ZÜMMizéria-Akik a méhekre is gondolnak!•

Sziasztok! :) A mai bejegyzés számomra nagyon különleges lesz, ugyanis egy olyan támogató kezdeményezést és vállalkozást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami egyedülálló szolgáltatásként van jelen Magyarországon. Olyan emberek állnak mögötte akik az élővilágunkat is fontos helyre sorolják, és szívügyüknek tekintik "felkarolni" a méheket és a kis rovarokat támogató egyesületeket.

 A méhek szerves részét képezik az ökológiánknak, hatással vannak élelmiszer termelésünkre, nélkülük mi sem élnénk túl, ezért fontos ügyünk, nekünk embereknek megvédeni őket és támogatni a fennmaradásukat.


Egy csodálatos vállalkozást szeretnék bemutatni, akik munkájukkal nagyon sokat tesznek hozzá az állatvilág szorgos kis mézvarázslóihoz. Természetesen nem csak ezért fontosak hanem a természetünk egyensúlyáért is felelnek.
A ZÜMMizéria nagyon különleges kezdeményezéssel támogatja az olyan szervezeteket akik azért vannak, hogy a méhek még sokáig velünk legyenek, illetve mentéssel is foglalkoznak és ideális élhető környezetet is biztosítanak ezeknek a rovaroknak.
A ZÜMMizéria minden vásárlás bevételéből 10-10%-ot pontosan ilyen alapítványoknak adományoz. A programjukkal az Országos Magyar Méhészeti Egyesületet és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet segítik.



És hogy jön képbe a divat? Lehet ezt kérdezted most magadtól, hiszen ha olvasóm vagy, ismered a témáimat. Hidd el jó helyen jársz, ugyanis a ZÜMMizéria nem csak a méhekért de értünk is van! Az oldalukon elérhetőek különleges kiegészítők (brossok), ékszerek (fülbevalók, karkötők, nyakláncok), pólók (férfi és női), vászontáskák, hátizsákok, valamint kulcstartók.  Ezzel tulajdonképpen összekötnek egy olyan ügyet ami mellett érdemes kiállni és persze számunkra is jó hatással van. Ha pedig hasznos témákat olvasgatnál mindenképp keresd fel a ZÜMMiblogot érdekes cikkekért.

Valamint Rátok is gondoltak, és úgy döntöttek megajándékoznak Benneteket egy kis meglepivel, erről a cikk alján bővebben is írok majd.  

Szeretném Nektek megmutatni két csodás brossomat, melyet Lalitól és Katától kaptam ajándékba, amit ezúton is még egyszer hálásan köszönök, és nincs még egy ilyen lelkes kis Csapat Magyarországon, akik ilyen módon szívükön viselnék a méhek sorsát.♥ Személyre szóló kedves üzenet jár minden rendelés mellé, itt igazán érzi az ember, hogy fontos ügyet képvisel és, hogy a magyar vállalkozók mennyire boldogok, hogy Őket választja az ember. #vegyélhazait mozgalom! Valamint kaptam még cuki kis ZÜMMizéria matricákat is. :) A brossok pedig biztonságosan külön csomagolva keménypapír dobozban érkeznek.





Azon felül, hogy számos felhasználási módja lehet egy brossnak, fontos, hogy maradandó legyen, vagy legalábbis hosszú-hosszú ideig tudjuk előkapni az ékszeres dobozunkból.
Két féle színben, aranyban és ezüstben érhető el, mindegyik bross újrahasznosított rézből, és cirkóniából készül. Mérete 3x3 cm, szépséges és fényes kövekkel megspékelve és egy nagyobb méretű gyönggyel a tetején. Az alján található a rögzítő tű, amiről el kell mondjam nagyon masszív lett és erősen tart.








Gyönyörűen kialakított szépségek lettek, különleges részletekkel, ugyanis ha megfigyelitek, a méhek szárnyai is milyen részletességgel lettek megmunkálva. Mindenre figyeltek és tényleg különleges érzés viselni ezeket a brossokat.

Stílus tippek:
•tűzheted akár hagyományos módon blézerre, pulóverre, felsőkre
•esetleg rögzítésképpen akár kardigánhoz is használható
•feldobhatod vele sapkáidat, sáladat
•viselheted táskádon is



Sok stílusos darab fellelhető még a webshopjukban, ha érdekel csekkold az oldalukat is. Én is szeretnék néhány termékről írni egy kicsit,  mert mindegyik olyan csodás és a ZÜMMizer csapat munkája is elismerésre méltó.

Kezdjük a pólókkal, ha már a divatot emlegettem. Találhattok Náluk nagyon aranyos férfi és női pólókat is. Érdemes megnézni az oldalon található mérettáblázatot amely segít meghatározni mekkora méretben érdemes választani a pólót.
100%-ban pamutból készülnek, és fekete vagy fehér színben érhetőek el. Ügyeltek arra is, hogy a pólók sokáig megtartsák eredeti formájukat, ugyanis a gyártás során egy speciális gép úgy préseli a szálakat, hogy azok ne tudjanak megnyúlni vagy éppen összemenni. Kerek nyaki kivágással lettek megálmodva és nagyon aranyosak a pólókon szereplő minták, valamint vannak köztük igazán vicces felirattal ellátott mókás darabok is. Nézzétek csak: 





Itt meg tudod nézni a többi pólót is:

A vászontáskák nem csak stílusos kiegészítők, de segítségükkel óvhatod a környezeted és minimalizálhatod a nejlon zacskók használatát, ami tudjuk, hogy az egyik legnagyobb mennyiségben fellelhető szennyező káros hulladék, a természetre nézve. Ezt elkerülve szerezhetsz be egy nagyon menő vászontatyót, amivel tuti stílusos is leszel, miközben figyelsz a környezetedre és a természetre is egyaránt. Szuper strapabírásra is alkalmas darabok. 100% pamutból készülnek.
Méretük 42x38 cm ami azt jelenti hogy akár 10 L űrtartalommal is bír, amibe azért jó sok minden elfér. Fekete vagy napsárga színben is megtalálhatóak és szintén el vannak látva mutatós mintákkal, melyekkel szavak nélkül is kommunikálhatunk embertársainkkal. Mutatok párat:





De nem csak vászontáskák közül tudsz válogatni hanem hátizsákok is vannak, amiket akár sportos tevékenységeidhez is választhatsz. 100% polyesterből készülnek, így ha nagyobb zuhiba keverednél vagy elejtenéd pont egy nagy pocsolyába, akkor sem fognak elázni a cuccaid, ugyanis teljesen vízállóak. Méretei 33x45cm azaz olyan 11 L-nyi az űrtartalma. Ebbe még az edzős cipőd is simán beleférhet. Piros és fekete színekben találhatóak meg a webshopban, szintén méhecskékre emlékeztető mintákkal dekorálva.






Jöjjenek a csecse-becsék, azokon belül is az extrán édes nyakláncok. Ez az a kiegészítő amit minden hölgy szeret viselni és biztos van legalább egy darabja otthon. (ha nem 100 :D ) Tehát ez egy olyan dolog amit bárki szívesen visel, és bármilyen egyszerű szettet képes feldobni egy mutatós, vagy egy minimalista ékszer.
A ZÜMMizer nyakláncokat 4 kategóriában találod, vannak méhsejt formájú szépségek, szív alakú medálok, ZÜMMézi és miniZÜMMi nyakékek.  A nyakláncok 925-s ezüstből, vagy edzett acélból készülnek, tehát nem tartalmaznak nikkelt amire sajnos sokan érzékenyek, így biztosan tudhatod, hogy nem lesznek tőle kiütéseid. Arany és ezüst színben is megtalálhatod az édi kis függőket, nézd csak:

Kaptár nyaklánc: (akár szettben is)




Szív alakú:




ZÜMMézi nyaklánc:




MiniZÜMMi nyaklánc: (szettben is)

Mindegyik darab S925 ezüstből készül és kopásálló/időtálló kiegészítők. Hossza 20 cm és található hosszabbítás is rajta ami 5 cm. A medál pedig 1x1 cm.




Említettem, hogy akár szettben is vihetők ezek a különleges ékszerek, így már nem nehéz kitalálni hogy karkötők és fülbevalók is megtalálhatók a kollekcióban amik harmonizálnak egymáshoz, de teljesen más kialakításút is találhattok.
A karkötők 3 kategóriába sorolhatóak, bőr karkötő, ami unisex, és a már jól ismert kaptár és miniZÜMMi karkötők tartoznak ide.

Bőr karkötő:

Strapabíró bőrből készült unisex karkötő üveg dísszel. A mérete állítható, minden csuklóra ideális lehet.




Kaptár karkötők:

Arany és ezüst színben érhető el. Edzett acélból készülnek, tehát szintén nikkel mentes darabok. Hossza 12 cm illetve 5 cm hosszabbítás jár hozzájuk. A medál pedig 3 cm.


MiniZÜMMi karkötő:

S925-s ezüstből készült darabok, hossza 8 cm illetve a plusz 5cm hosszabbítás. Ebben az esetben is a kis méhecske medál 1x1 cm nagyságú. Teljes szettben is kérhető, ugyanis a karkötő és nyaklánc mellett fülbevaló is kapható belőle, ami szintén 100%-ban ezüstből készül.




Igazán bájos az összes termék, de valamiért az én kedvencem a ZÜMMibrossok lettek. Nagyon szépnek és egyedinek tartom őket, és szerintem ez a régi divat most újra hódít és stílusossá tesz bármelyikünket.

Kulcstartó:

MDF lapból készülnek amik tartós és kemény felületet jelentenek, méretei 2,8 cm széles, 4 cm magas és 3 mm vastag kis lapocskát foglal magában. A minta sem fog lekopni egyhamar hiszen szublimációs lakkbevonattal látják el a lapocskák felszínét. 



Ha szeretnél rendelni magadnak vagy valamelyik szerettednek, érdemes tudni a szállításról és a fizetésről is pár dolgot.
•lehet fizetni az oldalon bankkártyával
•utalással 
•utánvéttel

•GLS futárszolgálat (hozzám extrán gyorsan GLS házhoz szállítással 1 nap alatt megérkezett)
•MPL szolgáltatás
•ha automatába kérnéd a csomagod, választhatod az MPL és GLS automatákat 
•gyors kézbesítés (pólók esetén 1-2 napot igénybe vehetnek a folyamatok)

Bármilyen kérdés esetén keressétek bizalommal a ZÜMMizériát és szemezgessetek kedvetekre.

A meglepetés pedig amit a cikk elején említettem, nem más mint 15% kedvezmény, amelyet a webshop-ban bármelyik termékükre fel tudtok használni, viszont más kuponnal nem vonható össze. Használjátok a pénztárnál/kosárban a wearcupcake kódot, ha szeretnétek igénybe venni a kedvezményt. 2020, december 31.-ig érvényes!

Elérhető platformok:



Köszönöm szépen Lalinak és Katának, hogy lehetőségem nyílt jobban megismerkednem a vállalkozásukkal, nagyon szép amit csináltok, valamint nagyon örülök neki, hogy Nektek is átadhattam egy pici szeletet a munkájukból. Remélem tetszett Nektek.

Köszönöm ha idáig eljutottál, találkozunk a következő bejegyzésben. :)
Béke és szeretet! B.

A brossokat a ZÜMMizéria biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•