Show Glow by Avon•

Bizonyára hallottatok az Avon tavalyi év végén debütáló smink kollekciójáról, amely kétségtelenül a 2020-as év nagy berobbanója a cégnél, nem más mint a 'Show Glow' szuper csillogó és fényes termékei.

Csillámok, fényes pigmentek, szuper színek, krémes árnyalatok, fémes ragyogás,  ragyogó textúrák...leginkább ezekkel a szavakkal jellemezhetném az új Avon Show Glow kollekció egyes darabjait.

A Mark. al márkán belül jöttek piacra a termékek amelyeket a Holochrome hatás ihletett. 
Válogathatunk, fényes highlighterek közül, metálos dual szemszínezők közül, szájfények és csillogó stiftek közül, több árnyalatban.


Szeretném Nektek felfedni a tesztelés eredményeit, és szemléltetni (amennyire csak a kamera vissza tudja adni) milyen szuper 'shiny' és 'glowy" effekteket lehet elérni az egyes sminktermékekkel.
Három szuper Avon Mark. Show Glow terméket próbálhattam ki, amik tényleg elképesztően csillogósak. 
Highlighter, szájfény és dual szemhéjfesték részletes véleményezését láthatjátok a mostani bejegyzésemben.

Avon Mark. Show Glow  -Glow Powder Highlighter- (8g)

Két nagyon szép árnyalatban érhető el ez a kompakt púder állagú highlighter. Én a 'Pink Sand' névre hallgató verziót választottam. Kellemes barackos/pinkes a színe, a fénye pedig aranyló. Szinte melegséget kölcsönöz az arcnak, és teljesen felüdíti az egész megjelenést. Ezért számomra olyan, mintha egy fénylő babás arcpír is lenne egyben. Kellemes puha, maga a púder, és könnyedén fel lehet venni belőle az ecsetre. Tudjátok, vannak azok a púdertípusok amiket kaparászni kell, oda kell nyomni a felülethez, hogy valamit elérjünk...na ez nem ilyen! Nagyon könnyű eloszlatni és eldolgozni.


Nem kell belőle sok, azonnal látható a gyönyörű fénye. Nem csíkoz, aminek kimondottan örülök.
Szerintem csodásan állhat minden bőrszínhez, ez a tónus. Az tetszik még benne, hogy akár a szemzugba vagy a szemhéjra is használható, tehát teljesen univerzális funkciót is betölthet.


Sajnos a kép nem adja vissza, hogy élőben mennyire aranylóan ragyog a fényben. De azért egy picit sikerült elkapnom a pillanatot. Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, mert imádom a highlightereket, és különösen az aranyló színeket, mert nekem egy kedves emlékem is van ezzel kapcsolatban. Életem első highlightere is aranylóan barackos árnyalatú volt, és ezzel a termékkel az Avon ugyancsak okozott számomra egy kellemes meglepetést, élményt, és eszembe juttatott emléket.
Ajánlom Nektek is, de lessétek meg a másik színváltozatot, ha esetleg az jobban tetszene. Ide kattintva az oldalra jutsz!

Avon Mark. Show Glow -Dual Glow Shadow- kétvégű szemhéjfesték (6,3g)


Húha, ez valami fenséges lett. Nagyon tetszik ez a kétvégű kialakítás, és az anyagok kombinálása, megformálása. Összesen 5 féle színpárosításban található meg, ami azért elég jóvá és vátozatossá teszi ezt a terméket színek területén. Én a 'Creme Brulee' nevű árnyalatot választottam, ami egy metálos, barnás kissé ezüstösen csillogó verziója.
Kezdem a hegyes "ceruzás" végű résszel. 


Nekem annyira tetszenek ezek a visszafogottan barnás árnyalatok. A terméknek ezen a felén van a kihegyezett 'crayon' az az "kréta". Finoman puha, krémes állagú, könnyű vele dolgozni. Az is szuper, hogy akár vékonyan szeretnéd meghúzni a vonaladat a szempillatőbe, akár vastagon, ezzel a résszel könnyedén el lehet érni. Satírozásra is alkalmas. A szín felett szépen visszaköszön néhány nagyobb csillám darab, ami vonalvezetés során is jól látszik. 


A 'liquid' az az a folyékony rész, számomra egy kicsit hangsúlyosabb, intenzívebb, színben is és állagban is egyaránt. Az applikátora szivacsos végű mint egy szájfényé, így hatásosabban lehet felvinni a szemhéjra mint pl egy roller stick-el. Az állagát tekintve könnyebb textúrájú, de krémesen puha, már már szemhéjkrémnek mondanám. Érdemes az ilyen állagú termékek alá bázist kenni és egy kevés hasonló színű szemhéjpúdert, vagy fixáló porpúdert, ezzel elkerülheted, hogy a szemráncokban megüljön a termék. (ez minden ilyen folyékony/krémes állagú szemhéjpúdernél előfordul, hiszem tudtommal az ember pislog ;))
Jelentem naggggyon metálos, fényvisszaverő hatást kelt, igazán szép, és előkelő. Nem igazán merném hétköznapokra bevállalni, viszont a ceruzás végűt bátran el tudom képzelni, akár mindennapi szemceruzámnak, mert kissé visszafogottabb. 
Tehát ez a sminktermék 2 az 1-ben és akár alkalomra mész, akár csak munkába,  hogy kicsit feldobd a megjelenésed, ez a termék egyben nyújtani fogja azt amit elvársz tőle.

(swatch két rétegben felkenve)
Ha kedvet kaptál ehhez a kombinálható kétvégű termékhez akkor katt ide, és nézd is meg még milyen csodás színekben érhető el.

Avon Mark. Show Glow -Holochrome Lip Glow- ajakfény (3ml)


Nincs igazán szájfényem, ezért eléggé örültem neki, hogy ez a termék töltheti be a szájfény szerepet a sminktáramban.  Négy szuper fényes, csillogós árnyalatban érhető el. Én a 'Moonstone' nevű ajakfényt választottam. Nagyon finom illata van (és igen íze is :D). Kissé barnás tónusú, enyhén erősíti fel a saját ajkam színét. Az állaga elég ragacsos, ami a jó szájfény ismérve, ugyanis minél sűrűbb/ragacsosabb állagú egy szájfény, annál tartósabban fog fennmaradni az ajkakon.


Szivacsos applikátorának köszönhetően, könnyedén fel lehet kenni, ügyelve a kontúrterületekre is.
Finom csillámszemcséket véltem benne felfedezni, amik szépen ragyognak a fényben. Nekem még az tetszik ebben a termékben, hogy akár egy matt színes rúzst is fel lehet vele dobni. Bátran kombinálható, köszönhetően a barnás alapszínének. Nagyon tetszik. Szuper ajakfény lett, és még puhítja is az ajkakat, ha csak önmagában viseled.

 (Swatch 1 rétegben)
Ha Neked is megtetszett, kattints ide, és nézd meg milyen gyönyörű csillámos színek közül lehet még válogatni.

Szeretnék még két sminket is mutatni, amit a termékekkel készítettem el. Az első egy visszafogott, akár hétköznapokra is viselhető kreáció, a második, egy erőteljesebb, alkalmi viselet.

Szolid, visszafogott báj:


Vagányabb, határozott fellépés:

(Az egyik matt rúzsomat dobtam fel a szuper csillogós szájfénnyel, csak hogy lássátok, mennyire jól lehet kombinálni más színű rúzsokkal is, és milyen csillogást ad tehát egy matt rúzsnak.)




Remélem Nektek is elnyerte a tetszéseteket az új Avon Mark. Show Glow ragyogó termékei, és ha kíváncsiak vagytok akkor az alábbi linken meg tudjátok nézni a kollekció negyedik darabját ami egy csillogó stift, és két gyönyörű színben kapható.

Szuper kreáció lett az Avon Mark.-tól ez a fényes, fémes, csillámló, csillogó minden ízében ragyogó sminkkollekció. 
Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést! Béke és szeretet! B.
A termékeket az Avon biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

O'dore-krémparfüm•

Avon ünnepi újdonságok•

Szabd át-Missguided•