Kamillás termékcsalád az Yves Rocher-től•

 Sziasztok! :) Lassan de biztosan belépünk az őszbe, ami sokszor magában hordozza a száraz bőr és az irritáció fogalmát. Ma egy szuper bejegyzéssel készülök Nektek, akik érzékeny bőrt tudhatnak magukénak, azoknak mindenképpen hasznos lehet a most következő tartalom.

A soron következő termékek különlegessége abban rejlik, hogy kifejezetten érzékeny bőrűeknek lett kifejlesztve, tulajdonképpen az olyan bőr számára ami hajlamos viszketni, kipattogni, feszülni és kipirosodni. Szerintem sokan tapasztaltunk már ezek közül jó néhányat sajnos. De a jó hír, hogy van megoldás!


A Sensitive Camomille termékekben, kizárólag 100%-ban természetes eredetű összetevőkkel találkozhatunk, ilyen a vad kamilla virág vagy úgynevezett német kamilla aminek a hatóanyagait (koncentrátum formájában) használták fel a termékcsalád megalkotása során. Erős és hatékony gyulladáscsökkentő és bőr nyugtató hatásának köszönhetően kiváló ápolást és védelmet biztosít az érzékeny bőr számára. Emellett természetes hidroszolt (növényi hidrolátum, azaz virágvíz) és oleátot (olaj kivonat) is tartalmaznak. 

A növények minden esetben organikus gazdálkodásból származnak amit elismerő tanúsítvánnyal is igazolnak, tehát biztonságos és természetes összetevők kapnak helyet az összetevőlistában, így nem kell félni, hiszen semmilyen káros vagy irritáló vegyszert/anyagot nem adtak a készítményekhez!
A termékek elkészítése során tartósítószereket sem használtak, azaz az összes kence parabénmentes.


Érdemes megemlíteni, hogy a csomagolások 100%-ban újrahasznosított műanyagból készültek, valamint az üveg tégely is újrafelhasználható, sőt a tégelyek/tubusok papír dobozai is újrahasznosítható papírból készültek. 
Na de lássuk is ezeket az igen tudatos módon készült szuper hatékony termékeket, amiket az utóbbi időben alaposan és rendszeresen használtam, majdnem mindennap. :) 

YVES ROCHER-Sensitive Camomille-Sminklemosó olaj-150ml


Ebben a 97%-ban természetes összetevőkből álló sminklemosó olajban is megtalálható az organikus kamilla koncentrátum. Segítségével még a vízálló smink is egyszerűen eltávolítható, anélkül, hogy durva zsíros/olajos filmréteget hagyna maga után. Száraz és érzékeny bőrre is bátran használható.


Igazán könnyen lehet adagolni a nem túl sűrű állagú, színtelen olajat, mivel pumpás maga a fej. Nagyon kevés kell belőle (1 nyomásnyi), én a szemeim környékére szoktam használni és valóban egyből és hatékonyan oldja a sminket, még a vízálló ragaszkodó szempillaspirált vagy szemhéjtust is. Egyáltalán nem irritálja a szemeim környékét. 



Hozzáadott illatanyagot sem tartalmaz, számomra teljesen semleges hatású, naturális illattal rendelkezik. Egyébként én még tökéletes bőrápoló szernek is szoktam használni az ilyen fajta remover olajokat, annyira puhítja és hidratálja a bőrt. A makacsabb területekkel csodát művel.


 Nagyon szuper termék, és a legjobb, hogy baromi gazdaságos az egész kiszerelés, mivel keveset kell belőle alkalmazni és maga a flakon pedig 150ml, így elég ideig kitart majd. 

YVES ROCHER-Sensitive Camomille-Sminklemosó krém-125ml

Én nagyon kedvelem a sminklemosó krémeket, eddigi tapasztalataim szerint ugyanolyan hatékonysággal bírnak mint habzó társaik. 


Közepesen sűrű állagának köszönhetően nagyon könnyű eloszlatni az arc és a nyak területén, nem habzik fel de ennek ellenére hatékonyan távolítható el vele a smink és az egyéb arcon lévő szennyeződés. Fehér színű, naturális illatú lemosó krém, mely nem irritálja a szem környékét sem.


A tubusból igen egyszerűen lehet adagolni a terméket, nem kell belőle túlzottan sok a megfelelő tisztításhoz. Leöblítéskor szépen oldja a langyos víz, és a leöblítés végezetével egy hidratált enyhe krémes filmréteget tapasztalhatunk az arcunk felületén.


Kíméletesen tisztít és erősen hidratál, így akár száraz bőrrel rendelkezők is bátran használhatják. Irritációt valóban nem tapasztaltam, és meglehetősen nyugtató hatással volt az egész bőröm felületére. Szerintem igazán jó kis lemosó krém, nekem nagyon bevált.

YVES ROCHER-Nyugtató-tápláló arcápoló-50ml

Következzen ez a csodás tégelyes krém, ami olyannyira elnyerte a tetszésem, hogy szavakba is nehéz önteni, hogy mit is érzek iránta, na de azért megpróbálom! :)


Erről a krémről azt érdemes tudni, hogy jóval sűrűbb állagú a többi termékhez képest (a másik kettő krémhez képest ami még csak most fog következni). Általában az ilyen"nehezebb" arckrémeket estére szeretem alkalmazni, mert számomra az éjszaka folyamán könnyebben fejtik ki jótékony hatásukat, mint könnyedebb társaik.


A színe fehér, az illata naturális de itt enyhén érezhető egy kis kamillás illatocska. Nagyon kellemes maga a textúra is, könnyen "olvad" a bőr melege által és így könnyedén be is lehet dolgozni a bőrbe. Nagyon jól hidratál, viszont kell neki idő hogy teljes mértékben beszívódjon, így érthető miért is estére használom. Ennek ellenére remekül hidratál, és nyugtat is egyben.


Ebben a termékben is visszaköszönnek a természetes összetevők, a növényi olajak, virágvizek. Irritációt vagy kiütést ebben az esetben sem tapasztaltam. Nagyon megszerettem ezt a tégelyes csodát. 
+1 beauty tipp:
Használj krém spatulát a tégelyes kencékhez, hogy elkerüld a baktériumok bejutását és elszaporodását a termékbe való nyúlkálás esetén, így megelőzöd a pattanások és allergiás kiütések kialakulását, és tisztán tudod tartani a termékedet!


Tökéletes ez a termék, egyszerűen imádom. Ha zsírosabb, "nehezebb" arcápolót keresel, csupa természetes és jótékony összetevővel, őt mindenképpen próbáld ki!

YVES ROCHER-Könnyed nyugtató arckrém-50ml

Ezt a krémet pedig nappalra használom, hiszen olyan könnyed textúrájú, és aránylag hamar is beszívja a bőr. 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, ásványi olaj, parabén, szilikon és színezék hozzáadása nélkül, mely hozzájárul az arcbőr természetes védelméhez, megerősíti és megnyugtatja azt.


Tartalmaz többek között sigesbeckia-kivonatot és tengeri-moszat kivonatot, amik segítik megnyugtatni az irritált/érzékeny bőrt. Az extra táplálásért a hozzáadott shea vaj felel, ami köztudottan puhítja a bőrt. Növényi glicerinek hozzáadásával pedig mélyen hidratálja a száraz bőrt. A könnyed és jól kenhető állagért az észterek, természetes zsírsavak és glikolok felelnek.


Az arctisztítás,  toner és szérum használatot követően szoktam finoman körkörös mozdulatokkal felvinni ezt a krémet, szinte az előzőekhez hasonlóan neki is naturális illata van. Egyáltalán nincs színe és beszívódás után pedig nincs ragacsos vagy krémes érzet az arcon. Teljesen puha és bársonyos tapintásúvá válik a bőr.


Szintén nem volt csalódás ez az arckrém. Nagyon megszerettem, leginkább a könnyed állaga az ami nagyon tetszik benne és persze a csodás növényi összetevők. Kellemesen hidratál és nyugtat, valamint nem okozott kellemetlen irritációt sem.


YVES ROCHER-Bőrjavító zöld krém-40ml

Pár éve használtam hasonló krémet az enyhén pirosas területekre. Alapjáraton mindig is hajlamos volt az arcom az enyhébb kipirosodásra, ami a mai napig nem szűnt meg, ezért annyira örültem ennek a krémnek, hiszen ennyi év után teljesen megfelejtkeztem, hogy beszerezzek erre a minimális problémára valami kencét.


Kimondottan érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőrre lett kifejlesztve, 98%-ban természetes eredetű összetevőkkel, amely 79%-kal csökkenti a bőrpírt. Hosszútávú használatával, akár 1 hónap alatt már látványosan javulhat a bőr állapota, megerősödik, ellenállóbbá válik és kevésbé lesz érzékeny.


Zöld színe van amelyet a 100%-ban természetes sáfrányvirágnak és gardeniának köszönhet. Érdemes mindennap használni, a legjobb bőrkép kialakulása érdekében. Használhatod önmagában akár reggelente a teljes arc felületén, de hidratáló krém után is fel lehet vinni a bőrre. Segít egységesíteni a kipirosodott területeket.


Eloszlatás és bemasszírozás után nem fog látszódni a zöldes szín, ezt láthatjátok a mellékelt fotón is. Szintén semleges naturális illata van, és az állaga is könnyed de mégsem híg. Jól beszívódik, viszont ha hidratáló fölé használod, érdemes megvárni hogy a korábbi rétegek teljesen beszívódjanak. Ha nem így teszel sajnos le fog peregni a bőrödről, és akkor semmi haszna nem lesz. (sajnos első használat során ezzel én is szembesültem) 


Ha önmagában használom mint hidratáló akkor szépen beszívódik és ilyen leválást nem tapasztaltam. Szerintem nagyon hasznos kis krémecske és örülök neki hogy ismét használhatok ilyen terméket.

A termékcsaládban még ezeket kívül kétféle kiszerelésben levő természetes kamilla kivonatot tartalmazó micellás vízzel is találkozhattok:


Egyébként a termékek ebben a csodaszép környezetbarát masszív papírdobozban érkeztek. Hihetetlen szép kivitelezésben, ami engem is megihletett egy kis rajzolásra. :)


Továbbá a csomagban még volt egy kis vászon tatyó, amiben kétféle különleges teakeverék található. Így a képek elkészítése is hangulatosabb volt egy finom tea társaságában. A teák mellé járt egy irtó cuki kiskanál is ami fából készült. Nagyon tetszik és a teák is finomak és jól esnek.




Nagyon elégedett vagyok az összes kipróbált termékkel, egyik sem okozott csalódást! Hálásan köszönöm az Yves Rocher Csapatának, hogy rám gondoltak, a csodás termékekért is köszönetet mondok és a meglepetés teázós szettért is. Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen! :) ♥

Nektek is hálásan köszönöm, ha a végére értetek, hogy elolvastátok a cikket és remélem kaptatok hasznos információkat a termékekről, melyeket Ti is hamarosan be tudtok majd szerezni a www.yves-rocher.hu oldalon, vagy az üzletekben.
Béke és szeretet! B.

A termékeket az Yves Rocher biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•