Vivienne Sabó Paris•

Hihetetlenül friss, innovatív, vibráló smink márkával ismerkedem, amely nemrégiben tört be a magyar piacra. Jelenleg 12 exkluzív Rossman üzlet árusítja a Vivienne Sabó francia minőségű sminktermékeit.

Mindig szeretem kipróbálni az újdonságokat, de amikor egy teljesen új sminkmárkáról van szó, különösen izgatott leszek. Hiszen ilyenkor nagyon kevés olyan infót lehet találni az adott dolgokról, nem befolyásol semmilyen vélemény, és szuper, hogy esetleg én fedezhetem fel az adott tulajdonságokat amikkel bír 1-1 termék, tehát izgatottan vágtam neki a teszteknek.

Elöljáróban szeretnélek Benneteket kicsit jobban megismertetni a céggel, néhány hasznos infóval, amit érdemes tudni a Vivienne Sabó-ról.


A 2006-ban alapított céget, a francia szépség ideál ihlette, és egy kedves szerelmi történet. A történet a háború előtti Párizsban kezdődött ahol Vivienne és szerelme Louis az egyetemen kémiai szakon tanultak. A lány és a fiú az egyetemi laborban dolgoztak ahol új kozmetikumok létrehozásán munkálkodtak. Az volt az álmuk, hogy saját márkát és céget alapítsanak. Vivienne-nek volt egy naplója amibe minden formulát és receptet jegyzetelt, amelyek a termékek alapjául szolgálhattak volna.
Sajnos az álmok megvalósulását a férfi már nem élhette meg, mert odaveszett a háborúban. Vivienne kilétéről pedig nem maradt információ.
Ez a történet (és napló) inspirálta később a márka megalkotóját.

Termékeik közt olyan dekor kozmetikumok találhatók meg amelyeket nem teszteltek állatokon! (cruelty free) Az összes termék megalkotásakor rendkívül odafigyeltek a prémium minőségű alapanyagok felhasználására, és a könnyen kezelhető textúrákra.
Amivel még kiemelkedő eredményeket értek el, az a hatalmas 'lip' választék, rengeteg, szín, típus, és textúra közül is lehet válogatni.

A képen látható csodás termékeket kaptam tesztelésre, és nagy örömmel vágtam bele ebbe a projektbe. Itt is szeretném megköszönni a Vivienne Sabó magyarországi képviseletének, hogy megismerhettem és kipróbálhattam a termékeket!♥
-A bejegyzés végére leírom Nektek a részletes üzletlistát, ahol beszerezhetőek a kozmetikumok.-

 Ajakrúzsok

Két csodás színű ajakrúzs érkezett, az egyik egy matt hatású rúzs, a másik egy krémes textúrájú rúzs.

Matte Constance -bárnyos hatású, tartós folyékony rúzs- (3ml)

Tudjátok, hogy imádom a matt hatású rúzsokat, ezért kimondottan örültem ennek a mályva színű rúzsnak. Azt kell, hogy mondjam, valami fantasztikus! 
-'31'-es árnyalat-  Összesen 8 különböző árnyalatban érhető el.


Elsőre amit észre vettem, hogy nagyon finom az illata. Az a tipikus jellegzetes "matt rúzs" illat. Aki ismeri a matt hatású rúzsokat az bizonyára találkozott ezzel, a kapucsínós kicsit kakaós beütésű kellemes illattal. 
Másodjára a szivacsos applikátor is figyelemre méltó, ugyanis sokkal hosszabb az átlagos applikátor fejeknél. Ezáltal még könnyebben lehet vele festeni az ajkakat, különösen ügyelve a kontúrterületekre.  


Maga a rúzs nagyon finom, krémes textúrájú, de azért nem is az a nagyon nagyon sűrű állag, hogy ne lehessen szépen elsimítani. Könnyű a felvitel, már az első húzásoknál látható az intenzitása. Gyönyörű pigmentált mályva színe van, már vékonyabb rétegben is. Gyorsan szárad, először kissé ragacsos, viszont a teljes száradás után fantasztikusan puha, selymes, bársonyos érzés viselni.
Rendkívül tartós!! Több órán keresztül képes fent maradni, eléggé ragaszkodik úgymond. Enni, inni nyugodtan lehet vele, nem igazán kopik meg. 
Eltávolításkor is nehézkes a leszedése. Nagyon szuper, ezt egy tartós rúzsnak igeni tudnia kell!
Továbbá még tetszik, hogy nem szárítja az ajkakat ami nekem kiemelkedően fontos, és nem győzőm elégszer hangsúlyozni.


Brutálisan jó matt ajakrúzs lett, és még annyit, hogy ez a mályva árnyalat nagyon sok mindenkinek jól áll, kicsit ilyen komfort színnek is nevezhetném, mert általánosságban az emberek ajkai is hasonló rózsaszínes árnyalatúak, tehát ez a szín kiemeli, hangsúlyozza és picit felerősíti az ajkakat.
Nekem nagyon tetszik maga a termék és még a szín is.

Rouge -FÉMINISTE rúzs- (4g)

Csodásan puha textúrájú krémes állagú rúzs. Nagyon tetszik ez a pink árnyalat ami egyébként a 'George 02' nevet viseli.


Könnyen lehet vele dolgozni, nagyon szép babás rózsaszín árnyalatú. Szépen pigmentált, friss üde megjelenést kölcsönöz. Szép fénye van. Kellemes citrusos illatú. Az tetszik benne, hogy már egy réteg felkenése után is simán látható az eredmény, tényleg gyönyörű a fedése.



Összesen 10 árnyalat közül lehet válogatni, amik mind csodás élénk színűek.

Szemöldök termékek


Brow Arcade -Automatic Brow Pencil- (0.1g)



Nagyon szeretem az ilyen jellegű szemöldök formázókat. Ennek a ceruzának a lényege, hogy a kitekerhető fejnek köszönhetősen folyamatosan tudod adagolni a terméket. Eléggé vékony, hegyes vége van, amivel szépen, precízen lehet dolgozni. Az árnyalata egy sötétebb barnás tónus ami a '04'-es számozást kapta.


Itt láthatjátok a precíz vonalvezetéshez elképzelt végét. Tényleg nagyon egyszerűen lehet vele megrajzolni a hiányos részleteket. Nem túl kemény, ezáltal nem karcolja fel a bőrt! Ez fontos számomra, mivel könnyebben lehet így dolgozni vele, nem kell rányomni a hiányos felületekre.
Ez a termék egy 2 in 1 szemöldök ceruza, mert tartozik hozzá egy szemöldök fésű (kefe) is, amivel el lehet egyengetni a kusza szálakat, és szépen el lehet dolgozni/halványítani/satírozni az élesen meghúzott vonalakat is.


Szuper terméknek tartom, és biztosan el fogom használni, mert nagyon praktikus.! 

Brow Arcade -Brow Powder Duo- 1.6g


Régen csak poros állagú szemöldök kihúzókat használtam. De idővel leváltottam őket. Igazából egy poros állagú szemöldökfesték azt a cél szolgálja, hogy a szálak közti hiányosságokat szépen, természetes módon lehessen korrigálni. Ez a termék is tökéletes erre a célra. Két féle árnyalatot tartalmaz a kit, egy sötétebb és egy világosabb púderes terméket.


Található a termékben egy hegyes végű pici ecset, amivel dolgozni tudunk. Számomra ezzel a termékkel csak satírozó funkcióban érhető el a kívánt hatás. Egyébként a púder maga, nagyon finom puha textúrájú, és nem annyira pigmentált, ami valljuk be egy szemöldök terméknél elég jó, hiszen mindig a természetességre törekszünk sminkelés során. 


A termék a '01'-es színkóddal van ellátva és tényleg két, matt hatású szemöldök púdert rejt, amely segítség egy softy szemöldök kinézet megalkotásában.

Szemre való termékek

Több termék is érkezett ezen a vonalon. Egy szempillaspirál, egy szemhéjpúder, egy szemhéj tus és egy szemceruza. Következzenek ők.

Cabaret Prémiere -Artistic Volume Mascara- 9ml


Ezt a szempillaspirált a Nemzetközi Glamour Magazin kitüntetéssel is elismerte a tavalyi évben, ugyanis az év szempillaspiráljának ítélte meg. Különlegessége, hogy rendkívül jól építhető tulajdonsággal bír. Szép hosszú, ívelt pillákat lehet vele kreálni. Maga a keféje nem túl nagy, tudjátok ez a műanyag sörtés verzió. Viszont nagyon szépen elválasztja egymástól a pillákat, nem ragasztja össze őket. Nem lesz csomós hatás. Nem túl intenzív a színe, viszont ha a természetesség jegyében szeretnél mozogni, erre tökéletes választás lehet ez a szempillaspirál.


Egyébként 5 féle árnyalatban fellelhető. Az enyém a '01'-es ami egy fekete szín. Ami még fontos, hogy nekem nem irritálja a szemem. Nem pereg le órákkal később sem.

Petits Jeux -Long-lasting Mono Eyeshadow- (3.5g)

Erre a termékre nagyon kíváncsi voltam mert már a csomagoláson belül is megfogott a külseje. 
Nagyon szép fénye van, kissé gyöngyházas. Világos picit barackos árnyalatú. Nagyon tetszik a textúrája, finom puha maga a púder. Könnyedén fel lehet vinni az ecsetre belőle, nem porzik le, és rendkívül jól tapad. Aránylag elég tartós is, ahogy a nevében is utalnak rá.


Tényleg gyönyörű fénye van. Nagyon tetszik ez az árnyalat is, mert nagyon visszafogott, kellemes barackos szín. 

Liner Virtuose -Crayon Contour Eye Pencil- (1.5g) 

Húha! Azta! Ez a termék nagyon tartós. Egyáltalán nem kenődik el felvitel után. Csillogós, ezüst színű, puha textúrájú szemceruza. Könnyű vele dolgozni, akár vékony, akár vastagabb vonalat szeretnél vele rajzolni. Már egy rétegben tökéletesen látszik az eredmény. Szuperül fel lehet rétegezni/építeni a szempillatőbe.


Ez az ezüstös árnyalat a '605'-ös verzió. Tényleg szép csillámos, ragyogó. Nagyon tetszik ahogy siklik a bőrön, tehát puha a feje és hegyes is, szinte már géles állagú amivel precízen lehet dolgozni.

Carbon -Liquid Eyeliner- (6ml)

Bevallom én annyira nem kedvelem a fekete színű szemhéjtusokat, mert nekem túlontúl is határozottá válik a szemem. Ez a tus valóban nagyon nagyon fekete színű. Extra szépen pigmentált carbon fekete árnyalat a '01'-es változat.


A tusfej tekintetében pedig észre vettem, hogy szuper könnyen lehet vele bánni. Nem az az ecsetes végű téma, hanem ez a hosszított, hegyesített, talán tömör szivacsos végű lenne. Ezáltal sokkal könnyebb vele meghúzni a szempillatőbe a vonalat. Eléggé gyorsan meg is szárad és nagyon tartós is. Nem kenődik el. Lehet vele vékony és vastagabb vonalat is húzni. 

Face termék

Mariniére -Face Countouring Palette- (6g)

A végére hagytam a legeslegkedvencebb termékemet (a matt rúzs mellett :P) ami ez a 3 in 1 termék lenne. Már maga a csomagolás is nagyon aranyos hangvételű. Tetszik hogy 3 termék van egy tégelyben kompakt verzióban. '01'-es változat.


Található benne, ami a legnagyobb részt foglalja el a palettában, egy mélyítő (bronzosító) púder, ami önmagában is egy picit fénylő barnás rész. Nagyon szép lágy mélyítést, bronzosítást lehet vele elérni.
Igen könnyű a textúrája is, pont annyi púdert vesz fel az ecset amennyivel szépen lehet dolgozni.

Továbbá helyet kapott még egy szuper fényes szintén picit barnás, aranylóan fénylő highlighter is.
Gyönyörű fénye van, nagyon nagyon szépen lehet rétegzéssel felépíteni, ahhoz mérten, hogy milyen szintű csillogást szeretnél a sminkedbe tenni.


És az utolsó részlet ebben a csoda palettában, az egy babás peachy pinkes arcpír. Ez a termék viszont matt hatású. Kissé visszafogottabb pigmentáltság terén, de engem személy szerint nem zavar, mert nagyon szép természetes hatást lehet vele elérni. Nem szeretem amikor egy pirosító annyira élénk, hogy felvitel után alig lehet halványítani. Ennél a pírnél ilyen problémát nem tapasztaltam, ezt is viszont szépen rétegzéssel lehet építeni, ha fokozatosan szeretnél erősíteni a pirosításon.


Nagyon jó kis termék lett ez is ahogyan a többi Vivienne Sabó Paris kozmetikum is amit kipróbálhattam.
Ezúton is köszönöm a márkának, hogy bizalmat szavazott nekem és őszintén leírhattam a véleményemet a termékekről.
Ha van kedvetek próbáljátok ki Ti is ezeket a csodás sminkeket, amiket 12 Rossman üzletben tudtok megvásárolni, de online is meg tudjátok rendelni a Rossman weboldalán keresztül. Leírom Nektek hogy hol érhetőek el a termékek.

Üzletlista:

•Budapest, III. Flórián Üzletközpont - Rossman
•Budapest, VIII, Aréna Plaza - Rossmann
•Budapest, Csepel, Görgey Artúr tér 20, 1212
•Budapest, Váci út 36-38, 1132
•Budapest, Oktogon: Teréz krt. 19., 1067
•Budapest, Újpest, Corvin u. 14, 1046
•Ajka, Szabadság tér 14, 8400
•Debrecen, Kossuth u. 1. 4024
•Fehérgyarmat, Kossuth u 14, 4900
•Győr III, Földes G út 12, 9023
•Velence, Tópart út 47, 2481
•Szombathely, Savaria park, Körmendi út 52-54, 9700

Ennyi lett volna az én véleményezésem a Vivienne Sabó egyes termékeiről. Remélem tetszett a bejegyzés, köszönöm szépen, hogy elolvastátok. Béke és szeretet! B.
A termékeket a Vivienne Sabó Paris biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•

"Fekete csütörtök" farmerrel•