Az ásványkarkötők varázslatos világa•

Akik ismerik és szeretik az ásványokat, tudják, hogy a féldrágakövekből készült ékszerek sokkal többek egy kiegészítőnél.

A mostani bejegyzésben lesz szó többek között ezekről a csoda ékszerekről, és egy kis ásványhatározót is hozok Nektek a felhasznált kövekkel.

Először is szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Anitának, az Astrocrystal megálmodójának, hogy elkészítette számomra a tökéletesen passzoló kézműves és egyedi karkötőket és meglepett egy gyönyörű ásvány medállal is.



Személyre szabott csillagjegyes karkötő

Lehetőségetek van igényelni a webáruházban, saját csillagjegyetekhez passzoló ásványkarkötőt. Ehhez pontos születési és helyadatok szükségesek, amiket Anitával tudtok egyeztetni. Így készült el az én csodálatos védelmező karkötőm is.
Három kőből tevődik össze ami, a roppantott hegyikristály, az ametiszt és a pink aura kvarc. Ezeken felül még egy nyilas horoszkópos köztes is található rajta. Pontosan passzol rám, hiszen úgy lett elkészítve, hogy az én csuklóméretemhez még 1-1.5 cm van hozzátoldva, így tökéletesen kényelmes a viselete. (Ezt Ti is kérhetitek ha személyre szabott karkötőt szeretnétek készíttetni!) 


De miért is ezek a kövek? És miért is hiszek benne ennyire? 

Kislány korom óta vonzalmat érzek a kvarcokért, ásványokért, ezt nem tudom megmagyarázni, talán hozott karmikus személyiségjegy. Hiszem, hogy ezek a féldrágakövek hatással vannak az emberre, nem csak a lelki-szellemi és mentális állapotunkra, de testi gondjainkra is megoldást nyújtanak. Sok éve informálódom, különböző határozókat is készítek, gyűjtöm a köveket és használom jótékony hatásukat.
Elsősorban számomra sokkal több értéket hordoznak magukban az ásványi ékszerek mint egy szép kiegészítő. Hiszem, hogy bőrünkkel érintkezve kapcsolatot és harmóniát vonzhatunk magunkhoz a Természetből, az Univerzumból. 
Szeretném részletesen is bemutatni az egyes köveket, hogy jobban megismerjétek a hatásaikat.
Ha szeretnél magadnak is, választhatsz a már meglévő kínálatból, vagy írj Anitának és készséggel segít a Neked megfelelő karkötő kialakításában.

Hegyikristály

Nem titok, hogy az egyik kedvenc kövem. Számos helyről tudom, hogy a hegyikristály az összes többi ásvány erejét felerősíti és támogatja. Tisztasága nem csak külsejében köszön vissza, hanem olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, ami valóban tisztít, többek közt az aurát, az ember negatív rezgéseit képes átalakítani pozitívvá, és környezetünket/terünket is megtisztítja a káros ránk veszélyes besugárzásoktól.


Számos kultúra használja az orvoslásban is jótékony erejét, ugyanis fájdalom és gyulladáscsökkentő, "góc oszlató" azaz a daganatos megbetegedésekre is kiváló. De most szeretnék nyomatékosítani! Mindenki abban hisz amiben akar, és ha hiszel benne a csodák valóra válnak! És ez nem egy mese, félreértés ne essék!! Én ebben hiszek ami azt jelenti, hogy nincsenek kétségeim felőle. Ez rengeteget számít.
A hegyikristály segít a szellemi kapcsolódás és saját felettünk valónkkal kapcsolatot teremteni, ezért meditáláshoz is tökéletes választás. 

Ametiszt

Szintén egy másik kő, ami a kedvenceim közé tartozik már nagyon régóta. A "szenvedélyek kövének" is nevezik, ugyanis a középkorban a szerelmi hűség szimbólumaként tartották számon. Fontos kapcsolatot teremt a Nappal, és ezt az energiát áramoltatja át viselőjébe. Stresszoldó hatása legendás, és természetes nyugtató tulajdonsággal bír. Általában a testi erők fokozására használhatjuk, és a gyengeségeink csillapítására. Tehát elűzi a haragot, a félelmet, a mérget és a szorongást. Egyensúlyt teremt érzelmi síkon, segít a szomorúság elűzésében és csillapítja a bánatot.
Szintén rendelkezik gyógyító erővel, és bátran ki merem jelenteni, hogy számomra az egyik leghatékonyabb kő, az élethelyzetemet tekintve.


Mivel hormonális betegségekkel kell megküzdenem, 13 éve cukorbetegséggel, és most már lassan  2 éve pajzsmirigy alul működéssel élek, az ametiszt ezekre a gondokra is jótékonyan hat. Kimondottan a cukorbetegeknek javasolják egyébként. Ugyanis serkentő hatással van a hormonrendszerre, összehangolja a belsőelválasztású mirigyek működését. Fokozza az anyagcserét. (Még egyszer mondom, mert tudom, hogy sokakat érzékenyen érint ez a téma, az ametiszt nem fog számomra sem hormont, sem inzulint termelni!) 
Használhatod vérnyomásra, szívre és immunrendszer erősítésre. De női problémák esetén akár menstruációs gondokra is.

Rózsaszín aura kvarc

Az aura kvarcokról nem sok ismeretem van, viszont azt tudom, hogy ezek a kövek mesterségesen előállított alkímiai alkotások, de ez nem befolyásolja hatásukat, sőt felerősíti azokat. Különböző színváltozatokban elérhető és mind mind más, de nagyon hasonló és közös tulajdonságokat tudhat magáénak.


A rózsaszínű aura kvarc a hegyikristály és a platina közös ötvözéséből keletkezik, jó hatással van a tobozmirigyre és a szívcsakrára.  Általa megtapasztalhatja az ember a feltétel nélküli szeretet érzését, felruházza az egész testet szeretettel. A sejtek tökéletes egyensúlyba kerülésében is segít.

Fehér holdkő karkötő

Szintén hasonló technikával, a saját csukló méretemre lett igazítva ez a fantasztikus fehér holdkőből készült karkötő. 
A holdkövet erősen összekapcsolják a női energiákkal, számos olyan tényezővel ami a női erőt képviseli.
Hatásai kimondottan az érzelmi intelligenciára és az indulatok/érzések kezelésére fókuszál. Ebben az esetben nemcsak a nőknek, de az olyan férfiaknak is segítség, akik túlzottan "macsó" típusúak. Nők esetében rengeteg olyan dolog van amire jótékony hatással bír a holdkő. Egy ingerült, agresszív természetű nőnek segít abban, hogy könnyebben feldolgozza és megértse érzéseit, különösen Telihold idején, amikor is a Hold erejével feltöltheti ásványát. Ezáltal tisztábban tudja látni a helyzeteket és  fokozza az empátiát.


Felerősíti azt a képességet, amikor egy kilátástalan helyzetben kell helyt állni, tehát segít a döntéshozatalban, a kreatív megoldásokban. 
Az érzelmi gyógyulásban is kitűnő szerepet játszik, ugyanis sok betegség forrása még mindig a lelki okokra vezethető vissza. Ezáltal a felső emésztőrendszer problémáira is kedvezően hat.
Amint említettem a nőiség egyik alapköve, a menstruációs és ciklus zavarok terén is rendkívül hatékony, stabilizálja a bioritmust.


Egyébként még a fogantatással/gyermekáldással is szoros viszonyba hozzák, olyan nők segítsége lehet, akik nehezen esnek teherbe, illetve meddők, innen is az elterjedt kifejezés: "holdkő bébi". Szoptatásnál is hatékony alkalmazni. Nagyon sokrétű jó tulajdonsággal rendelkezik, amiről még van ismeretem az az, hogy a felszívódásban is szerepet játszik, többek között a méreganyagok hatástalanításában is. 
Továbbá a hormonháztartás problémái is hatásosan kezelhetők holdkővel. A marokkő is nagyon hasznos ebben az esetben.


Ha szeretnél magadnak holdköves karkötőt, a meglévő kínálatban, rengeteg féle verzió közül tudsz válogatni.

Eperkvarc szív medál

Gyönyörűen megmunkált kis szivecske alakú medált kaptam Anitától ajándékba, ami szó szerint megdobogtatta a szívem és örömmel töltötte el a lelkem, mert annyira jól esett ez a kedves gesztus Tőle, és ráadásul elöszőr észre sem vettem, hogy kipottyant a csomagomból a kanapéra, ahol csodálgattam a karkötőket, szóval akkora meglepi volt mikor odapillantottam, hogy bizony ott van még valami. :)


Az eperkvarcról, vagy cseresznye kvarcról érdemes tudni, hogy növeli a koncentrációs készséget, így egy tanulós húzós időszakban igazán hű társad lehet. Egyébként az eperkvarc is egy hegyikristály változat. 
Ez egy igazi szeretet kő, ugyanis előhozza bennünk a szeretet utáni vágyat és a szeretni tudást, illetve fokozza a szerelmi vágyat. Segít harmonikussá tenni a szerelmi kapcsolatunkat.


Továbbá vérkeringés szabályzó és segít a szorongással küzdőknek. Immunrendszer erősítő és képes a fertőzés kezdeti szakaszában megakadályozni a betegség kialakulását. Általában a szívcsakrához köthető, tehát nagyon találó a medál alakja.
Nagyon szép ajándék, hálásan köszönöm! ♥

Szeretném még felhívni a figyelmeteket, ugyanis most a www.astrocrystal.hu oldalon nemrég elstartolt a Valentin-napi akció, ami azt jelenti, hogy akár 20°%-al olcsóbban is hozzá tudtok jutni az ásvány ékszerekhez. Párotoknak (nőknek, férfiaknak egyaránt) is különleges ajándék lehet. 
Továbbá 12.000Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállít a cég! De linkelek Nektek egy hasznos információs lapfület, ahol mindent megtudok a rendelés menetéről, módjáról, árakról. 

Köszönöm, hogy elolvastátok a cikket, és reménykedem benne, hogy nem olyan rút és felgyorsult a világ, hogy ne tudjatok hinni a Természet Drága Kincsiben, mert sajnos az ember kezdi elfelejteni, honnan is jött, honnan is származik, és, hogy az igazi csodákat csak észre kell venni, és végső soron hinni kell bennük! Béke és szeretet! B.
Az ékszereket az Astrocrystal biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•