Kincsek a turkálóból•


Minden héten várom a szerdát, ugyanis az új kedvenc felfedezett helyemen ilyenkor teljes árucsere van, és próbálok még délelőtt eljutni. Ami persze nem mindig jön össze, azért nekem itthon is van feladatom, plusz Gabikám akit el kell látnom💕

Összeállítottam pár szettet azokból a darabokból amit ma sikerült találnom:

1. Trópusi megkötős felső és farmer forrónaci

Ez a felső valószínűleg egy mamáé volt (hajlamos vagyok újszerű megközelítésből viselni a mamicuccokat😉) Rugalmas anyagának köszönhetően meg lehet kötni az alját és a mintája igazán nyárias.
A naci egy rojtosított aljú farmer short. Szuper kényelmes és szuperül néz ki. (a cipőt nem most vettem, de szintén second-hand)

2. Leopárd mintás gombos ruha

Ugye a leopárd minta sosem fog kimenni a divatból, ez tény! A derekánál karcsúsítva, a szoknyarésze pedig libbenős. A legjobban tetszik benne hogy ősszel is simán fel tudom kapni egy kötött pulcsival és bokacsizmával. Érdemes beszerezni ilyesfajta darabokat amik több évszakban is megállják a helyüket. (a táskát nem most vettem, de szintén second-hand, és vadiúj, nem mellesleg még most is árusítják webshopban ahol 20.000ft körüli ára van!) 

3. Neon zöld felső és farmernadrág

Hódít a neon, és annak minden színváltozata. Ennek a felsőnek az apropója hogy egy fehér anyag van az aljára varrva ami fel van sliccelve, tökéletes mert többféleképpen tudom hordani. Így magában, vagy betűröm és kész is. 
A nadrág egy rugalmas anyagú, világos színű farmer. Alapdarab! (jó nekem már több is van de sose árt ha több van belőle, főleg ha farmeros vagy) 

4. Mintás kék short

Egyre jobban kedvelem a mintás alsórészt. Először is azért mert egy egyszerű fehér felsővel, trikóval, blúzzal remekül áll és nem kell semmi extra cucc hogy feldobjam a szettem mert ezek a mintás darabok magukba foglalják az extra kifejezést.

5. Mintás bermuda

A végére hagytam még egy mintás alsórészt, mégpedig ezt a bermudát. Lenge, könnyű és a mintázata annyira egyedi. Szintén egyszerű felsőkkel kombinálható darab. (a táska a nyaklánc és a papucs Bonprix)

4  jótanács hogy sikeres legyen a durkálásod:
•nem árt tisztában lenni a méreteiddel ugyanis sok esetben nincs lehetőség próbálni és macerás is (főleg nyáron) valaki pedig nem szereti magára venni kimosás előtt ezeket a holmikat. Mindig mérd magadhoz az adott darabot. A kiindulási pontok felsőnél: váll, hónalj, derék és hogy mekkora a hossza
Nadrágnál: csípő, középen a nunusnál és a hossz. Érdemes hátulról is elképzelni pl. rövidnadrágnál hogy takarja-e a fenekedet.

•mindig figyelj a foltokra és a szakadásokra. Foltokat sokszor egyszerű megállapítani pl. ha fel tudod kaparni egy picit és felporzik akkor kijön, esetleg  kis sprickébe vihetsz magaddal alkoholt azzal is tudsz ellenőrizni. Szakadásnál mindig mérlegelj hogy helyre lehet-e hozni a hibát. Egy gomb eltünésnél nyilván igen, de mondjuk egy fővarráspontnál nem biztos.

•ne mindig az aktuális évszaknak megfelelően keresgélj, lehet hogy nyáron bukkansz egy szuper őszi vagy téli darabra.

•legyen nálad ivóvíz! Ilyenkor nyáron alapból nemárt de abba is gondolj bele ha pl. kilós bálásba mész és nem 10percre akkor bizony ez fizikai megterhelést is jelenthet számodra. 

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad. Ha bármi kérdésed van vagy észrevételed nyugodtan jelezd nekem akár itt a blogon akár e-mailben (kaley13@freemail.hu) vagy Instagrammon is tudsz írni nekem (wear_cupcake) és nagyon szívesen válaszolok, segítek Neked!💕✌🏼 Béke és szeretet! 🧁B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•