Dr. Oracle-Tudományosan természetes•

Ma egy különleges termékcsaládot fogok Nektek bemutatni, amely kimondottan az érzékeny és problémás, zsírosodásra hajlamos bőrre lett kifejlesztve.

A Dr. Oracle termékei ezekre a gondokra tökéletes megoldást nyújtanak. Egyébként a márkát 40 bőrgyógyász alapította Dél-Koreában, ami azért elég nagy szó, hiszen ha ennyi hozzáértő tanult ember összefog, abból csak jó sülhet ki. 70 Oracle klinika terjeszti a bőrápolással kapcsolatos tudását Dél-Koreában, ezzel is bizonyítva, hogy termékeik kiváló minőségűek és fel veszik a harcot a sokunk által érintett problémákkal, mint a pattanásos/problémás bőr, bőr öregedés, dehidratáltság stb.

Rengeteg tudományos kísérletnek vetették alá a termékeiket, hogy aztán kifejleszthessék megbízható összetevők segítségével a különböző kozmetikumokat.

Szeretném megköszönni a Goodskin Csapatának ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megismerhettem és kipróbálgattam a Dr. Oracle termékeit. Számomra fontos, hogy értékes tapasztalatokat adjak át Nektek a koreai szépségápolási márkákkal kapcsolatban, és megismertesselek Benneteket ilyen szuper webshopokkal ahonnan be tudjátok szerezni a különleges termékeket.
Említésre méltó, hogy a Goodskin Csapat maguk is tesztelik a termékeket amiket aztán tiszta szívvel mernek árulni, mert 100%-ban megbizonyosodnak azok hatásairól. A K-Beauty legjavát hozzák el számunkra, hogy itthon Magyarországon is elérhetőbbé váljon ez a fajta szépségápolás. Ami még ezeken felül is túl tesz, hogy minden termék amit a webshopban találtok állatokon biztosan nem tesztelt és elismerő CPNP tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Blogot is vezetnek, többek között arctisztítási rutinról, aktuális trendekről, tippekről, tanácsokról. Érdemes bekukkantani! ;)
Facebook-on, és Instagram-on is tudjátok követni a munkásságukat.

Ebben a bejegyzésben olvashattok majd egy arc tonerről, egy emulzióról, csodás és innovatív hámlasztó pálcikákról és 4 db szuper hidratáló fátyolmaszkról.


 Dr. Oracle A-Thera Toner -Sensitive- (120ml)

Kezdeném azzal, hogy már a minimalista csomagolással is üzen a termék, miszerint ez igen komoly cucc. Szeretem a letisztult, egyszerű, szép külsejű kivitelezésű dolgokat. Ez a toner kimondottan a zsíros, kombinált és érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Vizes állagú, viszont a pumpás adagoló fejnek köszönhetően egész könnyen lehet a tisztító pamacsra felvinni. Nem kell döntögetni, hanem csak ráspriccelek általában 3-4 nyomásnyit, tökéletesen elég ahhoz, hogy szépen át tudjam törölni az egész arcfelületemet vele. 


Reggel és este használom, tökéletesen be tudtam illeszteni az arcápolási rutinomba. Nagyon finom tiszta illata van, egyáltalán nem erős, de mégis érezhető. Nem irritáltja a bőrömet, szépen egységbe hozza a balanszot, kezeli a felületet. Tartalmaz bambusz kivonatot, ami segít megfelelő mennyiségű nedvességet juttatni a bőrbe, valamint zöld tea kivonatot, ami nyugtatja a fáradt bőrt. Szőlőmag kivonattal járul még hozzá a bőrpuhításhoz, és rengeteg antioxidánst is tartalmaz. Nagyon szépen tonizál, segít a faggyútermelés szabályozásában, és abban is hogy a pattanások gyorsabban gyógyuljanak. Minden bőr típus nyugodtan használhatja, nem csak az adott problémákat elszenvedők.
Nem tartalmaz:
•alkoholt
•parabént
•szilikont
•szulfátokat
•mesterséges szín és illatanyagokat 

Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!
Nagyon megvagyok elégedve ezzel a termékkel, tényleg prémium minőségű. Ha Te is szeretnéd kipróbálni, ajánlom tiszta szívből, ide kattintva pedig meg is tudod rendelni.

Dr. Oracle A-Thera Emulsion (120ml)

Szintén ebből a termékcsaládból származó minimalista csomagolású termék. Reggel használom ezt a könnyedebb textúrájú emulziót/krémet ha jobban tetszik. Kimondottan ez is a zsíros kombinált bőrtípusra nyújt mentsvárat, segít a vízháztartás rebalance-ban, a faggyútermelést is szabályozza és egységessé teszi a bőr textúráját. A kipirosodásomon is segített és teljesen megnyugtatja azt tisztítás, tonizálás után. Mivel ilyen kis könnyed reggelre nekem tökéletes hidratáló.


A pumpás adagoló fejjel szintén higiénikusan és könnyen lehet adagolni a megfelelő mennyiségű adagot a bőr számára. 
Kellemes lágy illattal rendelkezik, nagyon könnyen eldolgozható, és hamar beszívódik. Nem érzékeltem ragacsos utó érzést használat után. Szintén remekül nyugtatja a bőröm, extra simává és hidratálttá tette azt. Bambusz vízzel járul hozzá a hidratált bőrhöz és zöld tea kivonattal segít rá a gyulladás csökkentésére.A legjobb, hogy még a pórusokat sem tömíti el. E-vitamint is tartalmaz amely véd a káros UVB sugaraktól és annak okozta sérüléseitől, amik sajnos majd csak évekkel később lesznek láthatók a bőrön. Tehát nagyon fontos, hogy olyan készítményeket válasszatok amiben mint ebben az emulzióban is van ilyesfajta védő összetevő! 


Száraz bőr esetén is nyugodtan alkalmazható.
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!

Tökéletesen elégedett vagyok ezzel a lágy hidratálóval. Ha kipróbálnád, ide kattintva több mindent meg tudsz róla illetve meg is tudod rendelni.

Dr. Oracle A-Thera Pheeling Stick -hámlasztó pálcikák- (10 db)

Azzal kezdeném, hogy eszméletlenül meglepett engem ez a termék. Egyrészről mert soha nem is gondoltam volna, hogy mint hámlasztó ilyen formátumban jelen van a szépségiparban. (de lassan már nem lepődöm meg semmin :D ) Másfelől pedig, hogy ennyire hatékony! Én a hámlasztás híve vagyok, és vallom, hogy egy jó hámlasztó igenis aranyat ér! Nagyon sokat tehetsz a bőrödért ha bizonyos időközönként hámlasztasz, mert teljesen megszabadít a már elhalt hámrétegtől, és szuperül felépíti az új sejt struktúrát. Ezért örömmel és nagy izgatottsággal vágtam bele ezeknek a hámlasztó pálcikáknak a tesztelésébe, ami számomra elég innovatív, új módszernek bizonyult, viszont annál hatásosabbnak!


Egy doboz 10 db hámlasztó pálcát tartalmaz, ami ha úgy vesszük kb. 2 hónapra elegendő mennyiség, mivel célszerű egy héten 1x használni. Azt is tudni érdemes, hogy nem szabad sűrűn pl. napi rendszerességgel hámlasztót használni, mert csak megmaratod a bőrödet vele! Ez fontos! 
Az összes pálcika egyesével külön van csomagolva légmentesen, hermetikusan a dobozon belül. 
A kis csomagolást felbontva tudod magát a pálcikát kivenni, ami hasonlít egy fültisztító sticre, csak a fej jelen esetben sokkal nagyobb. ez a pamut rész van beáztatva különféle savakkal amik mind segítenek a pattanás lekezelésében, gyógyításában, a bőr hámlasztásában, sterilizálásában.


Szintén a bambusz kivonat az alapja ennek az oldatnak is, valamit még tea fa kivonat ami nagyon jó gyulladáscsökkentő antibakteriális hatású készítmény. Továbbá tejsav és glikolsav gyarapítják az összetevők listáját amik mind a sejtek és a bőr megújításában játszanak közre. Valamint szalicilsavat is tartalmaz ami mélyrehatóan a pórusokban fejti ki hatását, segítve a pattanás kezelést. Természetes gyümölcssav kivonatokat is találunk benne mint a  citrom és alma kivonat, ezek is a hámlasztásért felelősek.
Nekem rendkívül nagy segítség volt, és már az első 2 használat után észre vettem a változást. "Szerencsémre" pont most lett egy orbitális gyulladt pattim az orrtövemben, amit könnyedén elértem ezekkel a pálcikákkal és helyileg gyorsan le is tudtam varázsolni, sokkal gyorsabban mint az átlagos gyógyulási folyamatom. Mint azt tudjátok (akik régebb óta olvastok), hogy a cukorbetegségem egyik tünete, hogy a sebeim/hegeim rendkívül lassan gyógyulnak az anyagcsere zavar miatt, így külsőleg kell rásegítenem a gyógyulásra.


Általában este használom, mikor eljön az ideje, be tudom építeni a rutinomba, arctisztítás után, érdemes végig törölni az egész arcot vele, különösen az érintett pattanásos felületet, majd várni pár percet, hogy a hatóanyagok beszívódjanak. Ezután le lehet öblíteni és jöhet a toner stb. Ami még szuper, hogy a kis tasakban amiből kivesszük a pálcákat, marad annyi oldat, hogy akár a nyak területére is simán fel lehet használni, majd az adott módon eljárni ahogy az arcnál.
Minden bőrtípus használhatja ezt a higiénikus pálcás megoldást. 1 db pálcát egyszer célszerű használni! 
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!

Ha kipróbálnád ezt a fantasztikus úttörő hámlasztási módszert, akkor ide kattintva meg tudod rendelni.

Fátyol maszkok (4 db)


Dr. Oracle -Dermasys termékcsalád- Hyaluronic Aqua fátyolmaszk (35g/1 db)


 Szuper kényelmes és puha volt mikor felhelyeztem az arcomra tisztítás után. Balzsamos esszenciába van bele áztatva ami többek között hialuronsavval, poliglutaminsavval, ezüst rezgőgomba kivonattal (igen, a koreaiak tudják hogy a természet kincseit igenis tudni kell használni) járulnak hozzá a mély hidratáláshoz. Ez a maszk különösen a dehidratált, száradt fakó/fáradt bőrűeknek egy energia bomba. Nagyon kellemes volt viselni, tényleg kényelmes, hűsítő érzés. Finom az illata is, és olyan puha volt ennek a maszknak az anyaga. Tartalmaz még aloe vera, zöld tea és édesgyökér kivonatokat, amik mind segítik a bőr nedvesség tartalmának és egységes vonalának a megőrzését.
Nagyon nagyon puha és friss érzésű lett a bőröm tőle. 
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!
Ha kipróbálnád, ide kattintva elérhető.

Dr. Oracle -Dermasys termékcsalád- Mineral Soo fátyolmaszk (25g/1 db)


Nagyon kellemes air-fit maszk lett, amely 3 féle tiszta vizet tartalmaz amik hozzásegítik a bőrt a kiegyensúlyozott víz-háztartáshoz.
Ásványvíz, mely ásványi anyagokban gazdag.
Gleccser víz, mely segít a sejtmegújításban.
Tenger víz, mely csökkenti az irritációt és a kipirosodást.
Nagyon tetszett ez a maszk mert rendkívül puhító hatással volt a bőrömre.
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!
Ha Te is kipróbálnád, ide kattintva meg tudod rendelni.

Dr. Oracle -Dermasys termékcsalád- Excellent Diamond V Fátyolmaszk (35g/1 db)


Szuper érdekes volt számomra ez a kialakítás. Ugyanis ezt a maszkot a fülünkre kell ráerősíteni miután felhelyeztük az arcunkra. A nyakunk is kap egy maszkréteget, aminek a végeit szintén a fülre kell erősíteni. Összességében még kényelmesebb volt mint az összes többi, mert tuti stabil érzésem volt tőle. Gyémánt port is tartalmazó arc lifting maszk mely feszesíti a bőrt. A fáradt bőrömet teljesen felfrissítette, hidratálta. Továbbá sokkal feszesebb lett és rugalmasabb a bőröm használat után.
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!
Mindenképp próbáljátok ki! Ide kattintva tudod megrendelni. 

Dr. Oracle -Dermasys termékcsalád- Tengeri kollagénes fátyolmaszk (25g/1 db)


Képzeljétek el, ez egy nagyon vékony fátyolmaszk, ami egy alapon fekszik mikor kiveszitek a csomagolásból. Ezt az alapot leválasztva lehet használni a maszkot. Felhelyezés után, olyan érzés mintha ott se lenne, de közben érezhető a kis hűsítő érzése. Tartalmaz zöld teát és kínai kúszómagnóliát amik mind hidratálnak és puhítanak. 20 percig hagytam fent hatni a maszkot és elképesztően felpuhult az arcbőröm, és sokkal élettel telibbé vált tőle.
Dermatológiailag tesztelt, és állatkísérlet mentes, eredeti termék!
Ha kipróbálnád, ide kattintva elérhető.

Remélem hasznosnak találtad a bejegyzést, és felkeltették az érdeklődésedet az alábbi termékek. Szerintem nagyon jó minőségű készítményekről van szó, és az innovatív megoldások, újítások sem állnak távol a cégtől. Menjetek a Goodskin oldalára és böngésszetek további prémium minőségű K-Beauty kincs után, vagy lessétek meg a Dr. Oracle további termékeit.
Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést. Béke és szeretet! B.
A termékeket a Goodskin biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•