Must have darabok•


Mindannyiunknak megvan az elképzelése az ideális gardróbról. 

De vannak olyan alapdarabok a ruháink között ami nélkül nem tudnánk elképzelni a ruhatárunkat. Vannak szezonális alapdarabok, és vannak amiket minden évszakban szívesen veszünk elő a szekrényből. Nyilván nem vagyunk egyformák és ez szép is jó is, de talán mégis összeköt minket az a tény, hogy ezek a darabok nagy valószínűséggel mindannyiunk gardróbjában fellelhetők.


1. Fehér póló
Akkora közhely, mit a ház de igaz :D Legyen egy fehér pólód, mert ezt szinte bármelyik szetthez olyan praktikusan tudod kombinálni, hogy a lehetőségek tárháza végtelenné válik. Egyszerű, lezser, de akár elegáns is lehet a megjelenésed ha egy sima fehér pólót alkalmazol az outfitedben.

2. Farmer nadrág
Szintén egy olyan alapdarab amit számtalan módszerrel tudsz viselni. Nem mindenki szereti ez tény, de ennél praktikusabb és egyszerűbb nadrág nincs a Földön.Az árnyalata attól is függ, hogy milyen a személyiséged, melyik passzol hozzád, ezért nem szívesen kategorizálnám be csak világos vagy sötét árnyalatokra. Ez a fazonra is igaz. 


3. Farmer dzseki
Szerintem a te szekrényedben is ott lapul a jól bevált farmer kabid, nem tévedek? :) Nemes egyszerűséggel mindenhez illik, kényelmes, remek választás. 

4. Blézer/zakó
Bármilyen szettet egy kicsit elegánsabbá tehetsz ha van egy zakód. Az a nagyszerű benne, hogy tényleg bármilyen stílushoz is hordod, akár sportos, akár lezser, akár csajos, SOHA ismétlem soha nem leszel benne topis. Megadja majd számodra a kellő eleganciát a mindennapokban, vagy egy eseményen is.


5. Kockás ing
Valahol, valamikor de lefogadom, hogy volt/van egy kockás inged. Nem számít a színe, nem számít a szabása, a lényege ugyanaz. Laza és lezser. Nem csak a mindennapokban kényelmes, hétvégi kiruccanásra, vagy egy kirándulásra, családi programhoz tökéletesen passzoló darab. 


6. Fekete trikó
Ez az alapdarab ami abszolút mindenhez illik. Nem kell görcsölnöd, hogy most ez a nadrág, vagy szoknya passzol-e, vagy ez a kabát megy-e hozzá.  


7. Kötött pulcsi és a garbó
Mindenkinek van legalább egy kötött pulcsija amit nagyon szívesen vesz elő, ha beköszönt a hűvösebb idő. És mindenkinek van legalább egy garbója amit jól lehet kombinálni.



8. Elegáns táska vs. hátizsák
Na ez a rész kissé érzékenyen érint mivel magamból kiindulva lehetetlenség lenne leszoknom a táskagyűjtésről :P Ahogy nekem is, nyilván nektek is jó sok, többféle, többméretű táskátok van. De kettőt szeretnék kiemelni, amiknek mindenképpen szerepelniük kell.
Fontos, hogy legyen egy alkalmi, elegáns táskád amit az olyan alkalmakhoz bátran tudsz viselni.

Minden lány tudja, hogy kell egy olyan táska is ami kényelmes, a kezeinket szabadon hagyva könnyedén hordhatjuk. Ez nem más mint a hátitáska. Imádom a praktikusságát és az egyszerűségét.


9. Magassarkú vs. sport cipő, papucs és bakancs
Na megint csak ismételhetem magam :D De ezekből a lábbelikből tuti van neked is. 
A magassarkúdat viselheted, hogy csinos légy, vagy ha elegánsabb eseményre vagy hivatalos. De biztos vagyok benne hogy legalább egy jól bevált cipellő ott lapul a tarsolyodban.

Ami a lépőt illeti, kell is van is! ;) A szín, a fazon, meg minden más téged tükröz. De ami mindenkinél fő szempont, a kényelem. Ebből ne engedj!

Nyáron pedig mindenki tudja, hogy elengedhetetlen szükségletünk egy jól szellőző papucska amit ha ügyesen hordunk, passzolni fog a szettünkhöz.

De ne feledkezzünk meg beszerezni egy szuper bakót se. Tartsuk szem előtt a praktikusságot, a kényelmet és a saját stílusunkat is.



10. A kis fekete ruha
A másik közhely, de szintén igaz. Legyen egy kis fekete ruhád. Sosem tudhatod mikor lesz rá szükséged. Válaszd azt a fazont ami remekül passzol a testalkatodhoz, és tiéd a világ!

11. Kedvenc nyári ruha
Legalább legyen egy olyan must have nyári ruhád ami nagyon sok nyári estédet, vagy napodat be tudja aranyozni. Legyen ez az egy ruhád amiért várod a nyarat. Ha megvan akkor tudod miről beszélek! :)


12. Szabadidő ruha
Kell és kész. Egyszerű, kényelmes, és sokszor látom, hogy a lányok már túlléptek azon, hogy csak sportcipővel, sportos táskákkal hordják. Tűnj ki a tömegből még egy egyszerű szabadidő szerkóval is. Viseld magassarkúval és elegáns táskával. Vagy a jól bevált lépővel. Rajtad áll.


13. Overál
Talán ez az a ruhadarab amit a legtöbb évszakban ügyesen kombinálva tudsz hordani.


14. Kötött sapi/sál
Ahogy jönnek a hidegek, előkapod a kedvenc kötött sapidat és sáladat. Ezek nélkül nem teljes a ruhatár!



15. Fekete öv
Van egy csomó övünk mégis a legpraktikusabb közülük a fekete csatos öv. Mindenhez fel tudod venni, mindenhez illik. 

16. Télikabát
Mindenkinek más elképzelése van a tökéletes télikabáttal kapcsolatban. De a lényeg, hogy mindenkinek van és mindenkinek kell, főleg ha itt a tél. Az én kedvencem a Teddy-coat :P


+1 Egyedi kiegészítő
 Én azt mondom, hogy legyen egy olyan kiegészítőd, ékszered, amit sűrűn hordasz, ami téged jellemez és határoz meg. Ez által emlékezetes tudsz maradni mások szemében, és tükrözi a személyiségedet. Sok minden lehet, most mondok 1-2 verziót.
•Kabbala karkötő
•betű medál
•karika fülbevaló
•Hamsa nyaklánc
•gyűrűk
Vagy anyudtól/apudtól/tesódtól kapott személyes ékszer, tényleg bármi amit szívesen hordasz és te vagy!





A többi már csak rajtad múlik, hogy milyen extra dolgokkal dobod fel a ruhatárad, de már tudod, hogy alapdarabok nélkül semmit nem ér egy jó gardrób.

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad! Ha bármi kérdésed vagy javaslatod van a bejegyzéssel kapcsolatban, várom a leveled e-mailben (kaley13@freemail.hu) vagy itt a blogon is tudsz megjegyzést írni, de Instagramon is meg tudsz keresni. (@wear_cupcake)
Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•