Nyári fürdőruha trendek-2020•

Elérkezett a nyár, és ami azt illeti a fürdőruha szezon is. Ebben a bejegyzésben, összeválogattam Nektek a legdivatosabb fürdőruha trendeket, hogy tudjátok mik lesznek a felkapott minták, szabások, formák az idei szezonra.

Valamint ötletet is szeretnék adni, hogy az alkatotokhoz megfelelő fürdőrucit válasszátok, és ehhez tartozik egy szuper jó webshop ajánlás is, ahol megtaláljátok az összes menő és trendi fürdőruhát magatoknak. 

A manzara.hu oldalról válogattam össze Nektek az idei trendeknek megfelelő darabokat, hogy megkönnyítsem Számotokra a választást és megkíméljelek Titeket a felesleges keresgéléstől. Minden alkathoz, típushoz és stílushoz kínál a webáruház extra szép fürdőruhákat, bikiniket, hogy tényleg mindenki megtalálja a számára legkedvesebb és legjobban passzoló darabját a nyárra.

Az idei nyári trendekre tökéletesen elmondható az, hogy a bikini és az egyrészes fürdőruhák is nagyon menni fognak, így nincs olyan opció, hogy ezzel vagy azzal mellé nyúlsz. Viszont a most következő listát azért válogattam össze, hogy tudjátok milyen minták, anyagok, szabások lesznek trendik, illetve hogy melyik forma milyen testalkathoz javasolt, vagy kinek állhat jól.
De akkor most nézzük is meg azokat a trendeket. :)

-Virágminta-

A trópusi printek azt hiszem viszik a pálmát, mint vezér virágminta, azonban nem csak ez a stílus ami sikkes lesz, hanem a romantikus stílusú printtől kezdve a retro apró virágokon át, fellelhető lesz a művészi stílusú virágminta is. Mutatok néhány szép darabot: (ezeken kívül még rengeteg virágmintás darab van a Manzara oldalon)





Kinek áll jól?
Ha atletikus/sportos alkattal rendelkezel, válaszd a csajos virágmintákat és a cuki fodrokat. A deréknál szabott fazonnal pedig nőiesebb sziluettet varázsolhatsz. 

-Batikolt hatás-

Húha azt hiszem újra teret hódít magának a batikolt stílus, ugyanis ez most nem csak a fürdőruhákon köszön vissza, de nagyon sok ruhadarabon is viszont fogjuk látni. Addig is itt egy tipp:


Kinek áll jól?
Ha pici a cici...Bátran nyomasd a fodrokat és a hangsúlyos díszítéseket, de a színes vibráló minták is segítenek, hogy nagyobbnak tűnjön a dekoltázsod.

-Csipke és horgolt stílus-

Idén nyáron nemcsak a strandruhád lehet csipkés vagy horgolt de a fürdőrucid is pompázhat ebben a bohém stílusban. Rengeteg strandruhát is találtok a Manzara webshopban.

-Fodrok minden mennyiségben-

Imádni való már csak önmagában is, de nem csak a ruháinkat dobja fel, hanem a fürdőrucijainkat is. Itt is érvényesül a szabály, hogy mellben erősít, így a kis mellű lányok legjobb barátja a fodor! Mutatok 1-2 szépséget az oldalról:




-Állati minták-

Talán az állati minták soha sem fognak kimenni a divatból. Ami jó hír, hiszen ha beszerzel egyet közülük, akkor azt nagyon sokáig tudod viselni nyaranta. A leopárd mintás és a kígyó mintás darabok nagyon szexisek. Mutatom a kedvenceimet:




-Húzd magasra, Baywatch után szabadon-

Mekkora divat volt anno ez a fazon, gondoljatok csak bele a Baywatch sorozatba és az ott viselt fürdőruhákba. Ez a vonal most nagyon trendi lesz megint. Valamint említésre méltó részlet, hogy a félvállas szabás is kiegészítheti ezeket a magasan vágott fürdőruhákat. 




Kinek áll jól?
Ha alacsony vagy és szeretnél kicsit magasabbnak tűnni optikailag, akkor ezt a trükköt bevetheted. Az erősen felvágott alsó rész hosszabbítja a lábakat.

-Színek ereje-

Annyit hallani arról, hogy milyen színek azok amik uralni fogják az aktuális szezonban a trendeket. Nos az idei nyárra a narancssárga, a fehér, a fekete és a mély színek fognak dominálni. Nézzünk meg néhányat ezek közül az oldalról.



-A csíkos még mindig menő-

Hogy ez mennyire nem meglepő,szintén egy örök érvényű mintázat ami folyamatosan felbukkan az aktuális divatpalettán. Természetesen a Manzara is kínál csoda darabokat az oldalán. A függőleges csíkozású egyrészes pedig remekül nyújtja az alakot, tehát optikailag ez is magasíthat az alacsony alkaton. A széles csípőn pedig remekül mutat egy magas derekú alsó rész.




-További fürdőruhák és bikinik-



Annyi de tényleg annyi féle fajta verzió megtalálható ezen az oldalon, hogy mindenki megtudja találni a számára tökéletes fürdőruhát. Gyors kiszállítással, akár 2-3 munkanapon belül megkaphatjátok a rendeléseteket, valamint ha 14.990Ft felett vásároltok még ingyenesen is landol az a csomagocska. És ha esetleg valami miatt mégsem lett jó a rendelt darab, akkor 14 napon belül visszaküldhetitek és ki is cserélhetitek azt. Szóval szerintem nagyon sok lehetőséget tartogat a Manzara.hu webáruház. Látogassatok el, nézelődjetek, mert szuper cuccokba futhattok bele.

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtátok, és remélem azt is, hogy tudtam segíteni és tudtalak inspirálni Benneteket. :)
Béke és szeretet! B.
A cikk reklám megjelölést tartalmaz!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•