Pick N Dazzle-Summer Box•

Sziasztok, örülök, hogy újra olvastok. :) Ma egy nyári témájú beauty unboxing lesz, méghozzá a Pick N Dazzle nyári dobozt fogom Nektek kielemezni.

Képzeljétek, most még elő sem kell fizetnetek ahhoz, hogy beszerezzétek a Pick N Dazzle-től a nyári termékeiteket. Összesen 4 nyári variációt kínál a cég, telis-tele jobbnál jobb nyári kozmetikummal. A nyári boxok átlagban 7-8 db terméket tartalmaznak, melyeket nagy hozzáértéssel válogattak össze a Pick N Dazzle szépség szakértői. Minden doboz tartalmaz valamilyen napozáshoz ajánlott kozmetikumot, vagy hajápolás, bőrápolás esetleg smink témakörű terméket. A dobozt ebben az esetben is Ti választhatjátok ki, hiszen minden doboz tartalmáról van egy részletes leírás az ajánlatok menüpontban.


Az én dobozom a 'Summer Box Maxi' néven található meg és összesen 8 db terméket tartalmaz. Ami a legszuperebb, hogy ugye elő sem kell fizetni rá, és hatalmas kedvezménnyel érhető el. Ugyanis az eredeti ára 44.498 Ft lenne, így viszont csak 17.900 Ft.
Szeretném megmutatni mik rejlenek a dobozban és részletesen beszélek is az adott termékekről, ha esetleg ezt a verziót szeretné valaki választani. :)

COCOSOLIS-Naturális napozó krém, SPF30-100ml

A Cocosolis organikus termékei nagyon megnyerő csomagolásban érkeznek és hihetetlenül finom illatúak. Azt tudjuk, hogy a megfelelő napvédelem minden esetben nagyon fontos, ha napozni, strandolni, kirándulni indulunk hosszabb időre a természetbe. Viszont azt is érdemes tudni, hogy milyen készítményeket részesítsünk előnybe ilyen esetekben. Szerintem egy naturális/természetes és organikus termékkel soha nem lőhetünk mellé.


Az arcra és testre is használható naptej SPF30 fényvédelemmel van ellátva, ami azért elég hatásos védelmet biztosít a káros UVA és UVB sugarakkal szemben. Kapható még 50-es faktorszámú krém is a márkától, ha extra védelemre van szükségetek. Ezt is mint minden készítmény, érdemes 2-3 óránként újrakenni! 
100%-ban organikus és tiszta kókusz olajat tartalmaz, ami az illatában is visszaköszön és olyannyira finom illat, hogy nekem egy kókusz fagyi ugrik be első illatozásra. Homoktövismag olajat és számos szerves bio olajat tartalmaz, melyek megőrzik a bőr nedvesség tartalmát és hidratálják a bőrt. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

  
Csodálatosan szép maga a külső kivitelezés, design. Igazi nyári hangulatú adagolóban érkezik. A pumpás fejen keresztül szépen ki lehet nyerni a terméket, ami higiénikus is egyben. 
A krém igazi kókuszos-kakaós jellegű illattal rendelkezik, nagyon kellemes. Nagyon jól terül el felvitel közben a bőrön, bár érdemes jól bemasszírozni, hiszen enyhén fehéresre színezi azt el. Nagyon jól hidratál, tényleg puhává varázsolja az egész test felületét. Valamint megfelelő védelmet is biztosít. Nem teljesen szívódik fel a bőrfelszínről, de nem érezhető ragacsos érzés a használata után. Inkább a puhaság az amivel jellemezném. 
Laboratóriumi teszteknek is alávetették a készítményt, számomra sem okozott irritációt/érzékenységet.
Nem tartalmaz:
•mesterséges illatanyagot és tartósítószert
•nano részecskéket
•vegyi szűrőket
•allergizáló anyagokat
Egyszerűen csak szeretni lehet! :)

COCOSOLIS-Choco barnulást elősegítő/fokozó testolaj-110ml

Ezt nem megenni, okés? :D Igazi csoki illat és nem viccelek, legszívesebben befalnám. Na de komolyra fordítva a szót, erre az olajra nagyon kíváncsi voltam. Akik nehezebben barnulnak az átlagnál, köztük én is, azoknak nagy hasznára válhat egy ilyen barnulást elősegítő/fokozó készítmény.


Használatával elősegíthetjük a kívánt bőrszín elérését, viszont azt tudni érdemes róla, hogy nem tartalmaz UV-szűrőket, tehát érdemes napvédő termékkel kombinálni a megfelelő védelem érdekében. Amit viszont tartalmaz az csupa természetes és organikus hidegen sajtolt bio olaj (azért fontos szempont a hidegen sajtolás megemlítése, ugyanis ezzel a technikával sajtolt olajak, megőrzik a vitamin tartalmukat, így nem vész el belőlük a hasznos és értékes tápanyag, hatóanyag) 
Szintén zseniális a külső csomagolás és a pumpás adagoló, egyszerűen és higiénikusan lehet tápláló olajhoz jutni. Tetszik még ez a kis fa részlet a tetején. :) És még annyit az adagoló fejről, hogy egy fordítással lezárható, tehát biztonságosan tehetjük el táskába, nem fog kifolyni!


Imádni való finom csoki illatú olajjal kenhetjük magunkat, ami nagyon jól hidratálja a bőrt. Az olajos puhító érzés órákon keresztül érezhető. Remekül lehet eloszlatni már egészen kis mennyiséget is. Egyből érezhető a tápláló hatása, ugyanis fokozza a bőr rugalmasságát is, rettentő puha lesz tőle a bőröm, és ez órákon keresztül megfigyelhető, ahogyan a nagyon finom csokis illat is. Szintén csak természetes összetevők kerültek a termékbe. 
Számomra nem okozott semmilyen kellemetlen irritációt! És az egyik kedvenc termékem lett a nyári dobozból.

ORGANIC&BOTANIC-Mandarin és narancs szemkörnyék ápoló szérum-15ml

A legutóbbi dobozomban már szerepelt az Organic&Botanic-tól egy hasonló szem környékápoló szérum, mely nagyon elnyerte a tetszésemet, ezért is örültem, hogy ebben a nyári boxban is fellelhető ez a tétel.
Ez a vegán, organikus márka szerencsére nem tesztel állatokon sem és termékei elkészültekor teljesen natúr és növényi összetevőkkel dolgoznak. 


Tartalmaz narancs olajat mely felel a bőr hidratálásáért és frissé varázsolja a szem környéket. A kamilla, áfonya és koffein pedig segít a ráncok elleni védelemben. A perzsa selyemfa-kivonat pedig extrán feszesíti ezt a területet. Hihetetlenül egyszerű használni, ez a pipettás megoldás az egyik kedvencem. Pár cseppnyi elegendő belőle mindkét szem alá. Állagát tekintve sokkal sűrűbbnek látom mint az előző szérumot és a színe is fehéresebb. Az illatán érezhető egy kissé narancsos beütés. Egész szépen beszívódik, érdemes pici ütögető/paskoló mozdulatokkal eloszlatni a bőr felületén.


Szuper kis organikus cucc, ami nem tartalmaz semmilyen káros vegyületet és mesterséges anyagot! Nekem nagyon bevált, ezt estére használom a sűrűbb textúrája miatt, a sűrűbb szem ránckrémemmel kombinálva. Számomra sokkal kényelmesebb estére alkalmazni a "nehezebb" állagú termékeket, és vallom, hogy az éjszaka folyamán jobban tudnak érvényesülni ezek a termékek, mint pl. napközben.

ORGANIC&BOTANIC-Keratinos kondicionáló-250ml

Szintén egy megnyerő Organic&Botanic vegán termék, ezúttal a csodás hajért. Nagyon szeretem a minőségi haj kondicionálókat, ezért alig vártam, hogy őt is kipróbálhassam.


Keratin részecskékkel dúsított balzsam, mely beépül a haj szerkezetébe és mélyen belülről hidratálja a szálakat. Segít megerősíteni a vékony szálú hajat, rendezi a kusza szálakat és a hajvég töredezettségét. Segíti a haj könnyebb kifésülésének lehetőségét úgy, hogy közben nem nehezíti el a hajkoronát.
Nekem nagyon tetszik ez a pumpás kiszerelés, megkönnyíti a használatot hajmosáskor. Én úgy szoktam használni a balzsamokat, hogy a hajtöveket minden esetben kikerülöm, és csak a hajam közepétől teljesen a hajvégekig alkalmazom őket.
Ennek a kondicionálónak nem érzem az illatát, számomra nagyon semleges illattal rendelkezik.


Viszont hihetetlen, hogy mit művelt a hajammal. Elég sűrű állagú, de könnyű vele dolgozni. Vártam kb. 15 percet hogy kifejtse a hatását (addig az apróbb- csepprőbb dolgaimat végeztem). Gyorsan ki lehet öblíteni a hajból. Na de utána jön a lényeg. Már törölközőszáraz hajon érezhető, hogy sokkal jobb textúrájú, és kezelhetőbb a haj. Száradás után pedig elképesztően érezhető a különbség. Csak úgy siklik a hajamban a kefe, puha és fényes a végeredmény. Nem száll jobbra-balra. Imádom, nagyon különleges balzsam.

COUGAR BEAUTY-Csiganyálkás arctisztító krém-100ml

Sokáig tartózkodtam az olyan kozmetikumoktól amiknek a címkéjén a 'csiga nyála' felirat szerepelt. De ez csak annak tudható be, hogy nem igazán néztem utána a fogalomnak és a tudni valókat sem ismertem erről a csodaszerről. Ma ez már másképp van, hiszen mára már nem csak a koreai kozmetikumokban található ez az értékes összetevő. 
Nagyon szeretem a krémes állagú arclemosókat ezért nagyon örültem ennek a készítménynek.


Azt tudtad, hogy a csiga nyálkát előszeretettel használják striák orvoslására? Valamint hosszútávú használatával jelentősen csökkenthető a bőr öregedése is. 
Sűrű krémes állagú, sima fehér színű arclemosó, mely igazán a száraz bőrfelületre felvitt módon hatékony. Ebből következik, hogy nem habzik fel, viszont hatékonyan távolítja el a sminket és a bőrön levő szennyeződéseket. Képes arra, hogy összehúzza a pórusokat, így csökkentve annak a kockázatát, hogy a szövet mélyére juthassanak a szennyeződések. Amik ugyebár a pattanások kialakulásáért felelősek. Képez egyfajta krémes filmréteget a bőrre tisztítás után, aminek köszönhetően egész hidratált is lesz az összkép.
Ebből a tubusos kiszerelésből elég kevés kell, tehát jó sokáig elég is lesz.

COUGAR BEAUTY-Extrém fogfehérítő gél, aktív szénnel-50ml

Ezt a cucclit már volt szerencsém próbálni a márkától, és nekem nagyon hasznos is a mindennapok során. Ugyanis bátran használható mindennap anélkül, hogy roncsolná a fogzománcot. Kellemes mentás íze van, természetes aktív szénnel dúsítva, mely nem csak tisztítja a fogak felületét, de segít azoknak ragyogónak is maradni. 


Nekem ez a kis pumpás fej is bejött a használat során, mert nagyon egyszerű kinyerni a gélt. Ne ijedjetek meg a fekete színétől, ezt a 100%-ban természetes aktív szén adja, ami segít fehéríteni és tisztán tartani a fogakat. Nekem eddig is bevált és örülök, hogy ismét használhatom.

MISSHA-Éjszakai alvó maszk (pocket kiszerelés)-

Eddig nem sok éjszakai maszkot próbáltam, viszont ez a Missha maszk nagyon elnyerte a tetszésem. Azt szerintem már tudjátok, hogy nagyon szeretem ezt a koreai márkát, ezért nagyon örültem, hogy ettől a márkától is került a dobozba termék.


Aki nem ismeri az alvómaszkokat, azoknak pár mondat erejéig szeretném elmondani, hogy miket érdemes tudni róluk. Az alvó maszkokat az esti arcápolási rutin legvégén kell alkalmazni. Ez úgy néz ki, hogy a krém textúrájú terméket, mint egy hidratáló krémet egyszerűen felviszünk az arcbőrünkre, szépen eloszlatjuk és bemasszírozzuk a bőrbe. Ezután aludni megyünk. A maszk alvás közben, az éjszaka folyamán fogja kifejteni jótékony hatásait. Majd reggel, ébredés után megkezdhetjük a reggeli rutinunkat, úgy hogy akkor mossuk le a maszkot az arcunkról és így tovább a többi lépés.


Nagyon egyszerűen lehet adagolni, a lecsavarható kis kupakkal pedig biztonságosan lezárhatjuk a csomagolást. Tartalmaz gyöngy kivonatot, amely a bőr puhításáért és "fehérítéséért" felelős, csökkenti alvás közben azt a tényt, hogy reggel ne sötét és puffadt arccal ébredjünk. Rengeteg természetes anyag hozzáadásával készült, számomra nem okozott irritációt. A tasak tartalma kb. nekem 4-5 alkalomra volt elég, hiszen nem kentem vastagon. Nincs különösen illata, így az éjszakai pihenést nem zavarja meg. Reggel pihe-puha és egységesebb bőrrel ébredtem. Szuper élmény volt. :)

I'M IN LOVE-Két lépéses mély hidratáló fátyolmaszk-

Na ilyen fátyolmaszkot még soha sem próbáltam, ugyanis egy azon terméken belül 2 lépésben hidratálhatod az arcod. Különlegessége abban rejlik, hogy külön van csomagolva a maszk és a hidratáló esszencia.


Nagyon puha és vastag  maga a fátyolmaszk anyaga, ami jól fel is van itatva értékes hatóanyagokkal, extra édes a szivecske szemkivágás, és ez ad egy vidám kivitelezést ennek az egész maszkos történetnek. :) Kellemes virágos illatú, jól illeszkedő, puha anyagból készült, amit 15-20 percen keresztül érdemes az arcbőrünkön hagyni. Már maga a fátyolmaszk is remekül hidratál, de a következő lépésként alkalmazandó géles textúrájú esszencia krém koronázza meg a végeredményt. A kis szív alakú tasak pont egy alkalomra elegendő hidratálót tartalmaz, amit szépen el lehet oszlatni a bőrön és körkörös mozdulatokkal lehet bemasszírozni az arcba. A végeredmény pedig nem okoz csalódást. Garantáltan pihe-puha arcbőr. Jól beszívódik és nem hagy ragacsos érzést a bőr felületén. Szerintem tök extra ez a kivitelezés és elég formabontó a hagyományos fátyolmaszkok sorában.


Nagyon elégedett vagyok ezzel a típusú nyári dobozzal, és szerintem a többi variáció is szuper hasznos és érdekes terméket foglal magába. Köszönöm a Pick N Dazzle-nek a lehetőséget, imádtam az elmúlt pár hónapot, és boldog vagyok, hogy részese lehettem a szépség doboz nyújtotta örömöknek, hogy új márkákkal találkozhattam, hogy általa új és kedves embereket ismerhettem meg, és nem utolsó sorban köszönöm, hogy egy ilyen nívós cég a szárnyai alá vett ennyi időn keresztül!♥ Remélem Ti is szerettétek a beszámolóimat, és kaptatok Számotokra hasznos információkat/termékleírásokat. :)



Béke és szeretet! B.
A nyári dobozt a Pick N Dazzle biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•