Starlight collection by INGLOT•

Bizonyára hallottatok az Inglot legújabb kollekciójáról, ami a 'Starlight' igazán briliáns és fényes kiadása lett. A kollekcióból én is teszteltem, és most a tapasztalataimat meg is szeretném osztani Veletek.

A teljes kollekció 3 sminktermékre bontható, egy arcra való primerre ami 3 árnyalatban érhető el, egy highlighter stickre ami 4 természetesen csillogó árnyalatban kapható, és egy többfunkciós pirosító stickre ami szintén 4 csodás színben található meg.


A sminktermékek egytől-egyig vegán és állatkísérlet mentes termékek, azaz nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és nem tesztelnek állatokon! (már ezért is imádom) Természetesen csillogó és fényes megjelenést kölcsönöznek viselőjének. 
Köszönöm az Inglot Csapatának, hogy megismerhettem és kipróbálhattam ezeket a gyönyörű és minőségi sminktermékeket, nagy kedvencem lett!♥

Aki nem ismerné még az Inglot márkát, annak egy rövid ismertető keretein belül, pár mondatban szeretném bemutatni.
Az Inglot egy lengyel sminkmárka amit 25 évvel ezelőtt alapítottak meg. Mai székhelye is Lengyelországban található, ahol saját gyárukban készítik a termékeiket, saját laborjukban fejlesztik a formulákat és tesztelik le. Világszerte 240 helyen árusítják a magas minőségű termékeiket. Magyarországon 2018 tavaszán vált elérhetővé a márka. Mellőzik az állatokon való tesztelést!!

Nekem nagyon szimpatikus maga a márka és hihetetlenül tetszik a koncepció és a termékek. Most szeretném részletesen is bemutatni a 'Skylight' kollekcióm egyes darabjait. (A teljes kollekcióért kattints ide!)

INGLOT-Moonlight Illuminating Face Primer-25ml

Amint azt fentebb említettem, 3 árnyalatban érhető el ez az arcra való primer. Én az 'Eclipse 23' névre hallgató gyönyörű terméket használom.
Eléggé ígéretes és érdekes számomra az összetevő lista, ugyanis képzeljétek el, tartalmaz fehér szarvasgomba kivonatot, ami hidratálja és kiegyenlíti a bőrfelszínt. HD-pigmenteket amik mind visszaverik a fényt, ezáltal egy egészséges ragyogást biztosító alapot képeznek az arcra. Valamint, hogy a hidratálás se maradjon el, tartalmaz diszacharidokat, amik egy film réteget képeznek az arcbőrre, ezzel megtartják a bőr hidratáltságát.



Már a külső megjelenése a terméknek hordoz magában egy különleges hangulatot. Letisztult matt üvegcse, fekete kupakkal kombinálva. Egyszerű felirat de mégis egy pici design-al megspékelve. Nekem nagyon bejön már maga a csomagolás is.
A 3 árnyalat közül ezt találom a legsötétebbnek, viszont majd lentebb erre ki is térek jobban.
Nagyon praktikus és higiénikus adagolófejjel rendelkezik, hiszen nem kell belenyúlkálni a termékbe, szépen ki lehet nyomni a megfelelő mennyiséget az üvegből.


A primer első benyomásra valami istenien barackos illattal rendelkezik, finom krémes textúrával, és aranyló színnel. Igazán kevés elég ahhoz, hogy szép alapot képezzen a sminkünknek. Könnyű eldolgozni, én először az ujjammal próbáltam, de beauty-blenderrel és ecsettel is hatékonyan és csíkmentesen el lehet dolgozni a bőrön. Használható akár önmagában is (ha csak természetes megjelenésre vágyunk) ugyanis egy leheletnyi napcsókolta hatást ad vissza a bőrnek. Visszafogott,  ragyogással. Sokkal egészségesebbnek és üdébbnek tűnik használata után az én alapból sápadt arcszínem. Ezeken felül javítja a bőr rugalmasságát és a pórusok látható megjelenését.




Itt láthatjátok, hogy miután eldolgoztam a bőröm felületén, egy enyhe szép egészséges szín köszön vissza, ami ragyogó és egységes, amire bátran készíthetjük a sminkünket. Tényleg jól hidratál, és pár perc alatt teljesen beszívódik/felszárad, remek alapot képez az arcbőr számára. Az alapozóm ezerszer szebben mutat ha erre a rétegre viszem fel. Nincs ragacsos érzés, csak selymesen puha bőr. A tartósságával is nagyon megvagyok elégedve! Az tuti fix, hogy ez a primer fixen tartja majd a sminked.


Vegán és állatkísérlet mentes termék!
Az elbűvölő barackos illatáért pedig még jobban imádni valóvá válik ez a termék. Én beleszerettem, igazán minőségi termék és gyönyörű eredményeket lehet vele elérni. Ajánlom Nektek is!

INGLOT-Sunlight Stick Blush-9g

Nagyon kedvelem az olyan termékeket amik több mindenre is használhatók azaz akár 3in1. Jelen esetben ez a stick pirosító, amit nem csak az orcára, de a szemekre és az ajkakra is nyugodtan lehet használni. Igazi extrákkal dúsított kence, tartalmaz shea vajat és E-vitamint, amik biztosítják a bőr számára elengedhetetlen hidratált érzést. A kukorica keményítő tartalmának köszönhetően kisimítja a bőrt és a felesleges faggyút is magába szívja, tehát a kifényesedéssel sem lesz gondunk ezeken a területeken. (a többi területre ahol hajlamos a bőröm az átfényesedésre, minden esetben poros állagú púdert használok)



A négy fantasztikus árnyalat közül én a 'Mercury 302' nevű finom peachy színű stick-et használom. Egyszerűen nem tudok betelni vele, annyira gyönyörű. A letisztult külső design-t díjazom, a praktikus csavarós/tekerős stick-es kialakítást is, hiszen baromi egyszerű és gyors a használata. 



Ez az árnyalat úgy érzem tökéletesen passzol hozzám. Természetes és bájos pírt kölcsönöz. Krémes textúra jellemzi, és egyből gyönyörűen fog, nem kell rányomni vagy karistolni a bőrre. Szépen és gyorsan eldolgozható. Valóban puha és bársonyos hatást kelt, egyáltalán nem ragad. Kellemes a viselése. Eléggé intenzívnek tartom a színt, szóval szépen látszik felvitel után. De bátran lehet kísérletezni a rétegzéssel is, ha még látványosabb eredményre vágynál. Én bőven megelégszem a természetes megjelenéssel a hétköznapokban. Szuperül eldolgozható ecsettel, blenderrel vagy az ujjunkkal, nem csomósodik.


(swatchban, itt nincs eldolgozva a termék, csak hogy lássátok a színét)

Tökéletesen alkalmazkodik szemhéjszínezőként és ajaktermékként is, itt is igaz rá a fentebb említettek mindegyike. Jól hidratál, és szép természetes megjelenést ad a szemek és ajkak területeire is. Nekem jelenleg ez a kedvenc pirosítóm, mert igazi tavaszi-nyári különlegesség, ami mindenképpen feldobja a sminkem. 


Szintén vegán és állatkísérlet mentes termék! 
Nézzétek meg ezt vagy akár a többi árnyalatot, biztos vagyok benne, hogy nem lesz csalódás és találtok kedvetekre valót.

INGLOT-Starlight Stick Highlighter-9g

Igazi highlighter fan vagyok, mindig használom, soha nem hagyom ki,még egy alap smink esetében sem. Ebben a termékben is megtalálható a shea vaj és az E-vitamin, valamint a kukorica keményítő is. Ezek az összetevők mind hozzájárulnak a bőr egészséges hidratáltságához és megjelenéséhez. 


A négy gyönyörűen fénylő highlighter közül ez a 'Starry Stargazing 203' árnyalat.
Hasonlóan a a pirosító stichez, ennek a terméknek is praktikus a csomagolása, és igazán egyszerű a használata is. Csavarható/tekerhető, krémes textúrájú, magas fényű highlighter stick. Gyönyörű egészséges és természetes fényt ad az arccsontnak, a szemöldökcsontnak, de bátran ki lehet emelni akár a kulcs csont íveit is. Erre a termékre is elmondható, hogy többféleképpen használható, az arc több területére egyaránt. Kísérletezni mindig szabad, sőt én élvezem ha új dolgok jutnak az eszembe és ki is próbálhatom.



Enyhén aranyló színnek látom, szuper könnyű eldolgozni, akár ecsettel, blenderrel vagy az ujjunkkal, nem lesz csíkos hatású, nem csomósodik össze. Finom krémes textúrájának köszönhetően pedig egyből látszik is miután használjuk. A szemzugban is használható, nekem nem ült bele az apróbb ráncokba sem a termék. Nem marad ragacsos érzés sem használata után, ez nagyon fontos egy krémes állagú sminktermék esetében.


Láthatjátok swatch-ban, hogy mennyire szép felkenve, illetve milyen sejtelmesen ragyogó hatást lehet vele elérni. Számomra nagyon üde és friss érzést ad, hiszen nagyon természetes a fénye, nincs az a mesterkélt/durva csillogása. (persze azok a highlighterek is jól tudnak mutatni egy bizonyos smink esetében :)) A tartósságával sincs problémám, mert remekül kitart egész napon át. Praktikus kiszerelése és csomagolása révén baromi egyszerű használni, és még a táskámban is elfér, bármikor használhatom.


Rétegezni itt is szabad ha intenzívebb ragyogásra vágysz, nem fogod soknak érezni a terméket!
Szintén vegán és állatkísérlet mentes termék!
Nézzétek meg a többit is, hiszen ezzel együtt, összesen 4 féle árnyalatban érhető el.
Itt megtaláljátok!

A kollekció darabjai mind harmonizálnak egymással, textúrában és színekben is egyaránt. Érdemes kipróbálni és beszerezni mert fantasztikusak lettek ezek a termékek! Teljesen meg vagyok elégedve a minőséggel és azzal amit nyújtanak. Egyik termék sem okozott kiütést vagy bármi féle allergiás reakciót. Ezt fontosnak tartom kiemelni, mert biztos van köztetek olyan akinek érzékeny a bőre.
Továbbá nézzetek fel az Inglot weboldalára, hiszen magas minőségű termékek tömkelege vár Benneteket.

BREAKING:
Ami még szuper, hogy most a héten (04. 27.-től) minden leadott rendelés mellé ajándék egészségügyi védő maszk jár, valamint ha a rendelésed meghaladja a 12.000 Ft-ot, automatikusan egy Inglot kézfertőtlenítő gélt csomagolnak a rendelésed mellé!♥


Remélem sikerült jobban megismernetek a termékeket, nekem nagyon szimpatikus maga a márka és ez a sminkkollekció is belopta magát a szívembe.
Béke és szeretet! B.
A termékeket az Inglot Magyarország biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•