Táska trendek•


Annyi féle lehetőség, fajta, kombináció létezik táska téren, hogy az valami hihetetlen. Ma már szabad kezet kapunk és a kreativitásunkat is beletehetjük a táskaviselés művészetébe. Tényleg számos módja van annak hogy táskákat hordjunk és hogy jól hordjuk őket! (Nem fogom kiemelni minden egyes típust, néhány stílusból szemezgettem, többeközt olyan darabokból ami az én gardróbomban is fellelhető.)

Hátizsákok (Backpack)
Kicsi, nagy, közepes esetleg gigantikus? Városi sétához kiruccanáshoz tökéletes egy kisebb méretű háti. Vagy ha csak tudod hogy foglalt lesz a kezed (pl ha gyerekkel vagy 😉) 

DAVID JONES PARIS🔝
F&F clothing🔝

Egy közepes méretű tatyót választhatsz akkor is ha kicsit több dolgot kell magaddal vigyél, esetleg sulis időszakokra is kényelmes kiegészítő lehet.
L Y D C LONDON🔝

Ha kirándulni mentek, vagy elutaztok és kényelmesebb hátitáskába pakolni akkor mindenképpen egy nagyobb méretű darabot válassz. 


Poster Urban Budapest🔝

Kézitáskák (Handbag)
Praktikus vásárláshoz, office dress code esetén vagy szimplán ha a look-od részévé vált. Általában két vastag pántja van amit vagy kézben vagy a karodra téve tudsz viselni. 

Kínaiból🔝

No name🔝
Marks&Spencer🔝

Coach
Talán ezt a típust nevezhetjük a “kicsi kézitáskának” Ugyanis legtöbb esetben szintén csak egy fogópánttal rendelkezik, de természetesen vannak hosszabb pánttal rendelkezők is. 



 New Look🔝
New Look🔝


Oldaltáska
Talán a legnépszerűbb trend mindközül az oldaltáska. Egyszerű, könnyed, kényelmes. Szinte bármilyen stílushoz passzol, nagyszerűen alkalmazható legyen szó elegáns vagy sportos netán laza outfitről.
Bonprix🔝


even&odd🔝

Japelle🔝


Övtáska
Na már most szögezzük le hogy nem csak olyan övtáska trendek vannak manapság mint régen (az oldschool verzió, megvan?) hanem nagyon kis csinos, fiatalos darabok. És! mostmár szintén hódít az az elv (legalábbis nálam biztos) hogy a kisebb táskáimat aminek hosszú pántja is van, és körbe is éri a derekamat, azt övtáskaként is tudom hordani. Így több funkcióssá válik az adott tatyi. Szintén ki kell emelnem hogy nem csak sportos viselethez tudod hordani.! 


New Look🔝

Boríték táska
Semmi pánt, semmi foggantyú csak maga a lapos kis táska. Leginkább elegáns megjelenéskor viseljük, vacsora meghíváshoz is. De lehet office look darab, vagy valamilyen esemény, rendezvény kiegészítője is. Kézben, hónalj alatt hordva a legjobb választás.
Bonprix🔝




Vászontáska
Bevásárláshoz szuper darab. Mindenképp érdemes beszerezni ugyanis az eldobható neylon ideje leáldozóban van. Mellette szóljon az az érv is hogy sokkal sikkesebb, divatosabb egy vászontatyóval flangálni mint egy “tescos szatyorral”😅 Plusz óvod a környezetedet a felesleges szeméttől.
Piaci bácsitól🔝



Strandtáska (Beach bag)
Szintén rengeteg formában és anyagban megtalálható kiegészítő. A nyári feelinget szerintem 100%-ban visszaadó darab. 
Talált gyékény tatyó🔝 



Nyakba akasztom
Tudjátok mint régen a kulcsot meg a bérletet😂✌🏼 igazából pirinyó méretű táskáknál meg lehet ezt csinálni. Kulcs meg pénz elfér benne. Ha csak elszaladsz a boltba valami apróságért, vagy bármilyen apropóból kedvet kapsz hozzá, akkor dobd a nyakadba.
Reserved🔝

Számos variáció, típus, szín, méret, minta létezik tényleg! Rád van bízva és a fantáziádra, hogy mit hozol ki a táskáidból.

Remélem tetszett és hasznosnak találtad. Béke és szeretet! 🧁B.








Megjegyzések

  1. Szuper írás! 😍😍 És tök hasznos... tuti, hogy meg párszor elolvasom majd, ha frissítem az állományom. 👜👝🛍️👛
    Én is nemrég vettem magamnak egy kis fekete övtáskát, és elképesztő, mennyi mindenhez megy. És az a pár dolog, ami elfér benne, egyből kéznél van. Újabban ruhákhoz is szeretem felvenni sima öv helyett.. 😊😍😍

    VálaszTörlés
  2. Ez tök jó Dóri 😍 igen egyre nagyobb teret nyernek maguknak az övtáskák. Merj bátran kísérletezni 😉

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•