Amayaa-Koreai szépség a közelben•

A mai bejegyzés témája a koreai szépségápolás 2 szuper terméke lesz, és nem is akárhonnan!

Szeretném elmondani Nektek, hogy egy szuper webáruház nyitotta meg kapuit, ahonnan prémium, azaz magas minőségű koreai szépségápolási szereket, sminkeket tudtok beszerezni, és még olyan termékekhez is hozzájuthattok amik itthon Magyarországon nem is elérhető. 


Minden kozmetikum amit láttok a weboldalon 100%-ig eredeti termék. Amik elérhetőek mind raktáron vannak, tehát nem kell hetekig/hónapokig várni az adott rendelésre, mert a cég azonnal tudja küldeni a kívánt termékeket. Olyan lehetőséget is kínálnak Számotokra, ha esetleg valamit szeretnétek ami nincs náluk, azt jelezhetitek is feléjük. E-mail-ben,  készséggel állnak rendelkezésetekre. Vegán termékekkel is találkozhattok a weboldalon!
Ami még szuper és említésre méltó, hogy pénz visszafizetési garanciát (30 nap) vállalnak a termékekre. 
Ééééésssss! Minden rendelés mellé ajándék termékminta jár amit Ti választhattok ki! :) A bejegyzés végére majd írok pár hasznos infót és linkelek is Nektek a szállítással kapcsolatban.

Szeretném megköszönni az Amayaa Skincare&Makeup Store Csapatának, hogy megismerhettem és kipróbálhattam ezt a két fantasztikus korai márkát és termékeiket. A szállítás szuper gyors volt és gondosan vigyázva a becsomagolásra, épségben megérkeztek hozzám a termékek.

Két szuper márkától fogok Nektek bemutatni egy krémet és egy ajakbalzsamot, amiket egyébként a Sephora is népszerűsít, tehát már ez is egy jó pont. Részletes jellemzéssel és leírással jövök, hogy jobban meg tudjátok ismerni ezeket a szépségápolási termékeket.
A Dr. Jart+ és Laneige márkákról lesz szó.


Dr. Jart+ Cicapair krém (50ml)

Ez az arckrém leginkább az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrűeknek megfelelő, valamit a száraz bőr ápolására is kitűnő. Kezdeném a csomagolással, ami eléggé minimalista lett, számomra hasonlít egy orvosi kenőcs kinézetére. Ami nem is véletlen, hiszen eza krém egy csoda gyógykrém. Tartalmaz többek között tigrisfüvet, amit évszázadok óta elismernek és használnak a bőr gyógyításakor és ápolásakor.  


Elsőre az illata ilyen kámforos, gyógynövényes, de egész kellemes, nem zavaró jellegű. Kicsit sűrűbb textúrája inkább balzsamos az állaga a krémnek, viszont nagyon szépen el lehet oszlatni a már megtisztított bőrfelületen. Nagyon jó érzést kelt, ez a balzsamos textúra és aránylag szépen és gyorsan be is szívja a bőröm. Szérum után szoktam használni, hogy végleg megnyugtassam vele az arcbőröm. Eszméletlen jó, a bőrgyógyító hatása, ugyanis mikor megkezdtem a tesztelést, pont adott volt egy pattanás az állam környékén. A fájó érzést megszüntette, és gyorsabban indult be a gyógyulási folyamatom.



Nekem alapjáraton lassabban gyógyulnak a sebeim, hegeim a cukorbetegségem miatt, de ez a krém egy áldás! Nem hagy ragacsos, zsíros bőrérzést használat után, csak a nagyon finom extra és hidratált arcbőr ami feltűnik egyből. A pirospozsgás arc nálam tisztítás után állandósult probléma, amire szintén gyógyír ez a krém. Teljesen egységessé teszi az egész bőrfelületet ami nagyon tetszik, így sminkelés előtt is bátran lehet hidratálni vele.


Nem tartalmaz:
•parabént
•szulfátokat
•ftalátokat
•ásványi olajokat

Nem tömíti el a pórusokat, tényleg kíméletesen hidratál, az orrom melletti kiszáradó részekkel csodát művelt,  nagyon megéri használni. Teljesen beleszerettem, annyira jó minőségű krém.
Ha kipróbálnád, akkor katt ide és már rendelheted is.

Laneige Lip Glow ajakápoló (Peach 10g)

Tudjátok, hogy az ajakápolás megszállottja vagyok, ezért nagy izgalommal vágtam bele ennek a Laneige fénylő ajakbalzsamnak a tesztelésébe.


Szeretem a tubusos ápolókat, mert nagyon praktikus és higiénikus a használatuk. Akár út közben is bátran lehet használni, nem kell belenyúlkálni, tehát elkerülhető, hogy bármilyen kórokozót a termékbe vigyünk az ujjunkkal. Nagyon egyszerű használni, az adagoló feje is rásegít a könnyű felvitelre.


Látható, hogy enyhén barackos színezésű a balzsam, ami tényleg nagyon szép fényt ad az ajkaknak. Meglehetősen jól hidratál, ugyanis murumuru és shea vajat tartalmaz amik mint tudjuk nagyon jó puhító és hidratáló vajak. Nagyon finom, igazi barackos illata van. Kellemes az íze is.


Szuper tartós is, hiszen nem folyós a textúrája, inkább ez a lágyabb balzsamos állag ami az övé. Szépen felpuhítja az ajkaimat, remekül hidratál, és még az illata is szuper.
Nem tartalmaz:
•SLS, SLES-t (Sodium Lauryl Sulfate-bőrirritációért felelős vegyület)
•szulfátokat
•parabént
•ftalátokat


Nagyon megszerettem ezt a kis tubusos ajakápolót, és ha tényleg vágytok a minőségi ajakápolásra én szívből ajánlom ezt is. Ide kattintva tudod megrendelni.

Összességében nagyon megvagyok elégedve a termékek minőségével, és hatásaival, továbbá a webáruházzal is, mert azon felül amiket leírtam az elején még érdemes tudni, hogy 15.000Ft vásárlási összegnél, ingyenesen szállít a cég. De linkelek egy lapfület ahol a szállítás módjairól tudtok informálódni.

Remélem tetszett a bejegyzés, és kedvet kaptatok a K-Beauty termékekhez, én személy szerint egyre jobban imádom őket! Béke és szeretet! B.
A termékeket az Amayaa biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•