Márciusi Avon újdonságok•

Végérvényesen is itt a tavasz, aminek annyira de annyira örülök. És ami még boldogabbá teszi az egyik kedvenc évszakom beköszöntét, azok az Avon igazán bájos és tavaszi újdonságai.

A színek különösen fontos szerepet játszanak az életemben, és ez folyton változik ahogy új időszakba lépek. Jelen esetben, végre itt a tavasz és ilyenkor akarva akaratlanul is kedvesebbek számomra a pinkek, naturális árnyalatok. Az Avon márciusi újdonságai között most két szuper rúzst és egy csodás szemhéjpúder palettát fogok bemutatni Nektek. Ha kíváncsiak vagytok, mindenképpen tartsatok velem. :)


AVON TRUE-Perfect Wear szemhéjpúder paletta-6g

A Nemzetközi Nőnap alkalmával az Avon True ezt a csodás pinkekkel teli szemhéjpúder palettát dobta a piacra. A 'sweet love' nevet viseli. Egyébként még 2 gyönyörű összeállításban érhető el a paletta.


8 gyönyörű pink árnyalat ebből 2 matt, a többi gyöngyházfényű. Azt tudni érdemes, hogy nem egyformán pigmentáltak a színek, van amelyik intenzívebb és van amelyik lágyabb tónust kölcsönöz a szemhéjaknak. Szerintem nagyon jó, hogy ilyen vegyes lett, hiszen olyan jól el lehet így is dolgozni őket. Az összes szín harmonizál egymáshoz, ezáltal nagyon szép szemsminket lehet vele készíteni. 
Igazi csajos paletta, olyan nőknek akik imádják a rózsaszínes árnyalatokat.


Könnyen lehet velük dolgozni, meglehetősen szépen fognak. A púderek szépen feljönnek az ecsetre, nem kell kapargatni a felületet. Jó hír, hogy 1000 réteget sem kell felhalmozni a szemhéjunkra, mégis látszódnak a szép színek. Nem porzik le felvitel után. Találhatunk a palettában még egy kis tükröt is és egy kétvégű applikátort, melynek az egyik vége hegyesített. 
Készítettem egy swatch-ot, hogy lássátok milyen szépek a színek, illetve egy barackos szemsminket is a palettával.



Nagyon megszerettem ezt a palettát is. Csodás pink színeivel biztosan még sokáig tudok játszani sminkeléskor. Nézzétek meg a másik két verzióját is, ami egy bronzos és egy sötétebb összeállításból áll.
Kattintsatok érte és csodáljátok, szerezzétek be! :)

AVON TRUE-Matte Legend matt ajakrúzs-3,6g

Ki ne imádná a matt rúzsokat? Én különös rajongást mutatok irántuk. Az Avon True Matte Legend rúzsai elképesztően sok árnyalatban kaphatóak, összesen 11 hiper pigmentált színben, és szerintem mindenki talál számára kedveset, megfelelőt, annyira változatos a kínálat. Én a 'perfection' könnyed kicsit pinkes, mályvás változatát választottam. Tökéletes a hétköznapi megjelenéshez, mert számomra a saját ajkam színét erősíti fel leginkább.


Kezdem ott, hogy kellemes az illata, nagyon puha és krémes a textúrája, igazán könnyű vele bánni. Ez az érdekes szögletes kialakítás is segít felkenni az ajkakra a rúzst. Hihetetlenül pigmentált, hiszen 50%-al több pigmentet tartalmaz mint az átlag rúzsok. Egyetlen egy réteg tökéletes fedést adott számomra. Szuper matt finish jellemzi, nem ragacsos, de ettől függetlenül tartós. Ami nagyon tetszik, hogy olyan formulával lett kifejlesztve ami kimondottan hidratál és puhít, tehát ha nem kensz fel előtte ajakápolót sem fog szárítani. 


Ezzel az úgymond "gyémánt fejes" megformálással pedig annyira precízen lehet dolgozni, nem fogsz kifutni a vonalból. Könnyű és gyors a használata. Imádom! Igazi rúzs rajongók, ezt be kell szereznetek!
Készítettem egy swatch-ot és fel kentem az ajkamra, hogy lássátok a 'this is miracle' életérzést. :)




Nagyon nagyon megszerettem és tényleg jó ez a rúzs, hiszen azt nyújtja amit elvárunk tőle. Kattintsatok és nézzétek meg a többi szuper árnyalatot, mert van bőven miből válogatni!

AVON TRUE-Power Stay folyékony ajakrúzs-7ml

Uram Isten!...Na jó, erről áradozni fogok! Brutálisan jó! Nem viccelek!
Az Avon True Power Stay folyékony ajakrúzs 16 matt árnyalatban érhető el a kínálatban. Az összes szín szuper pigmentált és intenzív. Az enyém az 'influencing latte' nevet viseli amely a tökéletes világos nude árnyalat.


Már a matt külsejével is elvarázsolt a termék, de ami ennél is fontosabb és említésre méltó az a tartóssága. Extra tartós, ezt most halál komolyan mondom és vehetitek készpénznek. Ez az igazi csókálló rúzs. Nagyon szép intenzív színe van, az az igazi világos nude árnyalat ami a kedvenceim közé sorolható. Krémes a textúrája, viszont van néhány dolog amit tudnotok kell róla és nem elhanyagolható tényező.
Könnyű a felvitel, hiszen a szivacsos applikátor fej megkönnyíti a felkenést. Azonban figyelni kell arra hogyan is lett feltéve, mert miután felvittük és megszárad már nem igen van esély a korrigálásra. (egyébként egy rétegben is csodásan fest) Elsőre mindenképpen ragacsos lesz, de kb 2-3 perc alatt szépen mattra szárad és ez a ragacsos érzés elmúlik. Utána egy szinte érezhetetlen réteggé válik az ajkakon amit aztán szó szerint le kell imádkozni, de ez egy szuper tartós csókálló rúzs és furcsa is lenne ha simán le lehetne törölni.


Végre puszilhattam a gyerkőcöt, anélkül, hogy már vadásztam volna elő a nedves törlőkendőt a táskából, hiszen nem kellett attól tartanom, hogy rúzsos lesz a pofija. Nem csak a puszit de az evést, ivást is jól bevette. Nem viseltem 16 órán keresztül, de azt elmondhatom, hogy míg viseltem több órán keresztül bomba biztosan fent maradt. Nem volt még soha ilyen tartósan ragaszkodó rúzsom és 100%-ban elégedett vagyok vele.



Lessétek meg a többi csodás árnyalatot, mert szintén ennél a rúzsnál is nagyon magas a színválaszték. Kattintsatok érte, nagyon megéri!

Továbbá ha van kedvetek jó kis termékek után kutakodni az avon.hu mindig áll rendelkezésetekre.

Köszönöm ezt a csodás lehetőséget az Avon-nak mint mindig most sem okoztak csalódást a kozmetikumok. Bátram ajánlom Nektek is hiszen minden korosztály megtalálja a számára megfelelő sminket, szépségápolási terméket ami talán még élvezhetőbbé teszi ezt a vidám és virágzó évszakot.

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, és remélem inspirációra leltetek benne. 
Béke és szeretet! B.
A termékeket az Avon biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•