Februári AVON újdonságok•

Kellemesen indult a február, mivel az Avon újdonságai most is mint mindig hangulatba hoztak.

Három fantasztikus újdonságot fogok megmutatni Nektek, amik már mind elérhetőek az Avon tárházából.

Szemöldök formázó készlet fémdobozban

#BEAUTY, található a dombornyomott felirat a fémdoboz tetején. Nagyon megnyerő ez a krémszínű, nude dobozka, amiben helyet kaptak a szemöldök igazítására alkalmas eszközök.


Három darabos készlet képezi a szettet:
•szemöldök kefe
•szemöldök borotva
•szemöldök fésű


A szemöldök kefével, szép ívelt vonalat lehet húzni a szemöldök festése során, alkalmas poros és krémes állagú termékekhez.
A szemöldök fésű segítségével, meg lehet igazítani a kusza szálakat, és akár festés után is át lehet fésülgetni a szálakat a tökéletes forma eléréséhez.
Ez a szemöldök borotva pedig nagyon praktikus darab a készletben, ugyanis a kisebb pihe szálakat szépen el lehet távolítani, amiket nagyon nehezen lehet mondjuk egy csipesszel kihúzogatni, vagy a dúsabb szemöldök ritkítása érdekében csak egyszerűen átfésülni vele a szemöldököt, tehát szuperül lehet vele ritkítani a szemöldök szálait.



Nagyon praktikus megoldás ez a szemöldök kit, mindenkinek ajánlom aki szép ápolt szemöldökre vágyik. Az alábbi linken megtaláljátok, és meg is tudjátok rendelni.

Avon True Euphoric Volume -dúsító és hosszabbító- szempillaspirál (10ml)

Nagyon nagyon tetszik ez a szempillaspirál, hihetetlen mennyire kiemeli a tekintetemet, használat után. Én a 'navy' árnyalatot választottam, ami egy sötétebb kék árnyalat. Imádom a kék színű szempillaspirálokat, mert a barna szememhez remekül passzolnak a kékes árnyalatok.


Szuper nagy kefe fejjel rendelkezik, ami rásegít az extra hosszú és dús szempillák elérésére. Enyhén látható a kékes beütés, ha rá süt a pillákra a napfény. Nem nehezíti el a pillákat használat után, nem pereg le, nagyon tartós. Rétegzéssel tudod változtatni az intenzitását, és mégsem csomósodik össze a szempillákon a festék. Nem ragadtak össze a szempilláim, szépen szét választotta a homokóra alakú kefe őket.


Fantasztikus szempillaspirál, én nagyon megszerettem, és nem csak különleges smink viselésekor használható, hanem akár egy hétköznapi sminket is picit fel tud dobni. Imádom! Nekem sokszor már unalmas a fekete spirál, így annyira örülök, hogy rátaláltam az Avonnál erre a különleges színváltozatra. De természetesen fekete és barna színekben is elérhető.


Ha kipróbálnád, akkor az alábbi linken tudod megrendelni.

Avon Color Trend -matt ajakrúzs- (3.6g)

A szerelmesek ünnepe ihlette Color Trend rúzs igazi Valentin-napi hangulatba hozza az embert. Három gyönyörű színben érhető el, amik hűen hozzák a kívánt romantikus hatást. Én a 'mauve' színváltozatot próbálhattam ki és azt kell, hogy mondjam tényleg csodaszép.


Látható a design-on is, hogy teljesen szerelmes hangulatú. Tetszik ez a csomagolás, illetve, hogy magában a rúzsban is visszaköszönnek a szivecskék. Annyira aranyos hangvételűvé válik így ez a rúzs.
Nagyon szép, intenzív színe van, nekem elég volt 2 réteg a tökéletes fedéshez. Szuper tartós, és félmatt hatású. Nem szárította ki az ajkaimat, és ezt imádom benne. De használat előtt mindig érdemes hidratálni az ajkakat.



Kukkantsatok fel az oldalra, mert még ezen kívül, két csodás intenzív színárnyalatban érhető el.
Az alábbi linkre kattintva pedig meg is tudod rendelni.


Ismételten nagyon tetszettek és eléggé beváltak az Avon újdonságai. Ajánlom Nektek is a figyelmetekbe! Továbbá szuper termékeket tudtok még felfedezni az avon.hu oldalán. Érdemes szétnézni ;)
Remélem tetszettek az újdonságok, és a bejegyzés is hasznos volt! Béke és szeretet! B.
A termékeket az Avon biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•