Beauty Panda cukiságok•


K-Beauty, azaz az új őrület a koreai szépségápolás.

Egy szuper csomagom érkezett a Beauty Panda oldaláról, benne 2 fantasztikus termékkel amit most meg is fogok Nektek mutatni, és egy kis jellemzést, tapasztalat leírást is szeretnék társítani a koreai kozmetikumokhoz.

Egyre jobban kezdem megkedvelni, a koreai szépségápolást, hiszen a koreai nők mint egy rituáléként élik meg a bőrük, testük szépítését. Fontosnak tartják egészségük megőrzését, ezért olyan kozmetikumokat használnak amik ebben segítségükre vannak. 
A Beauty Panda nevű webshop rengeteg ilyen terméket, kozmetikumot kínál a K-Beauty rajongók számára. Köztük kettő szuper terméket én is leteszteltem.


A cég kizárólag olyan termékeket forgalmaz amik magasan koncentrált, természetes hatóanyaggal bírnak, amik mind biztonságosak ami azt jelenti, hogy szigorú teszteken esnek át a kiválasztott termékek amik majd a shopba kerülnek fel.


Először is nagyon gyorsan megérkezett hozzám a doboz, ami gondosan be volt csomagolva. Foxpost futár hozta házhoz. Karton dobozban érkeztek a termékek, nagyon szép ünnepi köntösbe csomagolva.
A Skin79 nevű márkától próbáltam ki a termékeket.

Skin79 Zöld Tea Agyagmaszk 100ml


Ez egy erősen mély tisztító gyulladáscsökkentő agyagmaszk. Ugye az köztudott, hogy az agyagnak milyen jótékony hatásai vannak a bőrre nézve, ezért is szeretik kozmetikumok alapanyagaként felhasználni. 
Nagyon kellemes zöld teás illata van, aminek nagyon örültem mert az agyagnak van egy jellegzetes szúrós illata amit jó ha egy kellemes illat, ebben az esetben a zöld tea ami elnyom. Egy tégelynyi zöld masszát tartalmaz. Könnyű krémes állagának köszönhetően egyszerűen felkenhető az arcra, mellé csomagolva van egy kis fehér spatula, így nem kell kézzel bíbelődni vele.


Nagyon friss érzés, enyhén hűsítő is egyben. Kis zöld tea darabkákat véltem felfedezni a termékben. 
Nekem kb. 10-15 perc elteltével száradt meg teljesen a maszk, amit aztán bő langyos vízzel távolítottam el.


Szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít, hogy a sérült szövetek visszaálljanak az eredeti formájukba. Gátolja a gyulladások kialakulását, aminek külön örülök, ugyanis mostanában 1-2 nagyobb pattanással meg kellett küzdenem. Egyben tonizál is, ami szintén segít a gyulladásra hajlamos arcbőrnek. Miután lemostam a készítményt, hihetetlenül puha, selymes tapintásúvá vált az arcom, érezhető volt a tisztaság is. Nem húzódott a bőröm sem, és még finom illata is maradt.
Használat:
•jól tisztítsd meg az arcbőrödet
•oszlass el annyi mennyiséget a kis spatula segítségével (ez azért is fontos mert így nem kerül sem a tégelybe, sem a kezedről az arcodra semmilyen baktérium) amennyi befedi az arcot, a szemeket kerüld ki!
•várj 10-15 percet a teljes száradásig
•mosd le az arcodról a már megszáradt maszkot bő langyos/meleg vízzel
Minden bőrtípusra ajánlott, különösen a zsíros és kombinát bőrre.
Nagyon szuper termék, nekem nagyon bevált.
További információ a maszkról ITT, illetve meg is tudod rendelni!

 Skin79 Animal BB Krém Dry Monkey 30ml



Első látásra beleszerettem a csomagolásba, annyira cuki rajta ez a kis majomka. :) És nem csak a csomagolás jó de a tartalma is szuper. Ez egy színezett BB krém, ami fényvédőt tartalmaz, így véd a káros UV sugárzástól, továbbá hialuronsavval és banán kivonattal járul hozzá a bőr szépségéhez.
Nagyon kellemes az illata, az állaga pedig sűrű. Én sminkalapként használtam eddig mert bőrfehérítő hatással rendelkezik és hidratál is ráadásul. Kiegyenlíti a bőrfelületet, tehát tökéletesen alkalmazkodik alapozó alá.


Szuper, hogy még hozzájárul ahhoz is, hogy a bőr regeneráltságát visszaállítsa és ez által gyógyítja is azt. Finom krémes textúrájú, könnyű eldolgozni akár kézzel is, szivacsot használva pedig tökéletes fedést tudsz elérni.
A pórusokat sem tömíti el. B-C-E-vitaminokkal táplálja az arcbőrt és enyhíti az esetleges bőrirritációkat. Hialuronsav tartalmának köszönhetően pedig megtartja a bőr víztartalmát és gátolja hogy az tovább veszítsen belőle.


Nekem nagyon tetszik ez a termék, itthonra is használom pl.: mikor nem kell mennem sehová, tehát nem sminkelek olyankor, de ezt a szuper kis BB krémet feldobom, hogy hidratáljak és ne egy "zombi" nézzen vissza rám a tükörből. :D
Minden bőrtípusra ajánlott, különösen a zsíros és kombinált arcbőrre.
További információk a BB krémről ITT, plusz meg is tudod rendelni!

Valamint azt még megszeretném említeni, hogy minden rendelés mellé ajándék termékmintákat kaptok! :) Az én egyik kedvenc márkám a Holika Holika, ezért nagyon örültem ezeknek a kis mintáknak. Nézzétek csak:


Remélem tetszett a bejegyzés, és kedvet kaptatok a koreai nők szuper kozmetikumaikhoz, amikkel gyönyörű bőrüket ápolják, hogy az tovább maradhasson szép és fiatal. Ne feledjétek a Beauty Panda webshopjából 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállításban részesültök!
Béke és szeretet! B.
𝙰 𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚔𝚎𝚔𝚎𝚝 𝚊 𝙱𝚎𝚊𝚞𝚝𝚢 𝙿𝚊𝚗𝚍𝚊 𝚋𝚒𝚣𝚝𝚘𝚜𝚒𝚝𝚘𝚝𝚝𝚊!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabd át-Missguided•

Avon ünnepi újdonságok•

"Fekete csütörtök" farmerrel•