Pliszírozott hatás•


A pliszírozott szoknyák fénykorukat élik.

Avagy a rakott szoknya modern változata.

 Azért is gondoltam, hogy kicsit beszélnék róla bővebben, és adok egy-két tippet, ötletet, hogyan viseljük ősszel is ezeket a mesés darabokat.

Számomra ez a trend egy olyasfajta érzést kelt, mintha csak egy mesefilmből ugrott volna elő a viselője. Nem hiába hívtam "mesés" darabnak. Ad egyfajta nőies bájt az outfit-nek amitől olyan érzésem lesz mintha egy párizsi macskaköves utcán járkálnék. Nyáron remekül passzolt a homokos tengerparthoz, egy rózsakerthez, vagy egy színes partibuszhoz, ősszel viszont a megfelelően megválasztott ruhákkal és kiegészítőkkel teljesen átformálható ezt a stílust, az évszaknak megfelelően.  Elő a blézereket, kötött pulcsikat, ballon kabátokat, mert ezekkel a darabokkal idén igazi trendkirálynő leszel!

1. Húzz blézert
 Fontos hogy figyelj arra, milyen színeket kombinálsz össze egy adott szetten belül. Válogathatsz a fehértől a barnán át, teljesen a pirosig. A kontrasztot azonban a pliszírozott ruhadarab fogja megadni. Mindig tarts szem előtt az aranyszabályt: "a kevesebb néha több!" és mennyire igaz. Maga már a megmunkálása az az a rakott felület is vonzza a tekintetet, ezért is érdemes letisztult darabokkal ellensúlyozni ezt a stílust.




2. Kötött pulcsi ide, pliszír oda!
Minden őszi és téli de talán még tavaszi szezon egyik legkedveltebb darabja a kötött pulóver. Ezt akár most stílusosan is tudod kombinálni egy pliszírozott szoknyával. Sikkes lesz az összhatás.
Bátran kombináld a barack színt a naranccsal, de figyelj arra, hogy legyen egy olyan ruhadarab ami elválasztóként szerepel a szettben, nehogy összemosott, összeolvadt hatást érj el vele.




3. Colombo effekt
A ballon kabát vagy a nagyobb terjedelmű hosszabb kabátok, most is hódítani fognak nemcsak ősszel de télen is. Az egyen szín most is menő. Passzitsd a kabid színéhez a pliszírozott darabodat, és nézd meg az eredményt. Szerintem ultra trendi ha 2 azonos szín szerepel 2 különálló ruhadarabon. Pici eltérés azért nem árthat, de maga a színcsoport simán lehet ugyanaz.


Az én összeállításaim:

Sweater weather

Pulcsi: régi second-hand darab 
Táska: Forever21
Topán: River Island
Parfüm: Trussardi My Name


Blézerrel az igazi

Blézer: Miroglio Tessile (olasz textil ipari márka)
Táska: Head Over Heels
Cipő: Reebok
Parfüm: Avon Far Away

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad. Béke és szeretet! B.

@wear_cupcake


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•