Mr. Mosolygyár-a ragyogó mosoly titka•


Régóta készültem, hogy kipróbálok, valamilyen fogfehérítő technikát, ami nem annyira költséges mint az orvosi fehérítés.

Ezért is esett a választásom a Mr. Mosolygyár fogfehérítő szettjére.



Legelső benyomásra az tetszett meg, hogy két ügy mellé is kiáll a cég. Ugyanis minden megvásárolt termék után a Mr. Mosolygyár 2db fát vásárol nonprofit szervezettől, amiket aztán rászoruló országokban ültetnek el. Tehát a környezetvédelem is fontos szempont számukra.
A másik, hogyha vásárolsz és használod a "koraszulott" kuponkódot, akkor 1000Ft kedvezményben részesülsz, amit Ők a koraszülött (oldalukért katt!) kisbabák javára azaz a szervezetnek ajánlanak fel. Számomra ez nagyon példaértékű cselekedet. Többek között támogatják még az állatokat képviselő Tetovált Állatmenők Állatvédelmi Egyesületet is. Utána pedig több infót is kerestem erről az egészről.

De most egy kicsit szeretnék beszélni magáról a készülékről és a hozzá tartozó kiegészítőkről. 


Maga a készülék egy 6 LED izzós hideg fényű világítóeszköz, egyébként a legerősebb a piacon. Elem is jár hozzá. Aktiválni pedig úgy lehet, hogy eltávolítod, a kis lapocskát a készülék aljából. Nagyon egyszerű a használat, hozzá tartozik, egy dupla ívű prémium szilikon fogsín, ami könnyen felhelyezhető, nem szükséges hő hatásának kitenni a méretezéshez. Szuperül illeszkedik a szájba is, nem kényelmetlen a viselése.

Én 3db fogfehérítő gélt kaptam hozzá, ami praktikus 3ml-es fecskendőkbe vannak töltve. Egy kis kupakkal le van zárva a vége. Ennek eltávolítása után már nyomható is a gél a szilikon sínbe. A gél peroxid mentes, tehát nem fogja roncsolni sem az ínyt, sem a fogzománcot. De ettől függetlenül nem tartalmaz vegyszert, és még állatokon sem tesztelték!! Alulra és felülre is 0.5ml mennyiséget használok. 
Fontos, hogy először alaposan moss fogat! Azután töröld szárazra a fogaidat, és úgy helyezd a szádba. Kicsit el kell igazgatni, jobbra-balra, hogy a gél mindenhová szépen bejusson.  

(én most sín nélkül szemléltetem a dolgokat :D de a sínt minden esetben be kell kapni és fontos, hogy érintkezzen a fogakkal)

20-40 perc elég, hogy a hatóanyag kifejtse a hatását. Ez gondolom attól is függ mekkora az elszíneződés a fogak felületén. 

Ha jobban beleásnád magad a témába és több infót szeretnél, valamint megtetszett és megrendelnéd magadnak akkor katt ide a weboldalért.

𝙰 𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚔𝚌𝚜𝚘𝚖𝚊𝚐𝚘𝚝 𝚊 𝙼𝚛. 𝙼𝚘𝚜𝚘𝚕𝚢𝚐𝚢𝚊𝚛 𝚋𝚒𝚣𝚝𝚘𝚜𝚒𝚝𝚘𝚝𝚝𝚊!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•