Glamour-napok Okt. 9-13.•


Újra itt a shopping-ünnep a Glamour magazin jóvoltából.

Azt nem állítom, hogy szét fogom vásárolni magam a 4 napos kuponos lázban, de azért szuper, hogy olcsóbban hozzájuthatok néhány olyan dologhoz amire tényleg szükségem is van.

Szeretnék pár tippit adni Nektek, hogy ne legyen káosz a bevásárlás, hogy hasznosan ki tudd használni ezt a pár napot.


•Az első és legfontosabb, hogy idejében vedd meg a magazint. Szeptember 10.-én jelent meg az újságárusok polcain, én még aznap lecsaptam rá. Ugyanis gyorsan fogynak és ha lekésed, vagy az utolsó pillanatokra hagyod a beszerzését, lehet már nem lesz rá alkalmad megvenni. Egyébként 1299 Ft, mellékelve egy Kiskegyed és természetesen az ikonikus kuponfüzet. Amúgy most extra vastag példányt kapunk kézhez, mert a Glamour idén 15 éves!!! Boldog szülinapot kedvenc magazinom!

•Nézd át a kuponfüzetet, gondold végig mire lehet szükséged, mire érdemes beruháznod. Vágd ki a megfelelő kuponokat még otthon! Persze azért érdemes magaddal vinni a kuponfüzetet is, mert útközben is eszedbe juthat valami, vagy megtetszhet bármi. +kisolló!


•Gondolj a családtagjaidra, barátaidra is. Én Gáboromnak fogok venni egy hónalj stiftet, a kedvencét. Esetleg ha maradtak kuponok, ajándékozd tovább, lehet valakinek szüksége lehet egy extra %-ra.

•Készíthetsz jegyzetet is, hogy melyik nap hova szeretnél, vagy mikor tudsz menni. Ezzel segítve is magadat, hiszen nehéz észben tartani a dolgokat, ha sok a dolgod, teendőd aznapra. De ha teheted mindenképpen a délelőtti órákra tervezz, talán akkor még nincs annyi ember szerte-szét az üzletekben. 


•Érdemes már most bekészíteni a pénztárcádba a kuponokat, esetleg ha van külön el zip-zárazható rekesze, oda rejtsd bele. Így biztos nem felejted otthon legalább azokat amiket tuti le szeretnél vásárolni. 


Egyébként most már a telefonodban is magaddal viheted a kuponokat, ugyanis letölthető applikáció formájában is jelen van. (IOS-ra és Androidra is)

Ha neked így könnyebb, és elérhetőbb programmá válik a shopping-ünnep, használd az appot.
Én maradok a jó öreg bevált kivágcsálós sztorinál ;)
Mindenkinek boldog Glamour-napokat!!!♥

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad. Béke és szeretet! B.



 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•