Dolce Blocco-Florette Luna D’oro•


Kislány korom óta megszállott füzetes, naplós lány vagyok.

Mindig is az egyik legkedvesebb hobbim volt egy olyan napló/füzet vezetése, amibe leírhattam, megalkothattam egy sajátos világot. Ne tudjátok meg mennyi füzetem van itthon amik tele vannak emlèkekkel.

A bujo (bullet journal) nem egy újkeletű elképzelés, ugyanis mindig ugyanazt jelentette. Naplót vezetni. Tervezőt készíteni. Rajzolni, alkotni. 
Újabban “fashion bujo-t” szoktam készíteni, aki egy ideje követ az Instagram-on az tudja, hogy havonta szoktam hozni az aktuális hónapra az úgynevezett “szabályokat”. Ebből az apropóból is szeretném a legújabb bujo-mat megmutatni, ami a Dolce Blocco jóvoltából érkezett hozzám.


Ez a füzet a Dolce Blocco Florette család Luna D’oro darabja, gyönyörű fekete alapon, kék rózsákkal mintázott kemény fedeles, pontrácsos notesz. Egyébként érdemes felmenni a honlapjukra mert több mintázatban is elérhető a borító ebből a stílusú journalból. 176 oldal áll rendelkezésre, hogy megtervezd a saját külön kis világodat. Tartalom jegyzék is helyet kapott, hogy még részletesebben le tudd vezetni benne a dolgaidat.
Ide kattintva meg is tudod nézni őket.

Található benne egy jelölő fonal, amivel könnyen nyomon tudjuk követni, hogy éppen hol is tartunk.


Az első oldalon be tudod írni a nevedet, hogy tiéd a napló.


A következő két oldalon pedig tartalomjegyzéket tudsz vezetni az aktuális tartalomról.


Utána pedig jön a pontrácsos “üresség” ami csak arra vár, hogy beteljen.


Szeretnék egy videót is megosztani, amiben láthattok munkafolyamatokat, ötleteket, hogyan is készült el a legújabb fashion bujo-m.



Fogadjátok szeretettel:


Remélem tetszett a bejegyzésem, és kedvet kaptatok a kreatívkodáshoz. A Dolce Blocco noteszeivel pedig még különlegesebb az alkotás öröme. Béke és szeretet! B.
𝙰 𝚓𝚘𝚞𝚛𝚗𝚊𝚕-𝚝 𝚊 𝙳𝚘𝚕𝚌𝚎 𝙱𝚕𝚘𝚌𝚌𝚘 𝚋𝚒𝚣𝚝𝚘𝚜𝚒𝚝𝚘𝚝𝚝𝚊!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•