Korean skin care so good•

Ma a koreai szépségápolás lesz a téma, két általános bőrproblémára ajánlok két szuper terméket. Ha küzdesz a pigmentfoltokkal vagy a pattanásokkal, akkor ezt ne hagyd ki!

Talán a pattanások még égetőbb probléma manapság, de sokan szenvednek a pigmentfoltoktól is, ezt sok minden tudja befolyásolni, ilyen pl. a pattanások utáni foltok, vagy hormonális elváltozások okozta barna foltok, túlzásba vitt napozás miatti pigmentációs elváltozások, később az idő vasfoga ami kiválthatja és szinte kivétel nélkül megjelennek a bőrön.

Ma egy csodás webshopot ismerhettek meg ahonnan a mai bejegyzés két terméke is származik. Az ambroziakozmetikum.hu oldal számos olyan koreai szépségápolási termékkel foglalkozik ami prémium minőségűnek mondható, és aki valamennyire otthon van a koreai kozmetikumok világában az felismerheti köztük a neves és elismert, már-már világmárkává kikiáltott termékeket is. 28 szuper koreai márka található meg széles választékban, melyek olyan problémák kezelésére lettek kifejlesztve amivel talán mindannyian küzdünk életünk során. Nem csak bőrápolási kategóriák szerepelnek a találatok között, de helyet kaptak a sminkek, a haj és testápolás kozmetikumai is egyaránt.  


A következő két termék kerül most bemutatásra, az egyik egy szérum, a másik pedig egy kenőcs. Ha érdekel melyik milyen problémára nyújt megoldást, illetve mik a tapasztalataim velük kapcsolatban, akkor tartsatok velem. :)

BONYE -Moringani Flower Skinrum arcszérum-123ml

Ez a termék kimondottan a pigmentfoltos bőrre kínál megoldást, valamint hidratálónak sem utolsó és a környezeti hatások ellen is védelmet nyújt. Nekem nincs pigmentációs elváltozásom, viszont ahogy a bevezetőben is írtam, sajnos a pattanások utáni foltjaim maradandóak, vagy hosszú évek lassú folyamata mire eltűnnek valamelyest. Ezért gondoltam, hogy rásegítek picit a regenerációra és kipróbálom ezt a szérumot.


Azt kell, hogy mondjam nagyon ígéretes a gyógynövény tartalma és igazán megfogott az összetevőlista is. 6 virág kivonata alkotja és mellette még számos növényi kivonat:
•búzavirág
•levendula virág (gyulladás csökkentő, fertőtlenítő, nyugtató hatás)
•kamilla virág (gyulladás csökkentő, bőrnyugtató/regeneráló hatás)
•borágó kivonat (hidratáló, feszesítő, bőr öregedést lassító hatás)
•sprulina kivonat (bőr anyagcsere serkentő, seb gyógyulás felgyorsító hatás)
•zöld alga kivonat (bőr megújító hatás)
•jácint kivonat 
•hínár kivonat (szabályozza a faggyútermelést)
•tengeri hínár (szintén a zsírosodás visszaszorításáért felelős)
•agaragar kivonat (folt halványító hatás)

Ez az 5 különböző alga kivonat védőréteget is képez az arcbőrre, mely aztán az ártalmas környezeti hatásokkal szemben is felveszi a harcot. Pl., a káros UV sugarakkal, a szennyezett levegővel, a szélsőséges időjárással szemben.


Meglehetősen könnyed állagú, isteni virág illatú szérum lett. Hihetetlenül gyorsan beszívódik a bőrbe, a rétegzős arcápolási rutinhoz tökéletes választás volt. Mivel az eltérő textúrák más módon és más időben épülnek be az arcbőrbe, ezzel a szérummal nem kell sokat várni a következő lépésig. Soha nem próbáltam még ilyen krémes állagú szérumot ezért teljesen meglepődtem mennyire hatékonyan ápol. Amiket eddig próbáltam azok a pipettás vizes bázisú, nem zsírozós verziók voltak, amik fölé érdemes hidratáló krémet használni. Nos itt nem feltétlen szükséges, mert ez a szérum felér egy jó hidratálóval is. Nem tapasztaltam használat után zsíros vagy ragacsos érzést, nagyon jól puhít!


Pumpás adagoló fejjel ellátott flakonban van, aminek nagyon egyszerű a használata. Egy nyomással pont annyi mennyiséget lehet kinyerni a flakonból, ami elegendő az egész arc számára. Mivel szuper könnyű a textúrája, eloszlatni is nagyon egyszerű. Érdemes kis ütögető/paskoló mozdulatokkal megsegíteni a felszívódást. Egyébként a koreai nők folyton így tesznek, számos olyan 'skincare' videót néztem amiben nem csak a szérumokat, de a könnyedebb állagú krémeket is bepaskolják az arcukba. Hiszik, hogy ezzel a gyengéd ütögetős módszerrel jobban bejuttathatók a tápanyagok a bőr mélyebb rétegeibe, mert az ütögetés hatására a vér azokra a területekre száll ahol ez végbemegy, ezáltal tágabbak lesznek a pórusok és az erek. Így könnyebben szívódnak be a hatóanyagok.


Tartalmaz még adenosine-t ami bőrfeszesítő szer a ráncok ellen, valamint nicotinamide-t ami egyenletessé teszi a bőr tónusát és segíti a folthalványítást. 
Nekem teljesen bevált, imádom az illatát, nem irritálja a bőrömet, és a megfelelő hámlasztás mellett valóban csökkentek a pattik után tátongó foltjaim. A hámlasztót azért említem meg, mert a bőrnek hetente 1-szer szüksége van arra, hogy ledobja a felesleges/elhalt hámréteget, ezáltal megújul a bőr felszíne és a megfelelő szérummal kombinálva ami a Bonye Therapy Moringani Flower esetemben, még gyorsabban tüntethetők el ezek a csúnya foltok.


Ajánlom az érett bőr kezelésére is, de minden bőr típus bátran alkalmazhatja! 
Kattintsatok érte, és nézzétek meg magatoknak! :)

SO NATURAL-Centella kenőcs-40g

Mielőtt elkezdtem tesztelni, utána olvastam valós emberek Instagram oldalán, hogy vajon miket is mondanak róla, az egyik lány ódákat zengett erről a kenőcsről és azt írta még csak most kezdett neki a tégelynek, de már betárazott belőle egyet tartalékba. Ez eléggé jól hangzott. De a legfőbb ok amiért erre a kenőcsre esett a választásom az az, hogy a kikapart, sebes pattanások vagy utánuk maradt problémát tudja kezelni. Én az a fajta vagyok ha pattikról van szó (a mitesszereket nem bántom), hogy minél hamarabb szeretem kitisztítani őket, hogy a gyógyulási folyamat is hamarabb induljon be. Ezért sajnos van, hogy meg szoktam őket nyomni, én nem tudom kivárni, hogy maguktól beérjenek. (Bocsánat, tudom kicsit undi és érzékeny téma pedzegetni és így leírva látni ezeket a folyamatokat, de emberek vagyunk, bőr problémákkal)


Ezt a tégelyes kencét elég gazdaságos kiszerelésben kapjuk, hiszen kifejezetten csak az érintett területre kell belőle kenni. Tehát rengeteg ideig használható.
Tartalmaz egy úgynevezett Centella Asiatica nevű növényt, vagy más néven tigris növény/tigris fű,  ami Madagaszkár szigetéről származik, és elég nagy kultusza van a bőrgyógyítás terén. Remek gyulladás csillapító és sebgyógyító hatással bír.
Maga a krém nekem eléggé sűrű állagú, bár azt is olvastam, hogy ez változhat abban a tekintetben, hogy milyenek a hőmérsékleti viszonyok. Azt kiemelten fontosnak tartom, hogy a kozmetikumokat, ebbe bele tartozik minden olyan dolog amit a bőrömre használok, soha semmilyen körülmények közt nem tartom a meleg, párás, fülledt fürdőszobában, mert sokkal gyorsabban indulnak romlásnak. Erre egy kijelölt semleges szoba-hőmérsékletű hely a lakásban tökéletes lehet.


Az illata tipikusan a tigris füves termékekhez hasonlítható (aki használt már ilyen kozmetikumot az tudja, hogy nem egy megszokott illat, viszont nem is kellemetlen)
Nagyon kevés mennyiséget szoktam felvinni az adott területre, esetemben a gyulladt pattanásra, vagy már gyógyulásban levő de még sebes pattira. Valószínűleg ha nem állnának fent nálam hormonális betegségek, jobbik esetben ezek a pattanások nem is jönnének ki, így próbálok minél jobb termékeket használni a gondomra.
Miután bekentem őket, szépen eldolgozom és kb 15 perc alatt teljesen beszívódik, semmilyen ragacsos érzést nem hagy maga után a krém. Puhítja az adott bőrfelületet, nyugtatja is egyben.


Meglehetősen sokat segített a bőrömnek, rásegített a gyógyulási folyamatokra. Bár szerencsére nagyon durva gyulladásaim nincsenek, így arról nem tudok nyilatkozni, de a kisebb pattik ellen tényleg csodaszer. Bőr regeneráló képességével nem lehet harcba szállni. Szuper kenőcs lett és örülök, hogy vannak ilyen kis fegyverek a kencés tárházban. :) Mindenképpen ajánlom azoknak akiknek nehezebben gyógyulnak a sebei, vagy nem tudják lehúzni a gyulladást egyes helyekről, esetleg meggyorsítanák a hegesedést.
A foltokra amik egy pattanás után maradnak, azokra pedig az imént említett Bonye Therapy szérum is hasznára válhat. Ezt a kombinációt majdnem 1 teljes hónapja tesztelem és látható jelei is vannak az arcomon.


Nézzétek meg ezt a kis tégelyes csodát, próbáljátok ki ha extra segítség kell a bőrötöknek! Kattintsatok érte!

Összességében mindkét termék szuperül bevált és elégedett vagyok velük. És ne felejtsétek el, hogy ezek a kozmetikumok a prémium kategóriába sorolandók, tehát a legmagasabb hatóanyag koncentrációt hordozzák magukban.



Továbbá ajánlani szeretném az oldal blog szekcióját ahol még olvashattok érdekességeket, cikkeket a forgalmazott termékekről.
Az Ambroziánál a szállítási díj egységesen 990HUF Magyarországon belül, valamint 20.000HUF felett ingyenes! Ezeken felül ha valamelyik termék tartalmazza a következő megjelölést, szintén ingyenesen kaphatjátok készhez a csomagotokat: (általában a legnépszerűbb termékek kapják a jelölést)



Köszönöm szépen az ambroziakozmetikum.hu Csapatának, hogy lehetővé tették számomra ezt a projektet, illetve, hogy megismerhettem ezt a két prémium minőségű koreai kozmetikum márkát.

Remélem segíthettem Nektek néhány hasznos infóval ebben a bejegyzésben. Köszönöm, hogy elolvastátok, és azt is, hogy itt voltatok!
Béke és szeretet! B.
A termékeket az Ambroziakozmetikum.hu biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•