Dobd fel az esős napokat!•

Ez az időszak jócskán bővelkedni fog 'rainy days'-el. Tudom ilyenkor sokan a hátuk közepére se kívánják az öltözködésben a csinosságot, vagy a divatos megjelenést. De!

Ha kicsit is másképp szemléled ezeket a napokat, és észre veszed még ebben az időszakban is a szépséget, akkor ezt a bejegyzést Neked írom. :)

Borókás, nyálkás, kissé hűvös és párás, de mégis csak az ősz és a tavasz nagy hírnöke az eső. Mindkét évszakra jellemző, hogy olykor elázunk. Utálom ezt az időszakot, félre ne értsetek, de talán vidámabbá és elviselhetőbbé tehetjük picit az öltözködésünkkel, és könnyebben túl lendülhetünk azon, hogy esik az eső.

Néhány tippet, ötletet hozok a mostani bejegyzésemben, hogy legyen kedvetek ezeken a nedves napokon is öltözködni.

-Lássuk-

Szerintem már maga az esernyő is képes feldobni egy adott szettet. Akár mintás, akár élénk színű is legyen. Lehet az egész outfit-ed baromi egyszerű, ha az esernyőd mókás is lehet. Így azért már picit vidámabb nem igaz?




Mivel a monokróm szettek nagyon mennek idén tavasszal is, akár passzolhat az ernyőd is hozzá. Nekem az esőkabát alapból nem szimpatikus, viszont pl. ha olyan szituációban vagy hogy nem tudod tartani, tegyük fel, biciklizés/robogózás közben vagy bármi (most hirtelen csak ez a kettő dolog jutott eszembe ami gátolja az ernyőtartást :D) akkor praktikus lehet az esőkabát is. 
Szóval monokróm:




Egy csizma mindenképp alapdarab egy esős napon, lehetőleg olyan (mű)bőrből készült darabot válasszatok ami nem ázik be! Sajnos erre a célra a velúrbőr nem alkalmas, mert nagyon gyorsan megszívja magát és átvizesedik. 

Akik követnek Instagram-on és szokták figyelni a divat bujo-s posztjaimat azok lehet találkoztak már a 'kabátot kabátra' fogalmával. Szerintem szuper kombó lehet két kabátot egymással összetenni, akár ilyen időjárás esetében is. Egyáltalán nem vészes és ízléstelen ugye? ;) Egy vászon/gyapjú kabát milyen jól tud mutatni egy teljesen eltérő anyaggal megformált kabáttal, jelen esetben egy Teddy-coattal:


Tavasszal hódítanak a világos színű koptatott stílusú, extrán szaggatott farmernadrágok is, és ha már enyhébb az idő, de mégis esik, akkor is bátran fel lehet venni. Szuper cuki ezzel a pasztell rózsaszín bőrdzsekivel, virágos részletekkel.


A színekkel lehet igazán játszani és feldobni egy szettet, és a klasszikus kék az év színe tökéletes választás. Ez a fodros kis ing is nagy divat. 


De a térdzokni is hódító hadjáratára indul. Védd a virgácsaid egy esős napon egy hosszú zoknival. Pl. farmerszoknyával nagyon jól mutat, vagy egy egyberuhával is mutatós lehet. 


A kockás darabok még mindig megnyerő és elegáns külsőt kölcsönöznek viselőjének, ezért nyugodtan vegyétek fel őket. Mellé lőni nem lehet velük.



A lány egy 'Baker boy' stílusú sapit választott ami nagyon illik ehhez az egységes kockás szetthez.

A végére pedig egy eső inspirálta farmer díszítés kap helyet, ami szerintem totál poén és soha az életbe nem venném fel. :,D De valakinek bizonyára ez is tetszik és nem zavarja, hogy két esőfelhő virít a popsiján.


Ne feledjétek, hiába esik és rossz az idő, az nem feltétlen jelenti azt, hogy Nektek is rossz kedveteknek kell lennie. Dobjátok fel a 'rainy days'-t a stílusotokkal és legyen csodás napotok!

Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•