Téli kabát mustra•


Készülj fel idejében a télre, mert nem kell sokat várnunk és beköszönt a zimankó...

Szeretnék egy kis listát mutatni Nektek, milyen kabátok is szerepelnek most a divatos lányok szekrényében. Ha kabátot vadászol, pörgesd végig a bejegyzést, hátha meglátod álmaid kabiját.


1. Teddy kabát
A kedvencemmel kezdeném a sort. Tavaly télen árasztották el a boltokat, az internetet, mindent azt úgynevezett “Teddy-coat”-ok azaz a maci bundájára hasonlító stílusú kabátok. Általában gallérosak, lehetnek hosszúak, rövidek, gombosak, zip-zárosak, a lényeg, hogy jó melegek és finom puhák. Elég sok színváltozatban kaphatóak, így talán azt is kijelenthetem, hogy minden színben menő😄





Szuper trendi idén is! Az Instagram-on kérdeztelek Benneteket, hogy mit is gondoltok erről a stílusú kabátról. Sok olyan válasz érkezett, hogy “nekem nem áll jól” vagy “kár, hogy nagyít”...Nos az tény és való, hogy ez a kabát tényleg nem mindenkin áll frankón, a hosszabb változatát magas lányok bátran viselhetik, és jobb ha a molettebb lányok ezt a fajta kabátot inkább kerülik. Érdemesebb egy karcsúsított típust választaniuk ha nagyon ragaszkodnak ehhez a macis kabihoz.

2. Bőr dzseki újratöltve
Ugye ősszel és tavasszal is ultra trendi a bőr kabát. Elég sok éve töretlen sikernek őrvend, ezért meg sem lepődöm, hogy téliesített darabok is helyet kapnak a listán. 



3. Írha kabát
Vannak olyan stílusú írha kabátok amik hasonlítanak az előbb említett motoros dzseki küllemére. Idén ez a fazon hódít, és a régi retro változat most inkább jó mélyen elbújik az emlékezetünkben.



4. Pufi kabát
Tini korunk rémálma a pufi kabát jelentem visszatért. Na de már nem is olyan rémes ez a fajta kabát, hanem egyenesen szuper! Mégpedig nem csak a hosszú változata, de a rövid is hódít. Kissé sportos megjelenést kölcsönöz viselőjének. 




5. Szőrme kabát
Avagy bunda. Nagy női kelme, ami sejtelmes, nőies vagy vad. Finom puha, selymes, változatokban és különféle színekben pompázó kizárólag műszőrméből készült kabátok! Megfizethetőbb és persze kegyetlenség mentes változatok ami talán a legfontosabb, hogy a divat miatt egyetlen egy állat se sérüljön!!!






6. Szövet kabát
A szövetet én tavaszra és őszre tudom elképzelni, viszont úgy néz ki, hogy megfelelő rétegzéssel téliesíteni is lehet. Karcsúsított verzióban is extra csinos. Ne feledd, alá kell öltözni! Pluszban egy vastag nagy meleg sál is el kell a viseléséhez.



7. Bomber feeling
Csak olyat válassz ami bélelve van, mert ezekből a kabátokból is vannak ilyen darabok. Több féle anyagból is megtalálható de talán a kordbársonyból készült bomberek a legdivatosabbak.

Remélem tetszett a bejegyzés és kaptál némi ihletet, hogy milyen kabi állna Neked a legjobban! Béke és szeretet! B.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•