Francia bőrápolás-Ibbeo Cosmetiques

A natúr kozmetikumokat remélem mindenki annyira szereti mint én. Számos olyan jótékony gyógynövény megtalálható bennük, amik mind fontos szerepet játszanak az egészséges bőrhöz vezető úton.

Az Ibbeo Cosmetiques márka két szuper termékét teszteltem a 7scents jóvoltából, amit ezúton is nagyon köszönök! :) Francia minőségű, természetes eredetű szépségápolási márkáról van szó. Ha velem tartotok a kis bemutatóm során, Ti is megismerhetitek ezeket a szuper 'kencéket'.



Elöljáróban, tudnotok kell a 7scents nem csak egy webshop, annál picit több. Pozsgai Ákos, a cég megálmodója, utazásai alatt szerzett élményei, emlékei, a bejárt világok benyomásai, illatai ihlették arra, hogy létrehozzon valami olyan dolgot amivel sokunknak adhat egy kis pluszt az életébe. Különleges kozmetikumok, érzéki illatok, finom illatú gyertyák és még természetes tisztítószerek is helyet kapnak online felületén. Választhatsz egyedi ajándékot akár Párod részére (nőknek, férfiaknak egyaránt).
16 különböző márkával találkozhattok az oldalon, amik egytől-egyig különlegesek, és valamilyen kultúrát és annak hagyományait tükrözik vissza.
Én a francia szépségápolás világába szeretnélek elkalauzolni Benneteket egy picit. :)

IBBEO COSMETIQUES-gyengéd arcradír-100ml

Amint azt említettem az elején, ez a termék teljesen természetes összetevőket tartalmaz. mint pl. illóolajokat, valamint biogazdaságból származó gyógynövény kivonatokat.  
Képzeljétek el, hogy ebben a termékben szilva mag van porrá őrölve, amik apró szemcsékként radírozzák le az arc bőréről a felesleges/elhalt hámréteget. Valóban nagyon gyengéd és kellemes a használata. Olyan organikus illóolajokkal járul hozzá a bőr ápolásához mint, a sáfrány, a szilva és gomborka olajok, amelyek mélyen bejutnak a bőr rétegeibe, ahol védik és táplálják azt.


Tartalmaz még természetes lenzselét, ami segít szabályozni a faggyútermelést, ezért zsíros bőrűek részére kimondottan ajánlott, viszont minden bőrtípus bátran alkalmazhatja.
Nem tartalmaz:
•szulfátokat
•parabént
•ftalátokat
•szilikont
•mesterséges színezéket
•szintetikus illatanyagot
•ásványi olajokat
•fenoxietanolt
•PEG (polietilén glikol, kőolajszármazék)


Könnyű krémes állagú termék, amit enyhén nedvesített arcon szépen el lehet oszlatni, hatékonyan és gyengéden, körkörös mozdulatokkal lehet végezni a finom hámlasztást. Nekem kimondottan tetszik benne, hogy ennyire apróra van őrölve a szilvamag, ezáltal nem sérti fel az arcbőrömet. Kellemes érzés, olyan mintha serkentené a vérkeringésemet mikor használom.
Egyszerűen le lehet öblíteni, a langyos víz egyből oldja. Picit mintha védőréteget képezne a bőrön.
Egyáltalán nem irritál, teljesen egységes, üde és puha lett tőle a bőröm. Nem okozott irritációt, viszont elkerülhetetlen a kicsit kipirosodott bőrfelület, mivel most szabadítottam meg az arcom a szennyeződésektől és a felesleges/elhalt hámrétegtől. Ez természetes reakció, ami nem irritáltságot jelent, hiszem nem éreztem égő érzést az arcomon!
Javasolt hetente 1-2szer használni, hogy megmaradjon a bőr természetes egységes működése. 
Nagyon megvagyok vele elégedve! Azt hiszem megtaláltam a tökéletes arcradírt!
Kattintsatok és nézzétek meg magatoknak!

IBBEO COSMETIQUES-ajakbalzsam, méz és szilva-15ml


Imádom az ajakbalzsamokat, ezt lehet, hogy már tudjátok rólam. Próbálok mindig valami újdonságot kipróbálni, ezzel is kisérletezem, hogy mikor melyik évszakban/időszakban melyik termék válik be, hiszen ahogy az évszakok változnak úgy érdemes cserélni a kozmetikumokat is. Viszont lehet már azt is tudjátok rólam, hogy nálam nem számít az évszak, az időjárás, sajnos szinte mindig (időközönként) megjelenik nálam az állandó problémám, a cserepes ajkak.


Ez a tégelyes ajakbalzsam biogazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz, melyeket gondosan válogattak össze, hogy hatékonyan tudja védeni, hidratálni és helyre állítani a száraz/sérült ajkak bőrét. Fő összetevője a szilva és bergamott növényi olaj, az organikus kakaóvaj, melyek sokat tesznek a puhításért, és segítenek a megelőzésben is, ezért akkor is érdemes hidratálni mikor még nincsenek kiszáradva az ajkak. Egyébként én mindig így teszek, és már fel sem tudom idézni, mikor voltam úgy legutóbb, hogy ne legyen bekenve a szám. Sokat tehetsz magadért ha pl. este is úgy térsz nyugovóra.
Természetes E-vitaminnal dúsított antioxidáns bomba!


Igazán kellemes mandula illatú és nagyon könnyed állagú ajakbalzsam lett. Nem von vastag réteget az ajkakra, viszont annál jobban hidratál, a méhviasz és a méz ebben óriási nagy segítség, hiszen a regenerációért is felelős. A méz jótékony hatásai közismertek, nem csak nátha esetén de a bőrápolás területein is. Nem csak a sérült bőrfelületre alkalmazható, de szokták arc maszkok alapjául venni, esetleg gyulladt pattanásra kenni. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása bizonyított. Ezért szuper, hogy ebben a kis kencében a méz is közszereplő.


Nem tartalmaz: 
•mesterséges illatanyagot és színezéket
•ásványi olajokat
•parabént
•ftalátokat
•szilikont
•szulfátokat
•PEG (polietilén glikol, kőolajszármazék)
A tégelye is újrahasznosítható és az alumínium teteje is. Így a környezetedért is felelsz, de én nem szoktam kidobni a kiürült tégelyeket, próbálom itthon újra gondolni és valamilyen formában új életet adni számukra.

Kattintsatok érte! Én imádom. :)

Ajándékképpen egy igazán különleges arctonikkal lepett meg a cég, aminek nagyon örültem és igazán tetszik. Nézzétek:

TADÉ-rózsa illatú arctonik-240ml


Naturális rózsavíz igazi rózsa illattal, amely kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és kíméletesen tonizálja, nyugtatja a bőrt. Számomra tökéletes, nem szárítja vagy irritálja a bőrömet. Használat után csak a finom, isteni rózsa illata érezhető elég sokáig.
Rengeteg csodás terméket fedezhettek fel a Tadé márka alatt, ezért érdemes kattintani! Szappanok, lemosók, tonikok, bőrápoló maszkok, testápolók, parfümök, dezodorok és még sok különleges ápoló és tisztítószer is megtalálható többek között.


Köszönöm szépen a 7scents Csapatának illetve Ákosnak ezt a csodás lehetőséget, hogy megismerhettem és kipróbálhattam az Ibbeo Cosmetiques márkát, amit szívből ajánlok Nektek is. Akik szeretik a natúr kozmetikumokat azért, akik nem ismerik, akkor meg azért. :)
Hasznos lapfülek:

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, remélem, hogy tetszett illetve azt is, hogy hasznos volt Számotokra! 
Béke és szeretet! B.
A termékeket a 7scents biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•