Hayejin-a természet erejével•

Sziasztok, üdv. újra itt! :) Ma egy igazán különleges K-Beauty témát hozok a blogra, ami nem más mint a Hayejin koreai márka fátyolmaszkjai lesznek.

Szerintem már tudjátok, hogy igazi K-Beauty rajongóként szeretem kipróbálni a koreai bőrápolási termékeket, és beszélni is szeretek róluk, hogy Ti is jól értesültek legyetek a különféle "dilikkel" kapcsolatban. Egyedülálló cégként Magyarországon, a Hayejin termékeit a Korean Beauty Kft. forgalmazza csak, ezért érdemes őket megismertetni szélesebb körben is.

 A márka egyik nagy aduásza abban rejlik, hogy termékei előállítása során törekednek a természetes anyagok felhasználására, ez nem csak a hatóanyagokra vonatkozik, hanem a csomagolásra is egyaránt.
A termékek parabén mentesek, növényi hatóanyagokkal dolgoznak, nem tesztelnek állatokon, és mindennemű bőrirritációs tesztet végre hajtanak rajtuk mielőtt egy termék a piacra kerülne!

Olvasgassatok az oldal blog szekciójában is izgalmas témakörökben.


Egy számomra igen kedves fátyolmaszk csomagot fogok bemutatni Nektek, amik igazi prémium minőségű és magas hatóanyag tartalmú termékek, a Hayejin 'Blessing of Sprout' termékcsaládból. A 3 fátyol maszk csomagot külön-külön is megvásárolhatjátok a Hayejin oldalán, a rendelések ingyenesen jutnak el hozzátok Magyarországon belül.

HAYEJIN-Blessing of Sprout, hidratáló fátyolmaszk, damaszkuszi rózsa kivonattal-1cs./5db

Nagyon szeretem az olyan termékeket amik valamiféle rózsa kivonatot tartalmaznak, ezért a 3 csomag közül erre voltam a legkíváncsibb. 


Azt tisztázzuk az elején, hogy az ilyen jellegű fátyol/textilmaszkok minden esetben hosszabb távon hoznak eredményeket, nyilván egy egyszeri próba alkalmával a komolyabb változások nem fognak látszani. Viszont a bőr hirtelen reakciói azonnal végbe mennek így könnyen el lehet dönteni, hogy pl. jól hidratál, feszesít stb. :)


Ennek a maszknak a hosszútávú használatával elérhetjük, hogy bőrünk később öregedjen,  javuljon  struktúrája is. A damaszkuszi rózsa kivonat mellett 7 különböző tahiti virág kivonatát is hozzáadták a különleges szérumhoz mellyel fel van itatva a maszk. 
Revitalizáló és frissítő hatását azonban azonnal lehet érezni.


Kibontás után a maszk 2 rétegből áll. Van egy úgymond fedő réteg ami segíti a felhelyezést, ezt minden esetben érdemes a maszkról leválasztani. Miután ez megtörtént látható és érzékelhető, hogy extra vékony anyaga van a fátyolmaszkunknak és enyhén rózsaszínes árnyalatú. Isteni finom rózsa illattal rendelkezik és bőven át van itatva szérummal, a csomagolás alján nem igazán marad olyan sok de még éppen elegendő arra, hogy a nyak területeire be tudtam masszírozni. Kivártam az ajánlott 15-20 perces időt majd leválasztottam a maszkot, a maradék szérumot pedig alaposan bemasszíroztam a bőrömbe. Igazán frissítő élmény volt, kellemes és kényelmes egyben. Gyönyörű egységes és hidratált állapotúvá tette az arcomat. 
Érzékeny bőrűek is használhatják, állatokon nem tesztelt termék!
Ajánlom Nektek is!

HAYEJIN-Blessing of Sprout, oxigénnel dúsított, élénkítő fátyolmaszk-1cs./5db

Nem feltétlen kell mindennap fátyolmaszkot használni, de 1 héten 2-3 alkalommal azért érdemes bevetni, beilleszteni a napi arcápolási rutinba. Én hámlasztás után még inkább szeretem mert ilyenkor úgymond "sérül" az arcbőr szerkezete, egy kémiai folyamaton megy keresztül, hiszen a legfelső réteg a folyamat után mégiscsak eltűnik és így könnyebben is szívódnak be a hatóanyagok. Ilyenkor még inkább szüksége van a bőrnek a hidratálásra és a védelemre!


Ez a fátyolmaszk tökéletes lehet erre a célra hiszen mélyen hidratálja a bőrt, rugalmassá teszi és segít megújítani a szerkezetét. Összetevői között szerepel a magas oxigén tartalmú víz, panthenol, kollagén, niacinamid, amelyek Jeju-szigetéről származnak, valamint vörös alga kivonat ami felépíti a bőr ellenálló képességét. Jód tartalmának köszönhetően pedig segít javítani a bőr védekezőképességét. (Akik pajzsmirigy betegséggel küzdenek, ne használjanak mesterséges jód tartalmú készítményeket, viszont a természetes eredetű jódok megengedettek, mint ennél a maszknál is!) 



Kibontás után szintén egy védőréteggel ellátott extra vékony anyagú fehér színű maszkkal találkozunk. Felhelyezés után távolítsuk el ezt a műanyag védőréteget, majd szépen igazítsuk rá az arcunkra. Egész jól illeszkedik. Jó bőven át van itatva szérummal és a csomagolás aljából is ki lehet nyerni a maradékot amit aztán a nyak és kar, könyök területeire is el lehet oszlatni. Kellemes hűsítő érzést nyújt, igazán kényelmes viselni. Kivártam a megfelelő 15-20 percet majd eltávolítottam a maszkot. Az arcomon maradt esszenciát szépen bedolgoztam a bőrömbe, ami hihetetlenül puha és hidratált lett. Szintén szuper jó kis maszk!
Érzékeny bőrűek is használhatják, állatokon nem tesztelt termék!
Ha kedvet kaptatok hozzá és kipróbálnátok akkor:

HAYEJIN-Blessing of Sprout, nyugtató fátyolmaszk, teafa kivonattal-1cs./5db

Bizonyára hallottatok róla (ha nem akkor nálam már olvashattátok), hogy a teafa mennyire rendkívüli gyógynövény. Többek között bőr nyugtató és fertőtlenítő, antibakteriális valamint gyulladáscsökkentő, gombaölő hatása miatt kedvelt összetevő a kozmetikai iparágban. Ennek a fátyolmaszknak pedig az egyik fő alkotóeleme.


Kifejezetten a gyulladt, irritált és érzékeny, problémás bőrrel rendelkezők részére lett kifejlesztve a formula amivel fel van itatva a maszk. Rendszeres használatával megakadályozható a gyulladás kialakulása és a bőrhibák keletkezése. Javítja a bőr védekező képességét, és megerősíti a barrer-funkció működését. (egyfajta bőr védekezési reakció, amely a bőrrétegre került anyagokkal kapcsolható össze, ezzel védve a szervezet belső mivoltját).


Teafa levél kivonatot és teafa olajat is tartalmaz, amik mind segítik a bőrt a gyulladásokkal, baktériumokkal szembeni védekezésben. 
Tartalmaz még egy említésre méltó gyógynövényt, ami nem más mint a 'Centella Asiatica' kivonat ami egyszerűbb és ismertebb nevén az ázsiai gázló, kiváló szövet regeneráló hatású növény és erős gyulladás gátló is.


Kibontás után ennél a maszknál is megtalálható a fedőréteg amit le kell választani majd felhelyezés után. Szintén az előzőekhez hasonlóan ez is extra vékonyságú termék. Halványsárga színű és bőven át van itatva kellemes teafás illatú esszenciával. Felhelyezést követően bőven volt a maszk alján még esszencia ami még a karjaimra is bőven futotta. Oda is és a nyak területeire is jutott belőle. Kivártam a megfelelő 15-20 percet, de a várakozási idő alatt észre vettem valamit. Jelenleg van egy "szép" pattanás az egyik szemöldököm felett ami eléggé fáj és ég, így mikor ezt a maszkot alkalmaztam feltűnt hogy teljesen elmulasztotta a fájó/égő érzést. Nyugtatta a körülötte levő bőrt. Egyben hűsített is az egész arc felületemet, nem csak a problémás területen.
Leválasztás után szépen bemasszíroztam a bőrömön maradt esszenciát ami elég gyorsan be is szívódott és nem hagyott ragacsos érzést maga után. Az eredmény pedig láthatóan ragyogóbb, hidratáltabb bőrfelszín.
Érzékeny bőrűek is használhatják, állatokon nem tesztelt termék!
Ajánlom Nektek is!
Itt megtaláljátok!

Összességében tényleg minőségi termékekről beszélünk amik remek kiegészítő kezelései lehetnek a napi rutinunknak. Arról nem is beszélve, hogy az összes összetevője természetes eredetű, és gyógynövényeket is felhasználnak bennük. Nagyon meg vagyok velük elégedve, mindenképpen érdemes beilleszteni az otthoni bőrápolásba.
Köszönöm a Hayejin Magyarországi Csapatának, hogy kipróbálhattam és megismerhettem ezt a nagyszerű márkát.
Remélem Ti is kedvet kaptatok, hogy kipróbáljátok a maszkokat, tényleg szuper élmény lesz!
Béke és szeretet! B.
A termékeket a Korean Beauty Kft. biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•