A natúr kozmetikumok ereje-Colo pure skincare•

A natúr kozmetikumok kedvelőinek hoztam az aktuális bejegyzésem, ami a Colo Pure Skincare termékeiről fog szólni.

Kedvelem a természetes összetevőket, a gyógynövények erejét, jótékony hatásait, melyeket ezekhez a kozmetikumokhoz is felhasználtak. 

A Colo Pure Skincare márka megalkotója Bartha Csilla, gondosan összeválogatott alapanyagokból, a természet kincseiből állította össze számunkra natúr kozmetikumait, amelyek segítenek a szép és egészséges bőrhöz vezető úton. Hosszú évek során megszerzett tapasztalataival, tanulmányaival gazdagítva munkáját alkotta meg saját márkáját a COLO-t, aminek latin jelentése: ápol, gondoz. Ebből a tematikából kiindulva alkot Csilla a természet erejét felhasználva.
Számos termék született a bőr gondozására, testápolás, arcápolás témában, de még baba-mama termékek is, hiszen az új életre is fontos hangsúlyt és figyelmet fektet. Tehát már egészen csecsemő kórtól használható ápoló szerek is megtalálhatóak a webshopjában.
Valamint fontos számára a környezettudatosság, pálma olajat egyáltalán nem tartalmaznak a termékek, és a csomagolásnál is teljes az odafigyelés, az 1-es PET műanyag nem alkalmas a termékek tárolására, ezért magas minőségű ftalát mentes műanyagba, airless tégelyekbe kerülnek a csodaszerek.


Szeretném megköszönni Csillának, a bizalmat és a lehetőséget amit nekem szavazott, és, hogy kipróbálhattam fantasztikus termékeit, amikről most szeretnék Nektek egy kis bemutatót tartani, hogy Ti is megismerhessétek a natúr kozmetikumok ezen világát.




Három termék véleményezését olvashatjátok a bejegyzésemben, egy arclemosó tej, egy arc tonic, és egy arc szérum lesz a téma.

Colo mélytisztító arclemosó tej -zsíros, vegyes bőrre- (150ml)

Egy nagyon különleges arc tisztító "krémmel" nyitom meg a jellemzést, amely egy krémes állagú arc lemosó tej. Teljesen bio és natúr összetevőkből áll, amely nem tartalmaz alkoholt, tehát nem szárította ki a bőröm. Nagyon tetszenek az olyan lemosók amik krémes textúrájúak, nagyon kényelmes a használatuk. Száraz bőrre érdemes felvinni, 2-3 nyomásnyit, bőven szét lehet oszlatni az arcbőrön.
Teljesen hatékonyan távolítja el a sminket, és a szennyeződéseket.



Tartalmaz rizs olajat, mely véd a káros környezeti sugárzások ellen, mélyen behatol a bőrbe, ahol bőröregedés gátló hatásait fejti ki, és serkenti a vérkeringést. Zöld agyagot, ami a faggyútermelésben játszik szerepet. Bio aloe vera gélt mely erős gyulladáscsökkentő és hidratáló szer. Ennek külön örülök, mert imádom az aloe hatásait, és előszeretettel használom én is. Szuper, hogy ebben a termékben ez is megtalálható.



Valamint görögdinnye magolajat, ami egyensúlyba hozza a faggyútermelést. továbbá bio uborka kivonatot, illetve ami még számomra érdekes volt, hogy kókuszból készült cukortenzidet is, ami 100%-ig növényi eredetű és kivételesen jól tisztítja a bőrt.


Nagyon könnyű adagolni, láthatjátok a pumpás fejet, ami higiénikus és könnyen kezelhető. Kellemes, számomra kissé citrusos illatú, eloszlatás után nem habzik fel az arcbőrön, olyan érzés mintha egy krémet vinnél fel az arcodra. Szépen el lehet kezdeni a tisztítást, hatékonyan  lehet vele eltávolítani tényleg mindent.


Kis langyos vízzel elegyedve, kíméletesen és gyorsan le lehet mosni az arcról, egyből oldódik. Arc tisztítás után annyira puha és hidratált lett, kissé érezhető utána egy krémes réteg amely nagyon kellemesen vonja be a bőrt. Szinte azonnal észrevehető, hogy szebb, egységesebb lett a bőröm, a pórusokat is szépen összehúzta. Nagyon tetszik!
Szinte minden bőrtípusra alkalmazható, zsíros, pattanásos bőrre, vegyes bőrre, érzékeny és dehidratált (száraz) bőrre. És a legjobb, hogy akiknek ekcémás a bőrük is bátran használhatják.
Állatokon nem tesztelt termék!
Mindenképpen érdemes kipróbálni, ha minőségi bőrápolásra vágytok természetes összetevőkkel, melyek nem irritálják az arcbőrt. Ide kattintva pedig több mindet megtudtok róla, illetve meg is tudjátok rendelni.

Colo bőrkiegyenlítő arc tonic, uborkakivonattal és szalicilsavval -zsíros, pattanásos bőrre- (100ml)

Fontos számomra, hogy használjak tonicot a bőröm kezelése, ápolása során. Ebben nagy segítség ez a természetes és bio összetevőkből álló szer. Melyet az arctisztítási fázis után szoktam használni. Az illata eléggé gyógynövényes. 
B3 vitamint és bio uborka kivonatot is tartalmaz ami táplálja a bőrt, és segít a pattanásos problémák orvoslásában.  


Egyáltalán nem irritálja a bőrömet, pedig nekem mindig van elvétve 1-2 pattanás az arcomon. Kellemesen lehet vele áttörölgetni az arcbőrt, nyugtatja és tonizálja nem csak a pattanásos bőrt, nyugodtan alkalmazható miteszeres, olajos, zsíros bőrre akár érett pigment foltos bőrre is. Én még észrevettem, hogy mióta használom, kimondottan hamarabb gyógyulnak a pattik utáni hegek, látványos foltok is. Nem tartalmaz alkoholt, így nem is szárítja a bőrt. 


Önteni kell a flakonból, a megfelelő mennyiséget, a kis adagoló fejen keresztül. Szintén higiénikus megoldás. Azt tudni kell róla, hogy nem tartalmaz mesterséges színezéket és illat anyagot, az illat amivel rendelkezik az a bio levendula víznek és bio citrusos citromfűnek köszönheti. Mesterséges anyagoktól és kőolajszármazékoktól mentes!
Szintén hozzá járul a bőr egységesítéséhez, teljesen leszárította a pattanásaimat, aminek kimondottan örülök, mert fontos, hogy ezeket ha már sajnos kialakult a probléma, akkor minél hamarabb kezeljük. A gyulladásokra is nagyon hatékony, mivel természetes BHA szalicilsavat tartalmaz, amit feketefűzből nyernek ki, így kíméletesen hámlaszt, ezáltal kiszárítja a pórusokat és regenerálja a sejteket. Sokkal jobb megoldás ez mint a mesterséges verzió, mert elkerülhető a bőrirritáció.


Ami a legjobb, hogy fertőtleníthetjük is az arcunkat vele a bio levendula víznek hála, ami egyben nyugtatja is a bőrünket. 
Állatokon nem tesztelt termék!
Tökéletesen beilleszthető a napi rutinomba, teljesen meg vagyok vele elégedve. Ajánlom, hogy próbáljátok ki. Ide kattintva több mindent is megtudhattok róla, illetve meg is tudjátok rendelni.

Colo Acne control serum -zsíros, pattanásos bőrre- (30ml)

Ez a szérum egy áldás, legalább is én ezt tapasztaltam. Nem tartalmaz szárító alkoholt, mégis hatékonyan tudtam kezelni vele a pattanásaimat. Általában reggel és este használom, szintén ez is beépíthető a napi arcápolási rutinomba, ahogy a többi termék is. Tele van növényi kivonatokkal és nagy koncentrátumban tartalmaz vitaminokat, (ezért érdemes olyan arckrémet használni utána ami esetleg natúr és nincs benne c-vitamin, nehogy sok legyen az bőrnek!) amik segítenek a gyorsabb gyógyulási folyamatokban. Szabályozza a faggyútermelést, nekem a használata után egyáltalán nem volt fényesedés az arcomon. Nem olajos bázisú így könnyen és észrevétlenül szívódik be.


Az egyik legfontosabb összetevője a tengeri alga és cink szulfát keveréke, melyek kimondottan a Staphylococcus aureus és a Propionobacterius baktériumokra koncentrál és teljes mértékben visszatartja, hogy ezek el tudjanak szaporodni a bőrben amik aztán okozzák sajnos a gyulladást, amiből a pattanások alakulnak ki. Tartalmaz továbbá ahogy az előző termékek is bio uborka kivonatot, bio levendula vizet, bio olasz szalmagyopárt. Utóbbi azért olyan különleges mert serkenti a vérkeringést és képes csökkenteni a gyulladást, valamit hegesedés elősegítő, ami nekem hatalmas segítség, és sajnos megint el kell, hogy mondjam, hogy a cukorbetegség egyik hátulütője a nehezen gyógyuló sebek. Ezért is áldásos számomra ez a szérum.



Igazán higiénikus a használata, ezzel az üveg pipettával lehet adagolni a cseppeket, én nem csak a pattanásokra használom, hanem az egész arcbőröm felületén el szoktam oszlatni, bőven elég számomra 2-3 csepp, amit szépen körkörös mozdulatokkal óvatosan eldolgozok, majd várok a teljes beszívódásra.
Semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, sem színezéket sem illatanyagot. Az illatát a gyógynövények és vitaminok természetes aromái szolgáltatják. Tényleg ajánlom azoknak akik hasonló gondokkal küzdenek meg napi szinten mint én, mert tudom, milyen nehéz megtalálni a megfelelő terméket a problémás bőrre.
Állatokon nem tesztelt termék!
Ha több mindent meg szeretnél róla tudni, illetve meg is rendelnéd, akkor ide kattintva tudod megtenni.


Nélkülözhetetlen kellékeimmé váltak ezek a természetes összetevőket tartalmazó arcápolási termékek, és teljes szívemből merem őket ajánlani, mert visszaköszön a szakértelemmel és figyelemmel megalkotott minőség. Köszönöm Csillának, hogy megismerhettem fantasztikus bőrápoló szereit és a lehetőséget is a kipróbálásukra! Teljes mértékben elégedett vagyok!

Továbbá ha van kedvetek, a Colo oldalán található blogon rengeteg cikk közül tudtok szemezgetni, mind hasznos bőrápolási bejegyzések, tippekkel, tanácsokkal a még hatékonyabb bőrvédelem érdekében.

Ingyenes szállítás 12.500Ft felett és 35 napos visszafizetési garanciával is találkozhattok, ha a Colo Pure Skincare termékeit választjátok.

Egy kis érdekességnek még megosztom, hogy nemrég megvettem az új Glamour magazint és felfedezni véltem benne két Colo ajánlást is. ;)


Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, remélem tetszett és kedvet kaptatok, hogy natúr termékekkel ápoljátok a bőrötöket. Béke és szeretet! B.
A termékeket a Colo Pure Skincare biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•