BioRose-a rózsa varázs ereje-1. rész•

Sziasztok, köszöntelek a blogomon. Ma egy különleges bőrápolási márkával fogok foglalkozni, amelyek teljesen elvarázsoltak az utóbbi 1 hónap során.

A BioRose organikus és természetes összetevőkből álló termékeivel ismerkedtem az elmúlt hónapban, így a tapasztalataimat és az elért eredményeimet is szeretném átadni számotokra. 


A kozmetikumok Bulgáriában készülnek, viszont Magyarországon csak is a www.biorose.hu oldalról szerezhetőek be illetve egyre bővülő partnerhálózaton keresztül, mely a weboldalon megtalálható. Ezek a termékek organikus és bio gazdálkodásból származó, 100%-ban tiszta és natúr összetevőkből állnak, értékes gyógynövény/virág kivonatokkal, vitaminokkal dúsítva. Mesterséges anyagoktól mentesek (mint pl. színezék, tartósító szerek, illatanyagok) és természetesen mindennemű káros anyagot is mellőz a márka. (mint pl. parabének, SLS-SLES és kőolaj származékok) Valamint a termőföldeken sem használnak káros permetszereket, és a környezetvédelemre is hatalmas hangsúlyt fektetnek. Szilvi a magyarországi partnere, cégtulajdonosa és kizárólagos forgalmazója a termékeknek, az Ő segítségével állítottuk össze, hogy melyik termékek lesznek jók nekem. :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

BIOROSE-Gyulladáscsökkentő hidratáló olaj-30ml

Sokszor említettem már Nektek, hogy a hormonális betegségeim miatt szoktak előfordulni nálam leginkább a hormonális jellegű pattanások. Nagyon nehezen küzdök meg velük, hosszú folyamat általában egy gyógyulás, és szinte mindig kivétel nélkül jön a csúnya hegesedés majd az utána keletkező folt. Ezért is ajánlotta Szilvi számomra ezt a szérumot, hogy gyorsabban szabadulhassak leginkább a gyulladástól és kellemetlenségeitől.


Leginkább érzékeny bőrre lett kifejlesztve ez a könnyed vizes állagú szérum. Magas hatóanyag tartalmú virág és gyógynövény kivonatokkal, melyek segítenek enyhíteni a gyulladásos problémákat. Használata esetén a sejtek hamarabb regenerálódnak, nyugtatja a kipirosodott, irritált bőrt, és a gyulladások is hamarabb kezdenek gyógyulni. Vitaminokkal dúsított készítmény, tartalmaz A- és B5-vitaminokat, ginkgo biloba kivonatot, kamilla virág olajat és kamilla virágvizet, Q10-t mely jócskán hozzá járul a bőr fiatalos megjelenéséhez, rozmaring virág kivonatot és rozmaring virágvizet, levendula virág olajat és levendula virágvizet ami segít nyugtatni a bőrt és a gyulladásokra is kiváló hatással bír, valamint zsálya virág kivonatot és zsálya virágvizet is. Tehát amint azt láthatjátok, csak és kizárólag természetes növényi eredetű kivonatokat, olajokat, virág vizeket adtak ehhez a kozmetikumokhoz, melyek organikus környezetből származnak.


Számomra ez a minimalista külső csomagolás nagyon tetszetős, maga a felcímkéző is és a matt üvegcse is. Jó kézbe venni. A pipettás kialakítás pedig még inkább pozitív érzésekkel tölt el, ugyanis amellett, hogy egyszerű a termék adagolása, még higiénikus is, hiszen nem kell szabad kézzel bele nyúlkálni. Ami fontos szerintem, hogy ne érintsük a bőrünkhöz a pipettás véget, hiszen olyan mikro-baktérium törzsek élnek a bőrünk felületén (hiába van ezerszer is áttisztítva) melyek ha a termékbe kerülnek, elszaporodhatnak és sajnos kellemetlen tüneteket okozhatnak. Én általában a tenyerembe szoktam nyomni 4-5 cseppnyi mennyiséget, amit könnyed bepaskolós mozdulatokkal szoktam eloszlatni a teljes arcfelületemen. Illata kellemes virágos, kamillás jellegű, állaga folyékony, színe áttetsző. Hihetetlen gyorsan képes beszívódni, nem zsíroz amit kimondottan kedvelek benne. 


Azonnal frissít és nyugtatja a bőröm. Ami a leginkább érezhető még, hogy hihetetlen puhító képessége van. A reggeli rutinom során használom könnyű állaga miatt. Egyik kedvenc szérumommá nőtte ki magát. Ajánlom Nektek is ha igazán gyors beszívódású, könnyed és természetes készítményt kerestek.

BIOROSE-Idővarázs regeneráló arckrém-30ml

Fontosnak tartom idejében elkezdeni a megelőzést a bőr öregedéssel szemben. Ahogy telik az idő, múlnak az évek, a bőr veszít telítettségéből, kevesebb kollagént termel, meggyengülnek a szövetrostok melynek következménye, hogy megereszkedik és fakóvá válik a bőr, megjelennek a ráncok. Szintén gazdag gyógynövényekben, virágokban, olajokban, melyek hozzájárulnak a ragyogó és egészségesen fiatalos bőrképhez. Antioxidáns hatása képes csökkenteni a már kialakult ráncok (nem csak a mimikai, de már a mélyebb ráncok esetében is) látványosságát és természetesen azok kialakulása ellen is hatásos. Valamint segít halványítani a pigmentációs elváltozásokat és képes mélyen hidratálni a bőrünket. Tartalmaz többek között, ami tulajdonképpen fő alkotó elemei ennek a krémnek, rózsa olajat és rózsavizetginkgo biloba kivonatot és rozmaring kivonatot melyek a duzzadt bőrre is jótékonyan hatnak.


Továbbá B- és E-vitamint, gyógynövény olajokat (kamilla, levendula), niacinamide-ot és hyaluronsavat, különböző bőrpuhító olajokat (mandula, jojoba, szőlőmag, olíva) szintén a nagyon hatásos Q10-t, virágvizeket (rozmaring, damaszkuszi rózsa) növényi kivonatokat (bazsalikom, gingko biloba, rozmaring)

Nagyon tetszik a külső csomagolás, és ez a pumpás kis adagoló fej, szintén kényelmes és higiénikus módszer. Maga a krém, egy könnyed emulzió állagú, kellemes illatú, fehér színű termék, amely képes pár pillanat alatt beszívódni, nem hagy ragacsos érzetet maga után, és hihetetlen módon puhítja a bőröm. Estére szoktam alkalmazni, kb. mint egy szérumot szokás. Tökéletesen tudom rá rétegezni az esti arckrémet, nem lesz sok a bőrnek. Kellemes hűsítő érzést kelt. Gazdagon hidratál és kombinált bőrre tökéletes, de minden bőrtípus bátran alkalmazhatja, hiszen semmilyen irritációt vagy kellemetlenséget nem okoz. Kevés mennyiséggel is szépen teszi a dolgát. 


Ami kiemelten fontos, hogy nagyon szép egységes bőrképet eredményez. Szinte kisimítja a nap végére megviselt bőrt. Nagyon megszerettem benne, hogy ilyen kíméletes, kedves kis kence. Ezt feltétlenül ki kell próbálnotok ha kerestek egy könnyed állagú, gyorsan beszívódó anti-age krémet.

BIOROSE-Rózsavíz-100ml

Ki imádja még rajtam kívül a virágvizeket, különböző arcpermeteket? Leginkább akkor kezdem őket használni mikor jönnek a melegebb napok. Nem csak nap közben áldásos, de reggelente egyszerűen (bőrtisztítás után) teljesen odáig vagyok értük. 


Ezt a rózsavizet a nappali rutinomba építettem bele, leginkább a rózsa frissítő és regeneráló hatása miatt. 100% tisztaságú rózsaolaj tartalma tökéletes hidratáló permetként nyújt felüdülést, tonizálja a bőrt és puhaságot is eredményez. Valamint a pH-érték kiegyensúlyozásában is hatékony szerepet játszik. Irritált, kipattogott, leégett bőrre is nyugodtan lehet fújni. Bármilyen bőrtípus bátran használhatja. 


Szóró fejes kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen, gyorsan és higiénikusan használható. Én általában 3-4 fújásnyit szoktam alkalmazni, Azonnal frissít, és nyugtat, kb. fél perc alatt beszívódik, kis paskoló mozdulatokkal szoktam a bőrbe beütögetni. Hihetetlen jó illata van és nagyon puhítja a bőrömet. Imádom!

Elérhetőségek:



Köszönöm a figyelmeteket, remélem hasznos volt számotokra ez a beszámoló a BioRose termékekről. Találkozunk a 2. részben, ahol a többi termékről fogok írni. 

Sziasztok!
Béke és szeretet! B.


 
A termékeket a BioRose biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•