Soins-Tudomány és természet, egy tégelyben•

Sziasztok, köszöntelek Titeket a blogomon. Olyan régen volt szó nálam natúr kozmetikumokról, hogy egyenesen hiányzott. Viszont ma bepótolom, és hozok két csoda natúr terméket ami szerintem tetszeni fog Nektek. :)

Ismerjétek meg a Soins natúr kozmetikai márkát, melyet  Budai Edina fejlesztett ki, termékeit úgy alkotta meg, hogy a természet drága kincseinek is helyet engedett, valamint törekedett arra, hogy a káros anyagokat teljesen mellőzze az összetevő listáról. Edina hosszú évek során szerzett ismeretei és tudományos tapasztalatai során, minden tudását felhasználva alkotta meg a Soins termékeit. A kozmetikumok kőolajszármazékoktól, parabénektől, káros vegyszerektől, mesterséges illat- és színezőanyagoktól mentesek! A legszuperebb, hogy a Soins nem tesztel állatokon!

A termék paletta igen színes, hiszen azon felül, hogy minden bőrproblémára kínál egy-egy megoldást, még a csöppségekre is gondolt, babák számára is tökéletes, kimondottan nekik készült termékek is megtalálhatóak nála. 
Olvassatok a blog szekcióban érdekes cikkeket, akár bőrápolás, táplálkozás vagy életmód témákban is.

Köszönöm Edina ezt a két terméket és azt is, hogy megismerhettem a Soins elbűvölő természetes világát.♥ 
Egy színezett, fényvédővel ellátott BB hidratáló krémet és egy szemránckrémet fogok ma jellemezni. Ha érdekel Titeket, tartsatok velem! :)

SOINS-Fényvédő BB krém-40g

Ez a termék tulajdonképpen egy színezett nappali hidratáló krém, mely fizikai fényvédővel van ellátva, hogy megfelelő védelmet nyújtson arcbőrünknek a káros UV-A és UV-B-sugarakkal szemben.


Azt még nem említettem, hogy hihetetlen csodálatos a tégely kivitelezése, design-ja. Annyira kifinomult és elegáns a csomagolása. Nagyon tetszik!
Fontos tisztázni, hogy nem csak nyáron érdemes "vacakolni" a fényvédelemmel, hanem minden évszakban ajánlott, hiszen attól hogy nem süt a nap, még bejutnak ezek a sugarak az ózonon, melyek aztán károsíthatják bőrünk szerkezetét, és sejtjeinket is. 
Ez a BB, SPF15-ös fizikai védelemmel dúsított enyhén színezett nappali hidratáló, ezáltal ad az arcbőrnek egy egységes enyhe, egészséges tónust. 
Amit azt feljebb említettem, csak és kizárólag gyógynövények és természetes összetevők szerepelnek benne. Ezek közül néhányat ki is szeretnék emelni, mert érdemes tudni róluk.

Ilyen pl. a Q10, melyről érdemes tudni, hogy remek antioxidáns forrás ami fontos szerepet játszik a szabad-gyökökkel vívott harcban. A ránctalanításban is hatékonyan használható, hiszen meggátolja a bőr kollagén szintjének a lebomlását, elősegíti a savköpeny visszaállítását, és csökkenti a mélyebb, látványosabb ráncokat is.
Gyógynövényekből sincs hiány ebben a BB-ben, hiszen tartalmaz fekete nadálytő-kivonatot, azálea-kivonatot, geránium-kivonatot ami egy muskátli fajta, hársfa vizet, jojobát, sárgabarackmag és édes mandula olajat. Kiváló bőrpuhító, bőrtápláló és regeneráló gyógynövényes összetevők.
Pluszként E-vitamin (növényi olajokból kinyert) tartalmának köszönhetően segíti a regenerációt egy gyulladásos bőr esetében is. Ásványi fényszűrővel ellátott krém.


-TAPASZTALATAIM-
Nem csak gyönyörűnek és praktikusnak találom a csomagolást, de még higiéniai szempontból is tökéletesen lett megalkotva. Ugyanis sokan tudjuk, hogy pl. egy tégelyes krém esetében bele kell nyúlnunk ahhoz, hogy kinyerjünk némi terméket, ezáltal (hiába tiszta a kezünk) mikrobiológia organizmusokat vihetünk bele a krémbe, amik bőrünk felületén élnek, és sok esetben megtelepednek/ elszaporodnak a termékben, amik később pattanásokhoz is vezethetnek. Rosszabbik esetben egy csúnya gyulladáshoz, vagy bőr irritációhoz. Ezért is nagyon ötletes lett a tégely teteje, aminek segítségével, azaz könnyedén lenyomva juthatunk a megfelelő mennyiségű BB-hez. Nagyon fantasztikus, én korábban soha nem találkoztam hasonlóval, nagyon ötletesnek tartom.

(1 nyomásnyi mennyiség)

Kellemes gyógynövényes, enyhén virágos illatú, lágy, puha textúrájú maga a krém. Nagyon könnyű felvinni és eloszlatni a bőrön. Eldolgozás után, tényleg ad egy visszafogott tónust, amelytől egy egységes, egészséges bőrképet kapunk. Enyhén fedő hatású, tehát a durvábban látható hibákat nem korrigálja, viszont nyárra bőven elegendőnek tartok egy BB-t a bőr szépítésére, akár az alapozót is lehet egy ilyen termékkel helyettesíteni és meglehetősen természetes hatást kelt felkenve, valamint elég jól el lehet dolgozni. Beszívódás után nem érzek semmiféle ragacsos érzést, és a bőr fényességét is megszünteti. Valamint hihetetlenül jól hidratál, igazán puha és bársonyos lesz tőle az arcbőröm.


Nem okozott semmiféle irritációs reakciót, kellemesen nyugtatja és ápolja az arcbőrt. A pórusokat nem tömíti el, ellenben szépen összehúzza azokat. A termék minden esetben parabén, kőolajszármazék, illat-és színezék, szilikon és pálma olaj mentes! Valamint állatokon nem tesztelt!

Nagyon meg vagyok vele elégedve, tökéletes színezett hidratáló, sok jótékony összetevővel, amellyel csak nyer a bőrünk. Ajánlom Nektek is, hiszen főleg nyáron nagyon hasznos társ lehet ha az alapozót szeretnétek egy könnyedebb textúrájú coverre lecserélni.

SOINS ESSENTIAL-Szemránckrém (STEP4)-30g

Lassan de biztosan közelítve a 30 felé, (és sok hunyorgással megfűszerezve :D) nálam is kezdenek megjelenni a szemkörnyéki apróbb, finomabb ráncok. Érdemes olyan hatékony szemránckrémet választani amelyben a peptidek kiemelkedően fontos és hatékony szerepet játszanak a ránctalanításban.


A Soins Essential termékcsaládja nagy hangsúlyt fektet a tudomány és a természet közös együttműködésére, és termékeikben szerepelnek az innovatív és még újnak számító sejtmegújító peptidek alkalmazása is. Koffein és E-vitamin tartalommal, esszenciális összetevőkkel,  kis molekulájú hialuronsavval járul hozzá a bőr öregedésének csökkentéséhez, ugyanakkor talán az egyik legfontosabb összetevője a 2 különböző peptid előfordulása. Az egyik a mimikai ráncok ellen küzd mélyen a sejtekben, a másik pedig a kollagén termelődést serkenti. 


Ezek mellett természetesen helyet kapnak a növényi összetevők is, amelyekből néhányat ki is szeretnék emelni. Az egyik ilyen értékes kivonat a damaszkuszi rózsa hidrolátum (virágvíz) amely jócskán hozzájárul az érett, száraz bőr hidratálásához. Kamélia, jojoba, sárgabarackmag, csipkebogyó olaj, melyek mind egyensúlyba hozzák a bőr állapotát, hidratálnak és táplálnak. Mangó és shea vaj hozzáadásával felturbózott krém, amely elősegíti a bőr puhítását. Mivel a szemkörnyékünk területén található a legvékonyabb bőrréteg, így kiemelten fontos megfelelően ápolni, könnyedén beszívódó termékkel.


-TAPASZTALATAIM-
Szintén kezdeném a letisztult és elegáns csomagolással, hihetetlenül megihletett ez a design a képek elkészülése során. Másrészt az előző tégelyhez hasonlóan praktikus és higiénikus maga az "adagoló fej". Hiszen itt sem kell belenyúlkálni a termékbe, egy nyomásnyi mennyiség bőven elegendő mindkét szemkörnyéki rész ápolására. 
Illata nem igazán van, talán egy enyhe "kenőcs" aroma érezhető, ami nem is meglepő, hiszen hozzáadott illatanyagot ez a termék sem tartalmaz. Ez egy sűrűbb állagú szemránckrém, viszont elég könnyen bele lehet masszírozni/ütögetni az érzékeny és vékony szemkörnyék bőrébe. Nagyon nagyon puha bőrt eredményez, és szépen be is szívódik. 
Én az esti rutinomba építettem bele, mert számomra a sűrűbb textúrájú termékek "kényelmesebben" hatnak az éjszaka folyamán. 

(1 nyomásnyi mennyiség)

Több hét elteltével ahogy használom a krémet, látványosan kisimultabb a szemkörnyéki bőröm, sokkal hidratáltabb és egységesebb képet mutat. Az enyhe karikáimmal is leszámol úgymond, azt vettem észre, hogy felkenés után miután szépen beütögetem a bőrbe, tehát beszívódik, sokkal világosabbá válik a sötét terület, és egyidejűleg mintha frissebb is lenne a tekintetem, illetve maga az érzés. A vajak pedig maximális bőrpuhító hatással ruházzák fel ezt a krémet, amit használat során 100%-ban lehet tapasztalni.
Nem okozott semmiféle allergiás vagy irritációs reakciót, ellenben csodás szemkörnyéket varázsol. 
Mindenképpen érdemes kipróbálni ha közelítesz a 3. x-hez, ha túlhaladtál már rajta akkor is, hiszen ilyenkor már igenis kell ápolni ezt a területet! Akár megelőzésképpen, mert a megelőzésnek nagyobb hatalma van mint az utólagos "munkának". :)
Ajánlom Nektek is ha megfelelő és minőségi natúr kozmetikumot kerestek a szemkörnyéketekre.
A termék parabén, kőolajszármazék, szilikon, pálmaolaj, színezék és parfüm mentes! Valamint nem tesztelték állatokon! 


Maximálisan meg vagyok elégedve mind a két termékkel, számos jótékony hatását tapasztaltam is, és bátran merem Nektek is ajánlani, hiszen tényleg egy minőségi natúr kozmetikai márka a Soins, illetve olyan igazolt hatékonyságú összetevőkkel rendelkeznek a kozmetikumai amely sok sok bőrproblémára jelenthet megoldást. Azoknak pedig akik a natúr vonalat szeretik, az egyik legjobb választás lehet. Köszönöm szépen Edina, hogy megismerhettem a Soins kiemelkedően minőségi termékeit, illetve a lehetőséget, hogy ki is próbálhattam őket.♥ 


Remélem, Ti is kedvet kaptatok a Soins termékeihez, az biztos, hogy csalódni nem fogtok benne! Köszönöm, hogy elolvastátok a véleményemet, és remélem tetszett Nektek a bejegyzés! :)
Béke és szeretet! B.
A termékeket a Soins biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•