Maszkoljunk együtt•

Sziasztok, köszöntelek Benneteket! :) Ma mutatok Nektek 3 szuper fátyolmaszkot, amik elhozzák az otthoni "spa" élményt, vagy feldobják az 'énidőt'.

Imádom a fátyolmaszkokat, de lassan arra a felfedezésre jutok, hogy ki nem? :P Bevallom régebben nemigen használtam ilyen jellegű terméket, de az évek folyamán én is behódoltam neki. Most 2 koreai márka fátyolmaszkjának a véleményezését hoztam el, ha esetleg nem tudnád honnan is kéne beszerezni őket. Nem csak fátyolmaszkok, hanem éjszakai 'sleeping mask'-ok, arclemosók, ajakápoló maszkok, szem alá való maszkok is megtalálhatóak a Koreai Maszkok webáruházában. Továbbá néhány extra dolog is, érdemes megkukkantani! Ha mindenképpen jó minőségű arcmaszkok után kutattok, ide kattintva egyből böngészhettek is a maszkok mennyországában. :) Rendkívül széles a választék a webshopon, itt aztán tényleg minden problémára találtok egy olyan terméket ami segíthet, sőt, külön besorolás szerint is lehet keresgélni a bőrtípusok között. A megfizethető kategóriába sorolnám a webáruházat, ahol ár és érték szuperül kiegészítik egymást. 


A fátyolmaszkokat minden esetben az arctisztítás és a tonizálás után érdemes használni, kivárni 15-20 percig a hatását, hogy be tudjanak szívódni a bőrbe a hasznos tápanyagok, majd az arcmaszk eltávolítása után, az arcon maradt esszenciális anyagot, be lehet masszírozni a bőrbe. A tasakban maradt cucclit pedig a nyak (sok esetben még a karokra is jut belőle) területére is fel lehet használni, így tökéletesen fel lehet hasznosítani a csomagolás tartalmát.

INNISFREE-My Real Squeeze Mask EX, Rose-1db

Az Innisfree nevű Dél-Koreai márkáról már igen sok jót hallottam. Többek között azt is, hogy a termékek összetevői teljesen természetes alapanyagokat tartalmaznak, organikus gazdálkodásból termesztett gyógynövények felhasználásával. A 'My Real Sqeeze' cellulóz maszkjait mindennapos használatra ajánlják a szakértők, hidegen sajtolt növényi olajok felhasználásával, amelyek természetes védelmet/ápolást/kényeztetést nyújtanak az arcbőr számára.


Ez a rózsakivonatot és niacinamidet tartalmazó ragyogást adó fátyolmaszk, segít puhává és ragyogóvá tenni a fáradt arcbőrt. Teljesen, azaz 100%-ban természetes esszenciával van felitatva, valamint a fátyolmaszk anyaga is természetes szövetanyagból készül, eukaliptuszfa felhasználásával. Ezzel nem csak az arcbőrünket kíméljük, hanem védjük a természetet is, hiszen ez az anyag 100%-ban lebomlik. Amint az a bevezető szövegben is leírtam, hideg sajtolással kerülnek az olajok a termékbe, így megőrizve az értékes tápanyagokat, amik aztán könnyedén bejuthatnak majd használat során a bőrbe.   


Többféle rózsakivonatot is tartalmaz az esszencia ami a csomagolásban található:
•százlevelű rózsa
•Provence-i rózsa
•káposzta rózsa
•százszirmú rózsa
Ezeknek a rózsáknak a szirmaiból nyerik ki azokat a kivonatokat amik később a maszk esszenciájába kerülnek. Ezek a kivonatok, pórus összehúzó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatásúak és segítik a sebgyógyulást is.
Esetleg ha érzékenyebb a bőröd az átlagnál, ez a termék kiváló lehet számodra!
A másik fontos összetevő a niacinamid, ami egy B3-vitamin származék. Az egyik leghasznosabb dolog ami a bőrünk segítségére lehet, folthalványító hatása és a gyulladt pattanások kezelésében is nagy segítség lehet. De segít a bőr hidratálásban és nyugtatásában is egyaránt.
További hasznos tápláló alapanyagok is helyet kaptak az összetevőlistán, (csak néhányat emelek ki közülük, a linkre kattintva az összeset el tudjátok majd olvasni) mint pl., a panthenol, ázsiai gázló, német-kamilla, bazsarózsa.


Annyira finom rózsás illata van, hogy csak na! :) Nagyon kellemes volt a használata, igazán könnyű volt felhelyezni, extra vékony maga a maszk anyaga, ezért olyan érzést keltett mintha nem lenne semmi az arcomon. Kivártam a megfelelő 15-20 percet, hogy az aktív összetevők kifejthessék jótékony hatásukat. A végeredmény, extra puha, élettel teli bőr, valamint egységesebb képet is mutatott az arcom, miután szépen bemasszíroztam a maradék esszenciát.
Ajánlom Nektek is!
Ide kattintva megtaláljátok!

THE FACE SHOP-Herb Day 365 Master Blending, Acerola&Blueberry-1db

A The Face Shop márka termékei igazi természetes összetevőkből, értékes növények felhasználásával születnek meg. 600 féle természetes alapanyagot használnak fel a termékek megalkotása során. 
A Herb Day 365 Master Blending termékcsalád különlegessége, hogy maszkjai az átlagosnál sokkal de sokkal több mennyiségű, hihetetlenül gyorsan felszívódó esszenciával vannak dúsítva, melyek teljesen természetes növényi kivonatokat tartalmaznak és mindennemű káros anyagtól mentesek, valamint dermatológiailag tesztelt és igazolt hatással bírnak. 


Ez a tisztító és ragyogást kölcsönző fátyolmaszk, bővelkedik C-vitamin forrásokban,  antioxidánsokban gazdag acerola és áfonya kivonatokban, amik segítik a bőrt a védekezésben a szabadgyökök káros hatásaival szemben. A növényi összetevők listáján még szerepel a fehér liliom, búzavirág, római kamilla, borágó, alma, zsálya levél és acai berry is amik szintén a bőr védelmében és ápolásában veszik ki a részüket. Vízmegkötő szerepet is játszik, hiszen betaint és hialuronsavat is tartalmaz, az allantoin tartalma pedig nyugtató hatással ruházza fel ezt a csodamaszkot. 


Mentes a káros anyagoktól mint, ásványi olajok, benzoesav, szorbinsav, fenoxietanol, kátrányszínezék. Tehát érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatják, hiszen bőrgyógyászatilag is tesztelve van! Rengeteg növényi kivonattal van ellátva az esszenciával felitatott maszk, amik mind jótékony hatással vannak a bőrre. A két alap hatóanyaga az acerola és az áfonya.
Az acerola vagy barbadoszi cseresznye 50-szer több C-vitamint tartalmaz mint a narancs, továbbá még sok hasznos vitaminnal látja el a bőrt mint, kálium, magnézium vagy A-B1-B2-B3-vitamin.
Az áfonya is rendkívűl gazdag A-B6-C-E-vitaminban, valamint vasat, kálciumot és káliumot is tartalmaz, emellett nyugtatja és védi a bőrt. További összetevők listáját, majd a linkre kattintva olvashatjátok el!


Bátran állíthatom, hogy a kedvenc termékem a 3 maszk közül. Egyrészt ennek tetszett leginkább az illata, másrészt pedig fantasztikusan krémes a formulája amivel fel van itatva a maszk. Kényelmes viselet, lehelet könnyű szinte nem is érezhető. A 15-20 perces kivárási idő után, annyira de annyira jó volt bedolgozni az arcomba az esszenciáját. Szuper gyorsan beszívódó formula jellemzi, és nincs ragacsos "maradék" érzés sem. Imádtam. Pihe-puha egységes bőrkép a végeredmény. 
Nagyon ajánlom Nektek is!
Ide kattintva megtaláljátok!

THE FACE SHOP-Dr. Belmeur Mild Derma Firming-1db

Még egy termék a The Face Shop márkától, ami a Dr. Belmuir termékcsaládja lenne. 


Ez a gézmaszk kifejezetten az érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, valamint hatalmas segítség lehet a megereszkedett, ráncos arcbőr számára. Feszesítő hatással bír melyet az 'Firming Energy Complex-nek' (propolisz és B12-vitamin) köszönhet. Különlegessége abban rejlik, hogy 20 igen irritáló anyagtól mentes bőséges szérummal van átitatva a maszk, valamint  növényi kivonatokat is tartalmaz. Száraz és érzékeny bőrrel rendelkezők is nyugodtan használhatják, bőrgyógyászatilag tesztelve van!


Segít megvédeni a bőr felső rétegét ezáltal feszessé válik az arc. Rengeteg kiváló alapanyagot tartalmaz az esszencia amivel a maszk fel van itatva, és külön ügyeltek a káros anyagok mellőzésére.
Ugyanis nem tartalmazza a következőket:
•alkohol (ethanol)
•oxibenzon
•benzofenon 4 és 8
•metilparabén
•kátrányszinezék
•trietanolamin
•benzoesav
•propilén-glikol
•zsírkő
•fenoxietanol
•propilparabén
•szorbinsav
•butilparabén
•ásványi olajok
•mesterséges illatanyagok
•imidazolidinil-karbamid
•izopropil-alkohol
•diazolidinil-karbamid
•propilbarabén

Ezek a vegyületek mind irritálhatják az igazán érzékeny bőrt!
Többek között növényi hatóanyagokat is adtak az esszenciához mint pl. ázsiai gázló, citrom, olíva olaj, édes narancs, kurkuma, bergamott, pálma rózsa, majoránna. (a többi összetevőt a linkre kattintva olvashatjátok)
Két legfőbb összetevője a propolisz és a B12-vitamin.
A propoliszt elég régóta elismerik és használják a szépségápolási szerekben. Bőrvédő és bőr regeneráló hatása közismert, valamint aminosavakat, ásványi anyagokat és különböző vitaminokat is tartalmaz.
A B12-vitamin csökkenti a gyulladásokat és szuper bőrkondicionáló hatással is bír, valamint erősíti a bőrben található hajszálerek szerkezetét.


Igazán kellemes illatú számomra ilyen mézes aromával rendelkező maszk volt. Bőven átitatott esszenciával. Könnyen fel tudtam helyezni az arcomra, tökéletesen illeszkedett. A maradék esszenciát pedig a nyakam területeimre el tudtam oszlatni. Kivártam a 15-20 percet, hogy be tudjanak szívódni a hatóanyagok a bőröm mélyebb rétegeibe. Miután eltávolítottam a maszkot, szépen bemasszíroztam az arcomon fennmaradó esszenciát. Igazán könnyen beszívódott és az arcomat kellemesen puhává, bársonyossá varázsolta. Frissítő élmény volt számomra ennek a maszknak a használata. 
Próbáljátok ki Ti is! 
Ide kattintva megtaláljátok!

Összességében kellemes élmény volt mindegyik maszk használata. Köszönöm szépen a Koreai Maszkok webshop Csapatának, hogy megismerhettem ezeket a termékeket. Ti is be tudjátok ezeket, vagy akár más terméküket is szerezni, hiszen ahogy az elején is említettem nagyon sok minden található a webshopon, tehát érdemes körbe vizslatni a kínálatot. :)

Jó maszkolást! :)
Béke és szeretet! B.
A termékeket a Koreai Maszkok webshop biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•