Aurora Store-csodaszép ásvány ékszerek•

 Sziasztok, jó hogy ismét olvastok és itt vagytok! :) Ma egy különleges márkával szeretnélek megismertetni Titeket, mégpedig gyönyörű és esztétikus ásványi vagy a legjobb minőségű szintetikus gyöngyökből készült karkötők és szettek lesznek a porondon.

Az Aurora Store ékszerei igazán egyediek és különlegesen szépek, kézzel készülnek és akár jól összeválogatott párosban vagy trióban is választhatók, többségük valódi féldrágakövekből készül, és számomra ami igazán megfogott magában az ékszerekben azaz, hogy 'Druzyk' (ásványszeletek) adják egyes karkötők díszét.


Természetesen találhatók az oldalon egyszerűbb gyöngyös karkötők is. Az összes karkötőt egy nagyon erős és strapabíró elasztikus gumi tartja össze, és kiválasztható az is mekkora méretben szeretnéd. XS-XXL-ig kérhető, hogy biztosan tökéletesen passzoljon a csuklóra. 
Ha esetleg mégsem találsz olyat ami az elképzelésednek megfelelő, nyugodtan írj a hello@aurorastore.hu e-mail címre vagy használd a messengert és a cég megvalósítja kérésedet, bármilyen egyedi kivitelezésről is legyen szó.


Egyébként plusz kiegészítőként a cég még ajánl egy csodaszép levél mintájú karperecet is 3 árnyalatban, (arany, ezüst, rosegold) amit akár önmagában is be lehet szerezni. 
Egy rugalmas hajlékony elem segíti a tökéletes illeszkedést. Rozsdamentes acélból készül és 18 karátos aranybevonat fedi. Csodálatosan szép precízen kidolgozott részletekkel.


Amit én viselek egy karkötőszett, és a Poison&Angel nevet kapta, csodaszép fehér matt gyöngyökkel felfűzve és aranyozott foglalatban a smaragdzöld Druzy. Ehhez tartozik még a rugalmas toldással készült aranyszínű karperec. Annyira szép és egyedi számomra. Nagyon tetszik a kidolgozása és a csodás részletei. Jó pár percen keresztül bele lehet merülni a nézegetésébe.


"A Druzy karkötők formája természetüknél fogva más-más méretűek. A kézhez kapott karkötő eltérhet a képen láthatótól." -Aurora Store- 

A kézbesítés 2-3 munkanap alatt meg is történik, ha 10.000 Ft felett vásárolsz, akkor ingyenesen szállítják ki részedre. 
Bankkártyával (699 Ft) és utánvéttel (1299 Ft) is lehet fizetni, és ha valamilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett a termékkel vagy mégsem tetszik, akkor 30 napon belül vissza tudod küldeni, az árát természetesen megtéríti a cég.
További hasznos információkat pedig a Gyakran ismételt kérdések lapfülnél találtok.


És van egy fantasztikus hírünk számotokra, ugyanis most ha szeretnél magadnak ilyen vagy ehhez hasonló egyedi ékszert, akkor a betti10 kódot használva 10% kedvezményben részesülsz a vásárlásod alkalmakor. Viszont a kód limitált számban érhető el! (ezt beillesztéskor úgyis látni fogjátok) 
Segítség kód beillesztéséhez: egyszerűen mikor a kasszánál vagytok, a "kuponkód beillesztése" mezőbe írva tudjátok felhasználni és a rendszer automatikusan jóváírja a kedvezményt.

Köszönöm szépen az Aurora Store bizalmát és ezt a csodás ékszert, amit ősszel szerintem éjjel-nappal viselni fogok, mert annyira fel tudja dobni akár az egyszerűbb megjelenést is. Külön-külön, akár más ékszerekkel is bátran lehet kombinálni, eléggé sokoldalú páros.
Elégedett vagyok a minőséggel és a kivitelezéssel is. Ha vásároltok karkötőt, egy édes kis saját lógós tasakban fogjátok kézhez kapni az ékszert, mint amit a cím alatt is láthattatok.

Köszönöm szépen ha eljutottatok idáig, és végig is olvastátok.Várlak legközelebb is szeretettel! :)
Béke és szeretet! B. 
A karkötő szettet az Aurora Store biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•