Őszi trend inspo•

Avagy mik azok az alapdarabok amiket mindenképp szerezz be! Vagy még nem is tudod hogy a nyári ruhatáradból is csemegézhetsz😉

Lassan jön az ősz (tudom még messze van és élvezzük a nyarat sokáig) de nem árt felkészülni időben az évszakváltásra, ugyanis olyan hírtelen fog be köszönteni a hűvösebb idő, mint derült égből a villámcsapás.

Hozok pár inspiráló alapdarabot amik nem hiányozhatnak a gardróbból és nagy sláger lesz idén ősszel. Fogadjátok szeretettel! 🤗 #cupcaketrendrules

1. Kötött pulcsi
Sok éve hódít. Szinte minden színben trendi, de idén leginkább a narancsszíné lesz a főszerep, és annyi csavarral, hogy az sem gáz ha XXL-es. Najó legyen inkább oversize! 🎃 De nem csak a pulcsik, de a kabátok és melegebb pólók is felveszik ezt a trendet. Elő mindennel ami laza, lezser, nagyméretű lógós, azaz OVERSIZE...


2. Kordbársony
Visszaköszönnek a ‘70-es, ‘80-as évek. Legfőképpen itt a nadrágokra és a dzsekikre kell fókuszálni. Nadrágoknál nagy divat lesz pl a trapéz fazon (én ennek annyira nem örülök😆) viszont a magas megemelt derékrésznek annál inkább! A dzsekik gallérja általában bolyhosítottak. A barna szín volt mindig is trendi ennél az anyagstílusnál de idén előtérbe kerülnek a sötétebb zöldes, bordó árnyalatok, és újra a patchwork indul hódító körjáratra. A patchwork egyedi ismertető jele az, hogy egy azon ruhadarabon több féle mintázatú anyag “összedolgozás” található meg. Mintha több ruhából lenne össze varrva a kabid. Ez a retro vonal most ősszel fog kibontakozni.





3. Blézerek/zakók és a crop top
Tavasszal hódítottak a mindenféle színben pompázó blézerek. Ősszel is alapdarabja lesz a ruhatárunknak. Dzseki helyett húzz bátran blézert, ami még érdekes, hogy a maszkulin style képviseletében is teheted (férfias jegyek) Nagy hóbort volt régen de most is megállja a helyét a nadrágkosztüm ami most a tweed jegyében zajlik. Itt jön képbe a crop-top (nyári gardróbod része, remélem😉) ugyanis most ezeket a toppokat is előszeretettel lehet kombinálni egy jól megválasztott zakóval és természetesen magasderekú ruhadarabokkal passzintva. Előtérbe kerül a lila szín mégpedig a pasztelirányzatot követve blézer fronton.






4. Kantáros ruhák/kertésznadrág
Nem olyan rég tért vissza a köztudatba ez a fazon, viszont annál inkább divatos és praktikus. Nem csak a szoknyába végződő verziója lesz trendi de a jól megszokott hosszúnadrág pártiak is találhatnak kedvükre valót. Egy meleg pulcsival teljes az összhang, ha szoknyás vagy egy harisnyát mindenképpen húzz fel hozzá. A lábbeliket tekintve tényleg bármivel jól áll, legyen az tornacipő vagy bokacsizma. És a jóhír hogy nem csak farmer anyaggal találkozhatsz a hűvösebb hónapokban, hanem most ultra trendi lesz a kordbársony.



5. Állati minták
Itt kiemelném hogy a leopárd lesz a mérvadó mivel nyáron a kígyóminta volt a domináns ez most picit háttérbe szorul (pihen egy kicsit jövő nyárig😂)  Szoknyák, kabátok, kiegészítők, tényleg széles körű a paletta ahol használhatod ezt az irányzatot.





 6. Rocker bakancs
Vissza térünk a grunge vonalhoz lábbeli téren. Akik eddig is szerették azok tudják hogy ősszel ismét elő lehet kapni ezeket a vagány bakancsokat. Lakk, bőr, boka és a hosszabb változat. Színeket tekintve tényleg csak a dress code-on múlik mit is választasz. Nekem személy szerint nem kedvencem és nem is stílusom de a korábban említett outfitek mindegyikéhez remekül passzoló viselet.



Remélem tetszett a bejegyzés és minél vidámabban veted bele magad az őszi készülődésbe. Élvezzétek a nyarat, de legyetek naprakészek mert az indián nyár sem tart örökké! Béke és szeretet!
🧁B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•