Cetaphil teszt•


“Úgy kell a bőrödnek, mint egy pohár víz.”

Odafigyelés, gondoskodás, hálás bőr. Ígéri a Cetaphil prémium minőségű bőrápoló család.

Volt szerencsém nekem is le tesztelni két Cetaphil terméket. Egy arclemosó és testápoló páros érkezett hozzám tesztelésre, aminek az eredményeit szeretném megosztani Veletek!


Azt tudtátok hogy a márka már 70éve létezik? Kezdetben csak kiválasztott gyógyszertárakban voltak elérhetőek a termékek. Mivel szakemberek, gyermekorvosok, bőrgyógyászok kezdték ajánlani különböző kezelések kiegészítéseként, így szinte minden patikában elérhetőek. Ha interneten szeretnéd megvásárolni akkor a www.ewopharma.shop oldalon tudod megtenni. 

De akkor most jöjjenek az eredmények!

Cetaphil arclemosó kombinált és zsíros bőrre (236ml)
Amióta megszületett a kisfiam, kissé megváltozott az arcbőröm típusa is. Gondolom ez köszönhető a hormonoknak és a kialakult pajzsmirigy alulműködésemnek is. Általában a T-vonal mentén és az ajkam alatti áll rész lett zsírosodásra hajlamos. Reggel és este használom a lemosót. Nem kell belőle nagy mennyiséget nyomni, az enyhén habzó hatású átlátszó készítményből.


Pumpás adagolójának köszönhetően pont egy nyomásnyi mennyiség elegendő, hogy megtisztítsam vele az arcbőrömet. A sminkmaradványokkal is hatékonyan veszi fel a harcot, valamint a felesleges faggyút is eltávolítja. Szuper hogy lemosás után egyáltalán nem húzódik az arcbőröm ami nekem rendszeresen elő szokott fordulni tisztítás után. Tehát nem szárítja a bőrt. 
Bőrgyógyászatilag igazolt a hatása! Nekem elnyerte a tetszésemet!
Ha érdekel a lemosó, katt ide érte!

Cetaphil Restoraderm hidratáló testápoló (295ml)
Sajnos mióta cukorbeteg vagyok azóta a bőröm szerkezete is megváltozott. Gyermekkoromban voltak ekcémás tüneteim, amik szerencsére ma már nem igen jönnek elő. Viszont néha még előfordul hogy a karom hajlatánál viszkető száraz foltok jönnek elő. Általában ha gyengültebb az immunrendszerem. Így ez az ősz beköszöntével sincs másképp. Valamint a bokám körüli rész és az alsó lábszárnál szokott még viszketni a bőröm, ez a cukorbetegségtől van. Ezekre a problémáinkra nagyon jó hatással van a készítmény. Mivel ez a testápoló az ekcémás jellegű bőrproblémákra lett kifejlesztve. 
Nekem nagyon bevált a viszkető és száraz bőrfelületemre. Illat anyag mentes, gyorsan beszívódik és nyugtatja a bőrt. Ezeken felül még hipoallergén is tehát a kisfiamon is előszeretettel tudnám használni, de szerencsére neki nincsenek ilyen gondjai!🙂


Én zuhanyozás után használom a krémet, de olyan gyakorisággal lehet alkalmazni, ahányszor csak szeretnéd. Ez nincs korlátokhoz kötve. Nagyon tetszik a pumpával ellátott tető, ugyanis ez a leghigiénikusabb megoldás. Bőrgyógyászati hatása igazolt, ha bármilyen jellegű bőrgyógyászati kezelésen is veszel éppen részt, ezt a testápolót nyugodtan használhatod!
Plusz kisbabák bőrére is alkalmazható. Hát nem nagyszerű?! 🙂
Ha megtetszett a krém katt ide érte!

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad! Béke és szeretet! B.
𝙰 𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚔𝚎𝚔𝚎𝚝 𝚊𝚣 𝙴𝚠𝚘𝚙𝚑𝚊𝚛𝚖𝚊 𝙷𝚞𝚗𝚐𝚊𝚛𝚢 𝙺𝚏𝚝 𝚋𝚒𝚣𝚝𝚘𝚜𝚒𝚝𝚘𝚝𝚝𝚊!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•