Bio Oil-Natúr•

 Sziasztok, köszöntelek a blogomon. Ma egy szuper természetes termékről lesz szó, mégpedig a Bio Oil Bio-Oil Natúr olajáról.

-Korábban írtam már erről a termékcsaládról, amikor is a Bio Oil Bio-Oil két termékét teszteltem, azt a bejegyzést ide kattintva el tudjátok olvasni.-

Új taggal bővült a Bio Oil Bio-Oil család, mostantól Magyarországon is elérhető a 100%-ban natúr és tiszta növényi olajokat tartalmazó olaj készítmény. A termékből 2x25ml mennyiség érkezett, melyet 1 hónap alatt sikerült teljesen elhasználnom, Következzenek a tapasztalatok és egy kis ismertetőn keresztül is szeretném bemutatni ezt a bőrápoló terméket.

-100%-ban természetes formula, növényi olaj kivonatokkal, nem tartalmaz ásvány és ásványi olajokat, vegán és állatkísérlet mentes termék!-


BIO OIL-Bőrápoló olaj (natúr)

Ez a fajta olaj a már jól ismert Bio Oil Bio-Oil minta alapján készült, annyi csavarral, hogy ez a készítmény teljesen természetes és csak növényi olajok felhasználásával állították össze. Már 2 hét leforgása alatt látható eredményeket produkál, hosszútávon pedig hatékonyan halványíthatók a foltok és striák. De ugyanolyan hatékonysággal veszi fel a harcot a többi bőrproblémával szemben is. Hegekre, sebekre is kiváló, jótékony növényi olajokkal csökkenti a gyulladást, viszketést, égési sérüléseket. 3 éves kortól pedig kis gyermekek bőrén is lehet használni.


Tartalmaz speciális olajokat, mint jojoba olaj, chia mag olaj (gazdag Omega3 zsírsavakban), gránátalma mag olaj, incha inchi mag olaj (mely magas telítetlen zsírsavakban). 

Továbbá növényi eredetű olajok alkotják mint, körömvirág olaj, levendula olaj, rozmaring olaj, pacsuli olaj (ennek az olajnak köszönheti a termék természetesen kellemes illatát), kamilla olaj

Vitaminokból sincs hiány, ugyanis tartalmaz búzacsíra olajat, melynek természetes magas E-vitamin tartalma van, tele van antioxidánsokkal, gazdag növényi rostokban és proteinekben, vitaminokban és ásványi anyagokban.
csipkebogyó olajnak köszönhetően pedig 36% linolsavat és 27% linolénsavat tartalmaz melyek csökkentik a gyulladást és kifejezetten hatékonyan halványítják pl. egy műtét következtében keletkezett heget is akár.

Természetesen ez a változat is tartalmazza a már jól megismert különleges összetevőt a PurCellin Oil-t, mely a kiváló állagért felel, miszerint hígabbá és könnyedebbé válik mint egy átlagos olaj, jobban köti meg a hatóanyagokat általa a bőr és hatékonyabban szívódnak be az értékes olajok, nem kelt zsírozó és csúszó érzést használat után.

Számomra mindig is különleges volt a Bio Oil Bio-Oil letisztult szépséggel rendelkező flakonja. Szeretem látni benne az értékes olajat. Ez a 25 ml-es verzió pedig annyira kis cuki, hogy bármelyik táskában akár még magammal is vihetném. Leginkább testápolásra használtam el, hiszen nekem állandósult problémám a végtagjaimon előforduló a száraz, kicserepesedett, hámló, viszkető bőrfelszín. Az esti rutinomba építettem bele az olajat, mert szerintem az éjszaka folyamán sokkal jobban ki tudja fejteni jótékony hatását és jobban be is tud szívódni a bőrbe.


Adagolása igen egyszerű. Számomra nem is kellett túl nagy mennyiség ahhoz, hogy jól hidratáljon. Imádom a kellemesen picit kamillás jellegű természetes illatát, teljesen más mint a már jól ismert alap Bio Oil Bio-Oil illat. Aránylag elég gyorsan beszívódik, enyhén érezhető utána pici zsíros érzés, ami engem egyáltalán nem zavar, mivel tökéletesen hidratálja a bőröm. Viszketésre is azonnali enyhítést hozott. Nyugtatta az érzékeny bőrfelületemet, és reggelre sem tért vissza a kellemetlen tünet. valamint maradt a hidratált puha bőrérzet.


Állagát tekintve, nem túl sűrű, pont megfelelő, könnyedén el lehet oszlatni a bőr felületén. Színe a flakonban sárgás, viszont bőrre kerülve teljesen színtelen. Nagyon megszerettem, teszi a dolgát és tökéletesen elégedett vagyok vele.



Akik eddig is szerették a Bio Oil Bio-Oil termékeket azért, akik pedig eddig nem ismerték azért próbálják ki feltétlenül, hiszen azon felül hogy teljesen természetes készítményről beszélünk, tökéletes hidratálást biztosít a mindennapok során. Tiszta szívemből ajánlom.
-Beszerzési lehetőség- (25ml-de nagyobb kiszerelésben is elérhető)

Nagyon szépen köszönöm a Bio Oil Bio-Oil márkának a lehetőséget, a bizalmat és, hogy kipróbálhattam ezt a csúcs olajat, mindenképpen fogok még belőle itthonra beszerezni nagyobb kiszerelésben!


Nektek pedig köszönöm a figyelmeteket, remélem tetszett ez a bejegyzés és kaptatok hasznos infókat a Bio Oil Bio-Oil Natúr készítményéről. Találkozunk a következő bejegyzésben.

Sziasztok!
Béke és szeretet! B.
A terméket a ceumedika.hu biztosította!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•