.


Csodálatos ez a paletta, szintén nem volt csalódás, ahogy eddig semelyik Miss Cop termék. Irritációt nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Lessétek meg a többi palettát is a márkától. :)

COPINESS LINE PARIS-Krémes rúzs-Creme De Marr-4g

Bombasztikus, intenzív krémes rúzst keresel? Akkor ezt Neked találták ki, és persze nekem is :P Annyira hihetetlen de már a legelső réteg csodásan megfesti az ajkakat. Puha krémes fényű árnyalatokban kapható.


Ha esetleg kíváncsi vagy a varázslatra, akkor egy sminkes videó keretein belül megnézheted hogyan szuperál ez a mély barna rúzs. A legjobb, hogy olyan krémes a textúrája hogy ápolja is az ajkakat, valamint puha ezáltal nagyon könnyen lehet vele dolgozni. A finish-e krémesen lágy árnyalatú.


Ápoló olajokban gazdag, ezért nem kell megijedni a közeli képen levő kinézettől, hiszen a meleg hatására ült ki az olaj a rúzs felületére, azért ilyen pöttyös. Nem szárítja az ajkakat, és aránylag tart is, viszont mivel nem tartós rúzs, ezért elkerülhetetlen a kopás, egy-egy ivás után. De cserébe kárpótoljon az egyből szuperül fogó pigmentált tulajdonsága.


Nézzétek meg a többi árnyalatot is a linkre kattintva. :) Nekem igazi '90-es évek hangulatú és a 'Creme De Marr' árnyalat egyébként.

COPINESS LINE PARIS-Szájkontúr ceruza- 05 Noisette-0,95g

Ezt a szájcerkát kifejezetten az előbb említett rúzs mellé választottam, hogy még precízebb legyen a végeredmény. A 'Noisette' árnyalat szinte teljesen megegyezik a krémes rúzs színével.


Szintén puha a termék állaga, így könnyen meghúzható vele a kontúr az ajkak köré. Könnyen hegyezhető! Ez számomra nagyon fontos, hiszen nem szeretem mikor beleragad a hegyezőbe az anyag. Nem karcol, és egyből szépen látszik is a színe. A sminkes videóban ezt a terméket is használom, közvetlenül a rúzs előtt.


Szintén több árnyalatban kapható, válassz a rúzsodhoz harmonizáló színt, vagy teljesen eltérőt, hiszen most újra divat az élénk kontúr, nude ajak kombó. :)

SIMPLY WHEN-Present Perfect fátyolmaszk-

Koreai maszkokból sosem elég igaz? :D Legalább 1 héten 1-szer bevethető extra hidratálás a szép bőrért. Ehhez használtam most ezt az 'egyszerűen tökéletes' fátyolmaszkot.


Semmilyen illata nincsen, extra vékony és bőven át volt itatva esszenciával amiből a tasak alján is maradt jócskán. Azt a maradékot el lehet oszlatni a nyakon, dekoltázson, karokon, száraz bőrfelületeken. Extra puha anyagból készült és jól is illeszkedik az arcra. 15-20 percig érdemes fenthagyni hogy a hatóanyagok mélyen a bőrbe hatolhassanak. Leválasztás után masszírozzuk be az arcbőrön maradt esszenciát. Kis idővel be is fog szívódni majd puha hidratált bőrt fog eredményezni. Nem lesz ragacsos érzés utána, és számomra irritációt sem okozott.



Több féle verzió közül lehet válogatni a Pick N Dazzle oldalán. :)
-További termékleírás-

Köszönöm a Pick N Dazzle-nek ezt a csodás tartalommal bíró dobozt, nagyon hasznos és minőségi termékek lapultak most is a box-ban. Ha Ti is szeretnétek saját személyre szabott beauty dobozt akkor a fentebb említett előfizetői módok közül tudjátok a Számotokra legjobb opciót kiválasztani a szépségprofil kitöltése után. Hiszen a profilotok alapján lesznek feldobálva az internetes felületen a termékek. Megkönnyítve a keresgélést, válogatást. Valamint kis mintákat is kaptok majd ajándékba a kiválasztott termékek mellé.


Köszönöm hogy olvastátok a bejegyzést, remélem volt hasznos tartalom és információ a termékleírások között.
Béke és szeretet! B. 

A dobozt a Pick N Dazzle biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•