Summer vibes with AVON•

Sziasztok, örülök hogy újra itt vagytok velem! A mai témám a friss Avon újdonságokra fog épülni, igazi nyári hangulatot teremtve általuk.

Egy igazán finom kókuszos/trópusi jellegű testpermetet ismerhettek meg, valamint az Avon új Jelly kollekciójából két egymáshoz harmonizáló elemet fogok bemutatni részletesebben.


Az Avon True 'Jelly' kollekció nem is olyan régen debütált a cégnél. Termékei frissek, üdék, szuper nyári hangulatú színekben pompáznak és igazán könnyed állagúak. A kollekció összes darabját ide kattintva tudjátok megnézni, összefoglalva találhatók köztük körömlakkok, zselés szemfestékek, ajaktinták, 2in1 termékek arcra és testre, ebből van highlighter is valamint pirosító és ajakszínező szintén 2in1 termékek. Én 2 terméket próbáltam ki az utóbbi időkben a kollekcióból, valamint az új kedvenc illatú testpermetemről is szeretnék beszámolni, aminek sikerült letaszítani a trónról a Victoria’s Secret kókuszos permetemet az asztalról. :D Tehát izgalmas lesz a mai blog, tartsatok velem. :)

AVON NATURALS-Aloha Monoi testpermet-100ml

Ha nyár, meleg és napsütés, akkor előkerülnek a szeretett és frissítő érzést nyújtó testpermetek, a nehéz és alkoholos parfümök után. Számomra sokkal könnyedebb és viselhetőbb ebben az időszakban a finom illatú permetek. Ez az Avon Naturals Aloha Monoi permet egy álom.



Tiare virággal és kókuszvízzel csábítja az érzékeket, igazán friss és nyári hangulatú hűsítő permet. Imádom az illatát, nem tolakodó, nagyon kellemes. Szeretem nemcsak a bőrömön használni de ruhán is egyaránt mert szerencsére nem hagy foltot és nem károsítja a textilt. Használata nagyon frissítő, könnyű, a permet nem hagy ragacsos érzést, szépen felszárad a bőrről és csak az elbűvölő illat érezhető elég sokáig. Ez a 100ml-es kiszerelés pedig könnyen elfér a táskánkban is, hogy menet közben is tudjunk frissíteni magunkon.



A már jól megszokott szórófejes flakonban érkezik, így mi sem egyszerűbb a használatánál. A trónjáról is sikerült letaszítania az eddigi kedvenc testpermetemet, úgyhogy maximálisan beleszerettem az illatába. A cuki mintája a flakon oldalán pedig külön öröm. :)

AVON TRUE-Jelly lip tint, ajak tinta-

Nálam ha rúzsról van szó akkor általában a matt verziókhoz szoktam húzni, viszont sajnos nem mindig előnyös a nagy melegben ilyeneket viselni. Ezért is tetszett meg ez a krémes picit géles textúrájú ajak színező rúzs.



Számomra barackos az illata de lehet hogy mangós :P a lényeg, hogy nagyon finom gyümölcs illata van ami egészen természetes behatású, egyáltalán nem művi. A külső design is elég letisztult és szép. Maga a termék nagyon könnyű textúrájú, finom krémes és puha, tehát nagyon egyszerűen lehet vele bánni. Enyhén színezi el az ajkakat, ez a 'Sheer Coral' nevű árnyalat ami egy enyhe narancsos színt kölcsönöz az ajkaknak. Finom fénnyel társulva és hihetetlen jó hidratáló képességgel. Simán elmenne akár egy színezett hidratáló ajakápolónak is.



Egyszerű a használata is, hiszen a tégelye a csavarós kategóriájúak közé sorolható. Nagyon puhává és bársonyossá teszi az ajkakat és nem tapasztja őket össze, valamint nem kopik olyan eszeveszett gyorsan. Egy alap nyári smink elkészítéséhez tökéletes kis színező, hiszen az enyhe fénye és színe mellett még kitűnően hidratál is. Imádom az illatáááát! :)



AVON-Jelly nail sorbet körömlakk-10ml

Ebből a zselés állagú lakkból 3 üde nyárias, gyümölcsös szín közül lehet választani. Én a 'Coral Sorbet' nevű lakkot próbáltam ki.


Annyira szép pasztell árnyalat hogy az valami hihetetlen. Nagyon kedvelem ezeket az árnyalatokat, főleg nyáron mikor minden vidámabb és szebb. A lip tinthez is harmonizál.



Dolgozni is könnyen és gyorsan lehet vele, gyönyörűen fed, én mindig két rétegben festem a körmeimet, hogy minél intenzívebb legyen a végeredmény. Csodás fénye van és a teljes száradási idő sem több 15 percnél. A rétegek közt is meg szoktam várni a 10-15 percnyi időtartamot, hogy kellőképpen meg tudjon száradni a lakk.


Igazi nyári hangulatot hoz számomra, de a másik két szín is nagyon szép és vidám. Továbbá több napon keresztül, minimális kopással de fent maradt a körmeimen. Imádom! :)

Szuperek voltak ismét a termékek, most sem csalódtam egyikben sem, ajánlom Nektek is ha szeretitek az ilyen termékeket. Valamint az avon.hu oldalon is nézzetek szét, az Aloha Monoi termékekből több mindent is találtok, tusfürdőt, testápolót stb. és a Jelly termékcsalád többi tagja is igazán csábító. :P 
Köszönöm szépen az Avon-nak ezeket a csodás újdonságokat, szerelem az összes!♥


Köszönöm, hogy itt voltatok és hogy olvastatok, remélem tetszett az amiről írok, és remélem tudtam valamicske segítséget nyújtani a választáshoz.
Béke és szeretet! B.
A termékeket az AVON biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•