Pick N Dazzle június•

Sziasztok, köszöntelek Titeket a blogomon.
Ismét egy szuper unboxing bejegyzéssel jelentkezem, ugyanis most júniusban megint érkezett hozzám egy Pick N Dazzle beauty-box.

Annyira nagyszerű, képzeljétek, hogy maga a piros doboz, egy picit meg is változott, kevesebb karton felhasználásával készül a környezettudatosság érdekében, valamint a termékkínálatban most még több organikus és bio kozmetikum kap helyet. Ami viszont nem változott, az a kiváló minőségű márkák és a szuper beauty profilos tematika.


Az e-havi box-om kissé vegyesre sikeredett, ugyanis választottam bio és organikus termékeket és smink cuccokat is. Szeretném egyesével kifejteni a véleményemet az összes termékkel kapcsolatban, ahogy azt már megszokhattátok, tehát ha érdekelnek a kozmetikumok, tartsatok velem. :)

GREYA-Lavish skin booster-arc szérum-30ml

A Greya egy új márka a Pick N Dazzle-nél, ami egy olyan technikával kifejlesztett szérumot dobott a piacra mely a legújabb technológiát ötvözi a természet kincseivel, azaz a gyógynövényeket felhasználva lett kifejlesztve azért, hogy bőrünket védje a nap okozta káros UV-sugárzás hatásaival szemben.


Ez a szérum képes arra, hogy megóvja bőrünket nem csak a természetben előforduló sugárzással szemben, hanem hogy a mesterséges kék fénnyel is fel vegye a harcot! Nem tudom hallottatok-e már arról valamilyen formában, hogy a telefonunk, számítógépünk képernyője, különböző elektronikai eszközeink káros kék fényt bocsátanak ki ránk? Ez egy bizonyított tény, és az is hogy ez a fény nem tesz jót a bőrünknek, kívülről-belülről egyaránt.


Összetevői között szerepel a B circadin, amely 2017-es Nobel-díjas tanulmányban is szerepel. Nagyon erősen védelmezi a bőrt az UV-sugarakkal szemben. Ezt a molekulát csak luxus kozmetikumokban alkalmazzák, hiszen olyannyira értékes. Képes szabályozni a sejtek aktivitását amivel azt érhetjük el a védelem mellett, hogy bőrünk gyönyörű és ragyogó fiatalos pompában ragyoghasson. 
Természetesen ahogy az elején is említettem, a gyógynövényeknek is hatalmas szerepe van a szérumban. Tartalmaz levendulát amely az oxigénszállításért felel amik a sejtekben mennek végbe, valamint stimulálja is azokat. Emellett Orpheus virág kivonatot vagy más néven Haberlea kivonatot is tartalmaz, amely nedvességgel és élettel telíti a bőrsejteket és csökkenti a ráncképződést.


-TAPASZTALATAIM-
Nagyon szép a külső csomagolása és igazán praktikus a kivitelezése. Pumpás nyomófején keresztül egyszerűen és higiénikusan lehet kinyerni a szérumot belőle. Nagyon könnyű és lágy textúra jellemzi, amit egyszerűen lehet felvinni az arc bőrre és szépen gyorsan be is szívódik. Kimondottan friss nagyon finom virágos illattal rendelkezik, engem egy picit a frissen mosott öblítős ruhákra emlékeztet. Amint azt említettem is gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzést maga után, nem fényesedik ki tőle a bőr. Nem tapasztaltam semmilyen káros mellékhatást a bőrömön miatta. 


Szerintem mindenképp szükség van egy ilyen szérumra, ami véd a külső behatások ellen, leginkább ugye a káros sugarak miatt lett kifejlesztve. Csodaszép ragyogó, friss egységes bőrképet kapunk használata során.
Tedd a dobozodba!

ORGANIC&BOTANIC-Amazonian berry eye serum-

Az Organic&Botanic egy 100%-ig természetes és organikus/bio londoni székhelyű márka. Termékeik megalkotása során biogazdálkodásból származó növényeket használnak fel, melyeken nem alkalmaznak génmódosításokat, valamint az összetevők mind parabén mentesek, nem tartalmaznak mesterséges és káros anyagokat, vegánok és állatkísérlet mentesek! A márka a környezettudatos csomagolásra is törekszik.


Ez egy szemkörnyék ápoló szérum, mely segédkezik a csodás tekintet élérésében. Csak és kizárólag természetes növényi összetevők kapnak helyet az összetevő listán. Ilyen pl. a mandula-olíva-napraforgó olaj, ezek az olajok a bőrt rendkívül jól képesek hidratálni. Ott van még a kamilla, áfonya és a koffein is, amik felfrissítik a szemkörnyék érzékeny bőrét. Valamint ezt a területet még feszesíti is perzsa selyemfa kivonattal.
Az Organic&Botanic összes terméke, ahogyan ez a szérum is vegán és állatkísérlet mentes, pálma olajat nem tartalmaz, organikus, természetes összetevőkből készült, PETA-tanúsítvánnyal rendelkezik!



-TAPASZTALATAIM-
Nagyon imádom a pipettás kiszerelésű adagolókat, hiszen így olyan egyszerűvé válik az adagolása a terméknek. És persze higiéniai okokból is praktikus. 
Kellemes picit gyümölcsös illattal rendelkezik, eléggé folyós állagú a szérum. Én a szemkörnyék ápoló előtt szoktam minden esetben használni, mivel gyorsan beszívódik és nem igazán zsíroz. Nem is kell belőle sok, hiszen 1-1 csepp mindkét szem alá bőven elegendő. Használata után teljesen felfrissül a bőröm és csodás tekintetet ad. Egy élmény ezt a szérumot használni.



Akik hasonlóan hozzám imádják a natúr termékeket azoknak mindenképpen ki kell próbálniuk ezt a szemkörnyék ápoló szérumot. Finom illatával és hatékonyságával engem teljes mértékben meggyőzött.
Az Organic&Botanic márkától még nagyon sok termék érhető el, akár hajápolás vagy bőrápolás témakörökben is. -További termékinformáció a szemkörnyék szérumról-

NAOBAY-Detox Renewal serum-30ml

Nagyon nagyon sokszor felbukkant már nálam a Naobay organikus és természetes összetevőkkel dolgozó márka. Nem véletlenül szerettem meg ennyire, hiszen folyamatosan újra és újra rendelem valamelyik terméküket. Most erről a szérumról szeretnék véleményt formálni, mely a Naobay márkán belül a Detox termékcsaládjába tartozik.


Ez a szérum képes arra, hogy hidratáljon, segít a ráncok elleni küzdelemben, javítja a bőr rugalmasságát, táplálja a sejtek szerkezetét és visszaállítja a megereszkedett bőrt, eredeti állapotába. Rendkívül sok és jó gyógynövény felhasználásával készült el, ez a könnyű géles állagú, olajmentes szérum. Többek között tartalmaz vörös-hínár kivonatot, ami segít szabályozni a faggyútermelést, így zsírosodásra hajlamos bőr esetén is kiválóan lehet alkalmazni, hiszen még a pórusokat is összébb húzza. Található benne továbbá ibolya kivonat ami a legkisebb és legvékonyabb erekben való megfelelő vér áramlásáért felelős. Aloe Vera, argán olaj és hialuron sav tartalma pedig felelős az úgynevezett lifting-hatásért (megemeli a megereszkedett bőrt)


Nem tartalmaz alkoholt vagy bárminemű mesterséges színezéket, illatanyagot, vagy vegyszert! Összetevői ellenőrzött biogazdálkodásból származnak!

-TAPASZTALATAIM-
Már a külsejével le szokott venni a lábamról minden egyes Naobay termék. Annyira tetszik, hogy a DETOX termékcsalád tagjai fa kupakokkal vannak ellátva. Így még kevesebb műanyag felhasználásával készülnek a csomagolások. Masszív, matt üvegcsében érkezik a növényi kivonatokat tartalmazó szérum. Praktikus nyomófejes adagolóján keresztül pedig higiénikusan nyerhetjük ki a terméket. Nekem 2 nyomásnyi adag bőven elegendő, nagyon könnyű eloszlatni, hiszen géles, lágy textúra jellemzi ami azonnal frissít és nagyon gyorsan be is szívódik. Kellemes picit virágos, picit gyógynövényes illata van, egyáltalán nem tömény. Kis paskoló mozdulatokkal szoktam eloszlatni. Igazán frissítő és bőrnyugtató hatású, hidratálónak sem utolsó. Én nagyon nagyon vártam rá, ugyanis az előző dobozomban kapott minta által sikerült őt kipróbálnom. :)


Nagyon nagyon szuper és tökéletesen organikus, vegán termék. Ajánlom a natúr kozmetikumok szerelmeseinek ezt a kencét is.
Mindenképp tedd  dobozodba!
-További termékinformáció a szérumról-

COUGAR BEAUTY-Contour Kit-3/4g+3 ecset

Nagyon szeretem a por állagú termékeket, főleg ha az természetesen előforduló ásványi smink formájában van jelen. A Cougar Beauty előrukkolt ezzel a szettel, ami 3db kontúrozáshoz használható ásványi porból készült terméket és 3 db ecsetből álló kit-et foglal magában.


Ami a legjobb ezekben az ásványi összetevőkben az az, hogy nem használnak káros és mesterséges anyagokat az előállítás során. Magasan pigmentáltak és jól tapadnak a bőrhöz, valamint nem tömítik el a pórusokat.  Az ecsetek is kifejezetten a poros állagú termékekhez lettek kifejlesztve, hogy még könnyebben lehessen használni ezt a szettet. Egy sminkes videó keretein belül is láthatjátok a végeredményt ami szerintem magáért beszél.

-Ásványi kontúr készlet-


-HIGHLIGHT-
A világosításért egy a bőrnél világosabb árnyalatú púder felel. Ezt a szem alatti karikákra érdemes felvinni, a homlok közepére, az orr közepére, az áll elejére és a két szélére. Tökéletes fedése van, illeszkedik  bőröm színéhez is, valamint remekül tapad, nem porzik le és még mattítja is a kifényesedett területeket. 

-CONTOUR-
Ez egy sötétebb, narancssárgásabb poros állagú por, mely a kontúrozás érdekében található meg a szettben. Akár bronzosítóként is funkcionálhat. Elég erőteljes a színe, szóval nagyon jól pigmentált, egy kevés is elég belőle, hogy meglátszódjon a hatása. 
Érdemes az arccsont alá tenni belőle, a homlok két szélső oldalára a hajtő vonalába, az orr vékonyítása érdekében is használható, valamint az áll keskenyebbnek is mutatható optikailag ha úgy keretezzük az arcunkat. Tökéletesen tapad a bőrhöz és szépen eldolgozható.

-GLOW-
A highlighter funkciót pedig ez a termék tölti be a készletben. Egy rózsaszínes, magasfényű, hiper pigmentált termékről van szó. Gyönyörű fénye van és csodásan mutat, kiemelhetjük vele az arccsontunkat, a halántékunkat, az orrunkat, a szájunk feletti kis csúcsokat, és még az állunk közepét valamint én még a szemöldök csontra is szoktam használni, hogy nyitottabbá váljon a tekintetem. Számos felhasználási módja van, csak is a fantáziánkon múlik a dolog. Remekül tapad, azonnal látványos a 'glowy' effekt. Hihetetlen magas fénye van ezért próbálok én is csínján bánni vele. :)


A kis tégelyek pedig nagyon praktikusak, található benne egy szita szerű lyukakkal ellátott kupakocska, amit el is lehet távolítani, vagy ésszerűen azon keresztül lehet használni a terméket oly módon, hogy a zárókupakba szórunk némi port.

-Ecsetek-


Kifejezetten a termékekhez igazított ecsetekről van szó, bársonyos szőrrel ellátott, jól kézbe vehető nyéllel. Nem szúrnak, és a kialakításuk is tökéletes.
Az első ecset a világosításhoz való, a második ecset a kontúrozáshoz, és a végén található legyező ecset pedig a highlighter megfelelő felviteléhez alkalmazható.
Szuperül lehet dolgozni velük!

MISS COP-Mat and fix powder-8g

Az egyik kedvenc márkám a Pick N Dazzle-nél a Miss Cop fiatalos sminkmárkája. Szerintem ezt tudjátok is, hiszen számos alkalommal volt már szerencsém az egyes sminktermékekhez. Régóta szemeztem ezzel a kompakt púderrel, többféle porpúdert szoktam használni, van hogy a színezetthez van kedvem és van hogy a teljesen fehér púderek az aktuális befutók. 


Igazából tényleg nagyon kompakt, hiszen beépített tükröt és szivacsot is tartalmaz, szuper kis megoldással, külön rekesszel ellátva. Tökéletesen mattítja a kifényesedésre hajlamos területeket, nagyon tartós, és egyáltalán nem zavaró a fehér színe, ami egyébként tökéletesen eldolgozható a bőrön. Praktikusan magunkkal is vihetjük bárhová, hiszen a tükör és a tisztítható sminkszivacs is ott lesz közben, tehát bármikor használhatjuk ha szükségünk van rá.


Semleges illattal rendelkezik, és nagyon egyszerű a használata. Ha itthon használom sminkeléskor akkor ecsettel is remekül eldolgozható, ha magammal viszem akkor pedig a kis szivacskája is tökéletesen alkalmazkodik. Imádom, egyszerűen még azt is ahogyan összecsukásnál kattan. :)


Ha keresel egy jó púdert én szívből ajánlom ezt a kompakt cukiságot!

MISS COP-Artist palette-14.4g

Egyre jobban kedvelem a krémes textúrájú sminktermékeket. Ebben a palettában csak és kizárólag krémes állagú festékek találhatóak. 


Hihetetlen szépséges színek sorakoznak, összesen 6 alap árnyalat található meg benne. Könnyedén használhatóak ecsettel, viszont ahogy az a krémes szemfestékekkel általában elő szokott fordulni, egy bázis nélkül, vagy előre felvitt por nélkül bizony be fognak ülni a szem redőibe. Ez ahogy említettem is bázissal elkerülhető. Utána pedig jöhet az alkotás. (Arcfestésnél nyilván nincsenek olyan redők/ráncok mint a szemünk esetében. Ott nem feltétlen kell a primer)


Szépen pigmentáltak, elég jól fognak, láthatóak a színek. Kellemes közepesen puha krémes állag jellemzi, amivel könnyedén lehet dolgozni, lehet vékonyan is vastagon is alkalmazni a festékeket. Használható akár rajzhoz is arcra vagy testre, de szemhéj színezőként is remek kis paletta.
A sminkes videómban a fehér és a narancs kombinációját láthatjátok. Egész gyorsan meg is szárad, viszont minimálisan kenődik ha nem fixáljuk azonos színű szemhéjpúderrel. Viszont ha a fixálás végbe megy akár egy egész napot is ki lehet vele húzni anélkül, hogy elmászna a szemünkről. Erre mondják, hogy kellemes meglepetés. :)


Én beleszerettem, és azóta több színt is kipróbáltam a palettából. Annyira vagány.

Összességében most is mint mindig, megvagyok elégedve a termékek minőségével. Nagyon megszerettem őket mert tényleg minőségi kozmetikumok. Ne feledjétek, 6 hónapos előfizetésnél még továbbra is tart a 75%-os akció, azaz 40.000 Ft értékű dobozt megkaptok, 14.500 Ft-ért. Valamint ingyenes házhoz szállítás és ajándék termékminták a dobozban.
Köszönöm szépen Pick N Dazzle ezt csodás júniusi beauty-boxot hiszen most is lenyűgöző termékek kaptak helyet a dobozban.♥ Illetve a szokásos termékminta adagot én is megkaptam.


Remélem tetszettek a termékek és kedvet kaptatok valamelyik csodás dologhoz. Ha igen, fizessetek elő a dobozra mert úgy okkal gazdaságosabb. 
Béke és szeretet! B.
A dobozt a Pick N Dazzle biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•