Inecto NATURALS•


Coconut bőrápoló krémek

1. rész

Elég régóta használom az Inecto natúr kozmetikumokat. Nem véletlenül esett a választásom most is ezekre a termékekre.

Számomra nagyon fontos a természetesség, az Inecto termékek 90%-ban természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szükségtelen káros anyagokat ami nagyon fontos, hiszen nem mindegy mivel ápoljuk a bőrünket a mindennapokban. Ami külön tetszik még ezekben a termékekben, az az, hogy állatkísérlet mentesek és vegán kozmetikumok. (nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket)
Szerintem ezek szuper érvek arra, hogy átváltsunk a természetességre a szépségápolást illetően.


Ősszel se feledkezz meg a megfelelő bőrápolásról! Jönnek a hűvösebb időszakok, csípős reggelek, szárító szelek. A következő két fantasztikusan jó hidratáló krémet fogom Nektek bemutatni, amik szerintem elengedhetetlenek egy okos csajszi "kence" tárházából. :P
Inecto testápoló (250ml-es tubusos kiszerelés)



Ez a csoda testápoló organikus kókuszolajjal készült. Ismerjük a jótékony, univerzális bőrápoló hatásait. Nem hiába az egyik kedvenc Inecto termékem.
Mivel sajnos nekem egész évben nagyon száraz a bőröm, már mondhatjuk extra száraznak is (itt a cukorbetegségem is közre játszik) ez a könnyű állagú krémecske szuper gyorsan beszívódott a bőrömbe, azonnal feltűnt, és a reakcióm:  WOW!


Egyből észre vettem, hogy megnyugtatta az érzékeny bőrömet, nekem az alsó lábszáram és a térd körüli rész igen problémás ilyen téren. Olyan puha és rugalmas lett mint a babapopó :D Nem viccelek, még órákkal később is éreztem a puhaságot, és az az illat, egyszerűen mesés. Nincs az a jól ismert mű kókusz illat hatás, csak a tiszta friss kókusz illat, ez gondolom az organikusan sajtolt igazi kókuszolajnak is köszönhető.
Még az is jó ebben a termékben, hogy nem kell belőle sok, így ez a 250ml-es kiszerelés elég sokáig használható.

További termékleírást és lehetőséget a beszerzésére ide kattintva tudod megtenni.

Inecto kéz és körömápoló krém (75ml-es tubusos kiszerelés)


Ez a könnyű gazdagon ápoló kézkrém biztos állandó helyet fog kapni a táskámban. Nagyon tetszik benne, hogy ahogy felkenem a kezeimre, nem lesz csupa ragacsos érzetem tőle, hanem finoman beszívja a bőröm. A tenyerem és a körmeim körüli rész eléggé ki szokott száradni így a hidegebb időszakokban, ezért annyira jó, hogy ez a termék 2in1-ben szerepet tölt be.


 Az állaga könnyű így gyorsan eldolgozható. Az illata szintúgy finom kókuszos, mivel ebben a termékben is fellelhető az organikus kókuszolaj.
75ml-es kiszerelésének köszönhetően pedig bárhova magammal vihetem, hiszen nem foglal sok helyet, csak bedobom a táskámba és nincs is semmi gond. ;)

További termékleírást és lehetőséget a beszerzésére ide kattintva tudod megtenni.

Szóval csak ajánlani tudom Nektek ezeket a natúr kozmetikumokat! Érdemes továbbá szétnézni az inecto.hu weboldalán, ahol még több remek termék vár Rátok.

Készülök majd egy újabb Inecto krémcsalád bemutatásával, de jelenleg még tesztelek, és utána szeretném Veletek megosztani az értékes tapasztalataimat. Úgyhogy lesz 2. rész!

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad. Bármilyen kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot, itt a blogon, vagy e-mail-en keresztül. Esetleg ha Instagram-on keresnél meg várlak szeretettel! :) @wear_cupcake   Béke és szeretet! B.
#szponzortartalom

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Avon ünnepi újdonságok•

O'dore-krémparfüm•

Szabd át-Missguided•